ΛΕΠΕΝ: Θα είμαι ο μεγαλύτερος υπερασπιστής των Γάλλων Εβραίων


ΛΕΠΕΝ: Θα είμαι ο μεγαλύτερος υπερασπιστής των Γάλλων ΕβραίωνΛΕΠΕΝ: Θα είμαι ο μεγαλύτερος υπερασπιστής των Γάλλων Εβραίων

GROTHIA.GR: Η ΛΕΠΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!!!

Αν και οι δημοσκοπήσεις την δείχνουν αουτσάιντερ στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, του Εθνικού Μετώπου η Marine Le Pen ελπίζει η σιωπηλή πλειοψηφία των ψηφοφόρων της εργατικής τάξης, των παραδοσιακών καθολικών, γαλλων εθνικιστων, και παραδοσιακων κεντρώων ψηφοφόρων και η ίδια ανησυχεί για την εξάπλωση του ισλαμικού ριζοσπαστισμού.

Το 2015, Marine υποστήριξε την απέλαση του πατέρα της από το κόμμα για μια σειρά αντισημιτικών σχολίων, συμπεριλαμβανομένων την απορρίψη το Ολοκαύτωμα.

Η,Marine Le Pen δήλωσε στην ισραηλινή εφημερίδα Makor Rishon:

«Ο καθένας ξέρει είχα έναν χωρισμός με τον πατέρα μου πάνω στο θέμα των Εβραίων ακόμα κι μου κάνει κακό όλο αυτό σε μεγάλο βαθμό, επειδή είναι ο πατέρας μου.  Υπάρχουν αντισημίτες , συμπεριλαμβανομένων περίπου Φρανσουά Φιγιόν, Εμμανουήλ Macron, Μιτεράν, ακόμα και de Gaulle. Είναι δύσκολο για μένα να καταλάβω το γιατί. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι οι οι Γάλλοι Εβραίοι μας ψηφίζουν γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι όχι μόνο δεν είμαι αντι-σημιτισα, αλλά με θεωρούν τον πιο αξιόπιστο σύμμαχο που θα τους υπερασπιστει «.

Όσον αφορά το θέμα του Ισραήλ και των διεθνών προσπαθειών για την ενθάρρυνση μποϊκοτάζ των ισραηλινών επιχειρήσεων και των πολιτιστικών ιδρυμάτων, η Le Pen καταδίκασε τις πρόσφατες το κίνημα BDS (κίνημα μποικοτάζ στο Ισραήλ).

«Είμαι εναντίον του [BDS]. Νομίζω ότι το κοινοβούλιο της ΕΕ έκανε ένα λάθος με την υποστήριξη του κινήματος BDS »