Το ΚΚΕ αποκαλεί ξανά το ΚΚ των σκοπίων ως… «Κομμουνιστικό Κόμμα Μακεδονίας»


Το ΚΚΕ αποκαλεί ξανά το ΚΚ των σκοπίων ως... «Κομμουνιστικό Κόμμα Μακεδονίας»Το ΚΚΕ αποκαλεί ξανά το ΚΚ των σκοπίων ως… «Κομμουνιστικό Κόμμα Μακεδονίας»

ΠΗΓΗ

Δίχως να αισχύνονται στο ελάχιστο οι επίσημοι εγχώριοι νοσταλγοί του αρχιεγκληματία Στάλιν και του σοβιετικού ιμπεριαλισμού, δείχνουν, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ότι ο ανθελληνισμός αποτελεί προέκταση της αντιφυσικής και απάνθρωπης ιδεολογίας τους.

Ο λόγος, φυσικά, για το Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ), το οποίο δεν είχε τον παραμικρό ενδοιασμό να δημοσιεύει στην κομματική του φυλλάδα, τον «Ριζοσπάστη», ευχετήριο κάλεσμα από το… «Κομμουνιστικό Κόμμα Μακεδονίας», όπως χαρακτηριστικά αναγράφουν! Το ότι ακολουθεί στην συνέχεια το ΠΓΔΜ μέσα σε παρένθεση δεν αποτελεί, φυσικά, δικαιολογία σε καμία περίπτωση.

Συνεχίζοντας επάξια την προδοτική πολιτική του δεκαετίες τώρα, το ΚΚΕ κρατεί μια συνεπή ανθελληνική στάση (και) στο θέμα της Μακεδονίας ΜΑΣ. Από τον Πουλιόπουλο και τον Ζαχαριάδη μέχρι και την σημερινή ηγετική κλίκα που χειρίζεται τα κλειδιά αυτού του κομματικού μαγαζιού, η προδοσία απέναντι στην Ελληνικότητα της Μακεδονίας αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για το ΚΚΕ.