Οι ΗΠΑ εκπαίδευαν τους τζιχαντο-αντάρτες της Συρίας στη χρήση χημικών όπλων


Οι ΗΠΑ εκπαίδευαν τους τζιχαντο-αντάρτες της Συρίας στη χρήση χημικών όπλων

Τα Δυτικά μέσα ενημέρωσης διαψεύδουν τα δικά τους ψέματα.
Όχι μόνο επιβεβαιώνουν ότι το Πεντάγωνο έχει εκπαιδεύσει τους τρομοκράτες στη χρήση χημικών όπλων, αλλά επίσης αναγνωρίζουν την ύπαρξη ενός όχι και τόσο μυστικό  σχέδιο για να ξεκινήσει μια επίθεση χημικά όπλα στη Συρία σα προβοκάτσια έτσι ώστε να κατηγορηθεί το στο καθεστώς του Άσαντ»

Η Daily Mail του Λονδίνου σε ένα άρθρο του το 2013 επιβεβαίωσε την ύπαρξη του αγγλο-αμερικανικού σχεδίου που εγκρίθηκε από το Λευκό Οίκο (με τη βοήθεια του Κατάρ) να ξεκινήσουν μια χημική επίθεση στη Συρία και ωστε να ρήξουν το φταίξιμο στον Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Η απόφαση βομβαρδισμού μιας συριακής αεροπορικής βάση, σε αντίποινα για την εικαζόμενη χρήση Άσαντ χημικών όπλων εναντίον του ίδιου του λαού του, επιβεβαιώνει ότι το «Χημικά Όπλα ήταν σκηνοθεσία και ένα ψέμα,ενα σενάριο επίθεσης που διατυπώθηκε για πρώτη φορά κάτω από τον Ομπάμα και εξακολουθεί να είναι «στο τραπέζι» . Η ανάλυσή μας (συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου σώματος των ερευνητικών εκθέσεων Global Research) επιβεβαιώνει κατηγορηματικά ότι ο Trump λέει ψέματα, τα Δυτικά ΜΜΕ είναι ψεύτες και οι περισσότεροι από τους συμμάχους της Αμερικής είναι επίσης ψεύτες και υποκριτές.

Το ακόλουθο άρθρο της Mail on-line, δόθηκε στη δημοσιότητα και στη συνέχεια αφαιρέθηκε.

Οι ΗΠΑ εκπαίδευαν τους τζιχαντο-αντάρτες της Συρίας στη χρήση χημικών όπλωνΗ έκθεση της Mail on-line που δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο του 2013 απομακρύνθηκε στη συνέχεια από την ίδια την Mail Online. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Κατάρτιση του Πενταγώνου των «επαναστάτες» (γνωστός και ως Αλ Κάιντα τρομοκράτες) με τη χρήση χημικών όπλων

Το CNN κατηγορεί τον Μπασάρ Αλ Άσαντ για τη δολοφονία του ίδιου του λαού του, ενώ επίσης αναγνωρίζει ότι οι «αντάρτες» έχουν στην κατοχή τους χημικά όπλα, και πως αυτοί οι «μετριοπαθείς τρομοκράτες» που συνδέονται με την Αλ Nusra εκπαιδευτηκαν στη χρήση χημικών όπλων από τους ειδικούς του Αμερικάνικου Πεντάγωνου.

Η εντολή του Πενταγώνου ήταν να διασφαλιστεί ότι οι αντάρτες πο ήταν ευθυγραμμισμένοι με την Αλ Κάιντα δεν θα αποκτήσουν ή να χρησιμοποιήσουν όπλα μαζικής καταστροφής, την ώρα που οι ίδιοι θα τους εκπαίδευαν  στη χρήση των χημικών όπλων (ακούγεται αντιφατικό):

«Η εκπαίδευση [με χημικά όπλα], έλαβε χώρα στην Ιορδανία και στην Τουρκία. Μερικοί από τους αναδόχους βρίσκοντουσαν στο έδαφος της Συρίας σε συνεργασία με τους αντάρτες για την παρακολούθηση μερικών από τις περιοχές, σύμφωνα με έναν από τους υπαλλήλους.

Η εθνικότητα των εκπαιδευτών δεν αποκαλύφθηκε, αν και οι αξιωματούχοι προειδοποίησαν κατά παραδοχή όλων είναι Αμερικανοί. (CNN, 9 Δεκεμβρίου 2012)Οι ΗΠΑ εκπαίδευαν τους τζιχαντο-αντάρτες της Συρίας στη χρήση χημικών όπλων2

Η παραπάνω έκθεση από το βραβευμένο δημοσιογράφο του CNN Elise Labott (υποβιβαστηκε στην οργανική αναζήτηση του blog CNN), αντικρούει πολλές κατηγορίες του CNN που στρέφονται κατά του Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Οι ΗΠΑ εκπαίδευαν τους τζιχαντο-αντάρτες της Συρίας στη χρήση χημικών όπλων4Ποιος κάνει την εκπαίδευση των τρομοκρατών στη χρήση χημικών όπλων; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οι ΗΠΑ!

Και αυτοί είναι οι ίδιοι τρομοκράτες (που έχουν εκπαιδευτεί από το Πεντάγωνο), οι οποίοι είναι ο υποτιθέμενος στόχος της αντιτρομοκρατίας εκστρατείας  της Ουάσιγκτον που ξεκίνησε από τον Ομπάμα, τον Αύγουστο του 2014:

 

Η Δύση υποστηρίζει ότι έρχεται για τη διάσωση του συριακού λαού, που η ζωή τους φαίνεται, όπως τα προπαγανδιστικά δυτικά ΜΜΕ λένε, να απειλούνται από τον Μπασάρ Αλ Άσαντ. Η αλήθεια του θέματος είναι ότι η Δυτική στρατιωτική συμμαχία όχι μόνο υποστηρίζει τους τρομοκράτες, συμπεριλαμβανομένου της Al Nusra Front (ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ), που κάνει χρήση χημικων όπλων που διαθέτει.

Η επόμενη φάση του διαβολικού σεναρίου είναι ότι τα χημικά όπλα στα χέρια της Αλ Κάιντα θα χρησιμοποιηθούν εναντίον πολιτών, κάτι το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει ένα ολόκληρο έθνος σε μια ανθρωπιστική καταστροφή.

Το ευρύτερο ζήτημα είναι: ποιος είναι απειλή για το λαό της Συρίας; Η συριακή κυβέρνηση του Μπασάρ αλ Άσαντ ή η στρατιωτική συμμαχία ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ισραήλ που προστατεύει την τζιχαντιστική «αντιπολίτευση» καθώς και δηλωμένες ανοιχτά τρομοκρατικές δυνάμεις όπως η Αλ Νούσρα, που τώρα έχουν εκπαιδευτεί στη χρήση χημικών όπλων απο τους ίδιους τους Δυτικούς συμμάχους τους;!