Η Χίλαρι Κλίντον ενέκρινε την αποστολή του χημικού αερίου Σαρίν στους τζιχαντιστές!


Η Χίλαρι Κλίντον ενέκρινε την αποστολή του χημικού αερίου Σαρίν στους τζιχαντιστές!Η Χίλαρι Κλίντον ενέκρινε την αποστολή του χημικού αερίου Σαρίν στους τζιχαντιστές!
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ FRIENDOFSYRIA
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ!

07FridayOct 2016

Ο δημοσιογράφος που κέρδισε το βραβείο Pulitzer, Seymour Hersh, πιστεύει ότι η Χίλαρι Κλίντον ενέκρινε την αποστολή αερίου σαρίν στη Συρία. Ο Hersh έρχεται με ισχυρισμούς ότι η πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον ήταν μια γέφυρα μεταξύ της κυβέρνησης Ομπάμα και των ηγετών των χωρών της Μέσης Ανατολής (Δηλαδή της Σαουδικής Αραβία, το Κατάρ και την Τουρκία) για να δημιουργήσουν μια φρικτή επίθεση αερίου και να τοποθετήσουν την ευθύνη στους ώμους του Assad. Γιατί? Για να μπορέσουν οι ΗΠΑ να εισβάλουν στη Συρία και να κατηγορούν τον Assad.

“Με τους όρους της συμφωνίας, η χρηματοδότηση προήλθε από την Τουρκία, καθώς και από τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ. Η CIA, ήταν υπεύθυνη να πάρει τα όπλα από τα οπλοστάσια του Καντάφι στη Συρία ».

Επιπλέον, η έκθεση The Free Thought Project, το πολυσυζητημένο προξενείο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη της Λιβύης λειτουργούσε ως “μεταφορέας” για τα όπλα του Καντάφι, ενώ η Χίλαρι Κλίντον ήταν στο τιμόνι.
Ο Seymour Hersh δεν είναι ο πρώτος ούτε και ο μόνος δημοσιογράφος που δημοσίως αποκαλεί τη σύνδεση Χίλαρι Κλίντον / Αντιπολίτευση της Συρίας. Ο Christopher Lehmann δήλωσε στις 7 Οκτωβρίου 2013 ότι κορυφαίοι υπάλληλοι των ΗΠΑ (και της Σαουδικής Αραβίας) ήταν υπεύθυνοι για τη χρήση χημικών όπλων στη Συρία. Είναι ενδιαφέρον ότι οι πηγές του Lehmann ήταν τελείως διαφορετικές από αυτές του Hersh.

“Τα στοιχεία οδηγούν κατευθείαν στον Λευκό Οίκο, τον Πρόεδρο των Μικτών Αρχηγών Προσωπικού κ. Martin Dempsey, τον πρώην Διευθυντή της CIA John Brennan, τον Αρχηγό της Σαουδικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Prince Bandar και το Υπουργείο Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας”.
Ο τίτλος του άρθρου του Lehmann; “Κορυφαίοι αξιωματούχοι των ΗΠΑ και της Σαουδικής Αραβίας είναι υπεύθυνοι για τα χημικά όπλα στη Συρία.”

Η Χίλαρι Κλίντον ενέκρινε την αποστολή του χημικού αερίου Σαρίν στους τζιχαντιστές!4Η έκθεση Lloyd-Postal κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης των ΗΠΑ σχετικά με την επίθεση είναι ανακριβείς.

ο Hersh δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της Χίλαρι Κλίντον ως Υπουργο Εξωτερικών της Διοίκησης Ομπάμα, ο ρόλος της στην Βεγγάζη ήταν να «συλλέξει όπλα από τα αποθέματα της Λιβύης και να τα στείλει μέσω της Τουρκίας στη Συρία για την δημιουργήσει μια επίθεση αερίου σαρίν, να κατηγορηθεί για τον Assad, προκειμένου να «δικαιολογήσουν» τις ΗΠΑ που εισβάλλουν στη Συρία, όπως οι ΗΠΑ εισέβαλαν στη Λιβύη για να εξαλείψουν τον Καντάφι ».
Το Κόμμα Μπάαθ το 1957, το κόμμα του Ασαντ δηλαδή, έχει αποτελέσει αντικείμενο πραξικοπήματος της CIA. Γιατί? Για τόλμησε να απενεργοποιήσει έναν αγωγό πετρελαίου της Σαουδική μέσω της Συρίας. Έτσι πραγματοποιήθηκε πλήθος συριακών πραξικοπημάτων.

Παρά τις προσπάθειες του Κρατικού Τμήματος της Χίλαρι Κλίντον και του Λευκού Οίκου εν μέσω Barrack Obama, ο αγωγός Trans-Arabia εξακολουθεί να μην υπάρχει.

Η Χίλαρι Κλίντον ενέκρινε την αποστολή του χημικού αερίου Σαρίν στους τζιχαντιστές!6“Οι ΗΠΑ είναι σύμμαχοι με την οικογένεια Saud (και με τους φίλους τους, τις βασιλικές οικογένειες του Κατάρ, Κουβέιτ, ΗΑΕ, Μπαχρέιν και Ομάν). Η Ρωσία είναι σύμμαχος με τους ηγέτες της Συρίας – καθώς η Ρωσία είχε παλαιότερα συμμαχήσει με το Μοσδάδιτ στο Ιράν, το Arbenz στη Γουατεμάλα, το Allende στη Χιλή, τον Χουσεΐν στο Ιράκ, τον Καντάφι στη Λιβύη και τον Γιανουκόβιτς στην Ουκρανία (όλοι αυτολιεκτός από το κόμμα Ba’ath της Συρίας , Οι ΗΠΑ έχουν ανατραπεί με επιτυχία). ”

“Ο Χερς είπε τότε ότι ο Ομπάμα ήθελε να γεμίσει τη Συρία με ξένους τζιχάντιστές για να λειτουργήσει ως βοηθητική δύναμη ωστε να ανατρέψουν τον Μπασάρ! »Έτσι, ώθησαν πραγματικά πολλούς τζιχαντιστές να πάνε εκεί.  “Η υποστήριξη της αμερικανικής κυβέρνησης στους συριακούς επαναστάτες είναι αποκλειστικά υπό την αιγίδα της Χίλαρι Κλίντον και των φίλων της.