Τζιχαντο-Αντάρτες της Συρίας: Η CIA μας πλήρωσε για να μη παρευρεθούμε στις ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Ρωσία


Τζιχαντο-Αντάρτες της Συρίας: Η CIA μας πλήρωσε για να μη παρευρεθούμε στις ειρηνευτικές συνομιλίες με τη ΡωσίαΤζιχαντο-Αντάρτες της Συρίας: Η CIA μας πλήρωσε για να μη παρευρεθούμε στις ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Ρωσία

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ RUSSIA INSIDER

Ποια είναι τα «καλά παιδιά» της CIA;
Το Al Jazeera απαντάει:

Μία πηγή απο την FSA (Συροτζιχανιστική αντιπολίτευση) δήλωσε στο Al Jazeera ότι η Τουρκία και οι ΗΠΑ δεν έχουν ακόμη αποφασίσει ποιές θα είναι οι νέες εντολές που θα δώσουν σε ανταρτες και πρόσθεσε ότι ασκείται πίεση σε άλλες ομάδες ανταρτών να προσχωρήσουνστις ήδη υπάρχουσες και προσκείμενες στις ΗΠΑ.

Είπε επίσης ότι τον Ιανουάριο υπήρξε χρηματοδότηση απο την CIA  προς την FSA και τις παρατάξειςνα μην ενταχθούν στις συνομιλίες υπό την αιγίδα της Μόσχας  στην Αστάνα στην οποία η Τουρκία συμμετείχε μαζί με τη Ρωσία, το Ιράν και το συριακό καθεστώς. Υψηλού επιπέδου αξιωματούχοι των ΗΠΑ δεν συμμετείχαν στις συνομιλίες.
Ναι, πρόκειται για μια σύγκρουση με 300.000 νεκρούς και 6.000.000 πρόσφυγες μέχρι στιγμής, αλλά δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη εάν η Μόσχα δεν πρόκειται να πάρει κάποια εγγύηση για αυτό.