Οι πραγματικοί μουσουλμάνοι αγαπούν τον Ιησού αλλά οι Σιωνιστές προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο!


Οι πραγματικοί μουσουλμάνοι αγαπούν τον Ιησού αλλά οι Σιωνιστές προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο!Οι πραγματικοί μουσουλμάνοι αγαπούν τον Ιησού αλλά οι Σιωνιστές προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο!

Σιωνιστές δαιμονοποιούν επίτηδες το Ισλαμ (1,5 δις μουσουλμάνους) για να δικαιολογηθούν τα εγκληματα τους στην Γάζα!

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ! ΑΛΛΟ ΟΥΑΧΑΜΠΙΣΜΟΣ( Η ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΙΣΛΑΜ , ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΕΝΤΙΚΟΣΤΙΑΝΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ,ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ)

ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 85% ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ISIS ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!! ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΩΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.ΣΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ( ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΛΑΧ) ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΙΡΑΝ!!!!!!

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΣΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΕΙΤΕ 1,5 ΔΙς ΚΟΣΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ,ΕΤΣΙ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΙΣΗΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!

ΕΔΩ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΜΑΧΜΟΥΤ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΡΧΩΜΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΡΧΩΜΟ ΤΟΥ ΜΑΧΝΤΙ!!
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΩΣΗ Ο ΜΑΧΝΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΤΑΤΖΑΑΛ (DAJAAL) !!!!!

Σιωνιστές δαιμονοποιούν επίτηδες το Ισλαμ (1,5 δις μουσουλμάνους) για να δικαιολογηθούν τα εγκληματα τους στην Γάζα!3Σοβαρές αντιδράσεις προκάλεσε η ανακοίνωση του προέδρου του Ιράν, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ ο οποίος τόνισε ότι ο εκλιπών πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες θα αναστηθεί μαζί με τον Ιησού Χριστό και τον κρυμμένο ιμάμη (Μαχντι), που οι σιίτες μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι θα επανεμφανιστεί για να φέρει την παγκόσμια ειρήνη.
Στην wikipedia υπάρχει άρθρο σχετικά με τις αναφορές στον Χριστό που υπάρχουν μέσα στο Κοράνι. Το άρθρο αυτό είναι μεταφρασμένο ακόμα και στην τεχνητή γλώσσα «Esperanto» που δεν μιλάει κανείς , στα Εβραϊκά , στα Τουρκικά ,στη διάλεκτο της Καταλονίας … αλλά δεν υπάρχει καμία Ελληνική Μετάφραση παρόλο που στην Ελλάδα έχουμε εκατό χιλιάδες Έλληνες μουσουλμάνους Σιωνιστές δαιμονοποιούν επίτηδες το Ισλαμ (1,5 δις μουσουλμάνους) για να δικαιολογηθούν τα εγκληματα τους στην Γάζα!αλλά κι εκατομμύρια γείτονες μουσουλμάνους .

https://en.wikipedia.org/wiki/Jesus_in_Islam
Δυστυχώς οι περισσότεροι χριστιανοί νομίζουν ότι ενημερώνονται για το Ισλάμ μέσα από γελοία blog , μέσα από πληρωμένα προπαγανδιστικά κείμενα χωρίς φυσικά να ψάχνουν ποτέ οι ίδιοι να διασταυρώσουν και να εντοπίσουν κάποιες αξιόπιστες πηγές που δεν έχουν κέρδος από τη διαστρέβλωση.
Οι περισσότεροι Χριστιανοί δεν έχουν διαβάσει ποτέ ούτε την Καινή ούτε την Παλαιά Διαθήκη αλλά είναι φανατικοί Χριστιανοί όπως κάποιοι είναι φανατικοί μίας ποδοσφαιρικής ομάδας της οποίας δεν γνωρίζουν ούτε τους μισούς παίκτες , ούτε τους βασικούς μετόχους.

>>>Πολλοί δε γνωρίζουν ότι ο Ιησούς αναγνωρίζεται από το Ισλάμ και έχει ιδιαίτερη θέση στο Κοράνι όπως και η μητέρα του, η Παναγία.
Μάλιστα, ο Ιησούς αναφέρεται στο Κοράνι σε 93 στίχους.
Οι διαφορές με τον χριστιανισμό είναι μεγάλες και βασικές, καθώς το Ισλάμ δεν δέχεται ούτε ότι ήταν γιος του Θεού ούτε ότι αναστήθηκε.

Υπάρχουν όμως και κάποιες ομοιότητες.
Παρακάτω, παρατίθενται έξι στοιχεία σχετικά με τον Ιησού και τη μητέρα του σύμφωνα με τη μουσουλμανική πίστη:
Σιωνιστές δαιμονοποιούν επίτηδες το Ισλαμ (1,5 δις μουσουλμάνους) για να δικαιολογηθούν τα εγκληματα τους στην Γάζα!1. Τόσο ο Ιησούς όσο και η Μαρία, η μητέρα του, καθώς και ο αρχάγγελος Γαβριήλ αναφέρονται στο Κοράνι.

2. Οι Μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι ο Ιησούς (Ίσα, αποκαλείται στα αραβικά) ήταν ένας προφήτης του Θεού, γεννήθηκε από μια παρθένα (τη Μαρία) και θα επιστρέψει στη Γη πριν την Ημέρα της Κρίσεως για να αποκαταστήσει τη δικαιοσύνη και να πατάξει τον Αντίχριστο.

3. Για την Παναγία (Μαριάμ στα αραβικά) αφιερώνεται ένα ολόκληρο κεφάλαιο στο Κοράνι, το 19ο κεφάλαιο, που έχει και το όνομά της. Θεωρείται η πιο ενάρετη γυναίκα στο Ισλάμ και είναι η μοναδική γυναίκα στην οποία γίνεται αναφορά στο ιερό βιβλίο των Μουσουλμάνων.

4. Κάθε φορά που οι Μουσουλμάνοι εκφέρουν το όνομα του Ιησού, όπως άλλωστε κάνουν και για τον Μωάμεθ και τα υπόλοιπα ιερά ονόματα της θρησκείας τους, το συνοδεύουν με την εξής φράση: «Να είναι ευλογημένος».

Σιωνιστές δαιμονοποιούν επίτηδες το Ισλαμ (1,5 δις μουσουλμάνους) για να δικαιολογηθούν τα εγκληματα τους στην Γάζα!35. Οι Μουσουλμάνοι δέχονται ότι ο Ιησούς πραγματοποίησε θαύματα. Στο Κοράνι ο Ιησούς εμφανίζεται να γιατρεύει τυφλούς, λεπρούς, να ανασταίνει νεκρούς ακόμη και να δίνει ζωή σε πουλιά που ήταν φτιαγμένα από πηλό.

6. Το πρώτο θαύμα του Ιησού συμβαίνει με τη γέννησή του καθώς μίλησε ως νεογέννητο βρέφος και διακήρυξε πως είναι προφήτης του Θεού: «Και να διηγηθείς στο Βιβλίο (το Κοράνιο) (την ιστορία) της Μαριάμ, όταν αποσυρθεί από την οικογένειά της σε ένα τόπο στα Ανατολικά. Είχε τοποθετήσει ένα προπέτασμα (για να προφυλάξει τον εαυτό της) από αυτούς. Τότε στείλαμε σε αυτήν το πνεύμα μας (έναν άγγελο) που παρουσιάστηκε μπροστά της σαν ένα τέλειο ανθρώπινο πλάσμα. Μαριάμ 19:16-17 ».<<<[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]