Η Σιχαμένη CIA βαφτίζει “Δαίμονες” τον Ασάνζ και τους συνεργάτες του στα Wikileaks


Η Σιχαμένη CIA βαφτίζει “Δαίμονες” τον Ασάνζ και τους συνεργάτες του στα Wikileaks

GROTHIA.GR: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ CIA ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ E-MAILS ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΠΣΟΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ Η ΚΑΘΕ ΧΙΛΑΡΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΙΛΑΡΥ..ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΕΘΕΣΕ!!!!

ΠΗΓΗ
Η Σιχαμένη CIA βαφτίζει "Δαίμονες" τον Ασάνζ και τους συνεργάτες του στα WikileaksΦιλιππικό εξαπέλυσε σε ομιλία του ο νέος διευθυντής της CIA Mike Pompeo εναντίον του Τζούλιαν Ασάνζ, αποκαλώντας τον «δαίμονα», αυτόν και τους συνεργάτες του. Για τον ιστότοπο WikiLeaks είπε πως «βρίσκεται στο πλευρό των δικτατόρων του κόσμου, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια στον ελεύθερο κόσμο, με τη βοήθεια κρατών όπως η Ρωσία».

Ο διευθυντής της CIA απέρριψε το επιχείρημα του Ασάνζ ότι το WikiLeaks έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιήσει έγγραφα που ήρθαν στην κατοχή του​
Μιλώντας σε εκδήλωση που είχε οργανώσει το Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Μελετών (CSIS) στην Ουάσινγκτον τη Μ. Πέμπτη, ο πρώην γερουσιαστής του Κάνσας εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ εναντίον του «σφυριχτράκια» Ασάνζ, υποστηρίζοντας πως βρίσκεται στη «λάθος μεριά της ιστορίας, αποσκοπώντας να βλάψει τις ΗΠΑ, την ελευθερία και τη Δημοκρατία».

«Έφθασε η στιγμή να αποκαλέσουμε το WikiLeaks με το όνομά του, λέγοντας τι ακριβώς είναι: Μη κυβερνητική οργάνωση αντικατασκοπίας που συχνά εξυπηρετεί κρατικούς παράγοντες όπως η Ρωσία» τόνισε ο Πομπέο, στο ακροατήριό του, επισημαίνοντας: «Το ρωσικό προπαγανδιστικό παράρτημα RT συνεργάζεται ενεργά με το WikiLeaks». Για να στηρίξει τον ισχυρισμό του αυτό, θύμισε τις «αστήριχτες» -όπως είπε- αποκαλύψεις κατά την προεκλογική περίοδο των e-mails της υποψήφιας Χίλαρι Κλίντον προς τον διευθυντή της εκστρατείας της, John Podesta. Κάτι που, ωστόσο, είχε χρησιμοποιηθεί κατά την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο διευθυντής της CIA απέρριψε το επιχείρημα του Ασάνζ ότι το WikiLeaks έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιήσει έγγραφα που ήρθαν στην κατοχή του, λέγοντας ότι «δεν έχει δικαίωμα να επικαλείται την ελευθερία έκφρασης επειδή δεν είναι Αμερικάνος πολίτης και αυτό δεν ισχύει για αλλοδαπούς». Η ομιλία του Πομπέο εντάσσεται στις αλλαγές που έχουν σημειωθεί στην αμερικανική πολιτική σκηνή -σε σύγκριση με όσα προεκλογικά λέγονταν από τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος επανειλημμένα είχε επικαλεσθεί το WikiLeaks για να βλάψει τη Χίλαρι Κλίντον και το κόμμα των Δημοκρατικών.