Γιατί ο Αμερικανο-Σιωνισμός επεμβαίνει στη Μέση Ανατολή αλλά ποτέ στο Μεξικό που επικρατεί το χάος;!


Γιατί ο Αμερικανο-Σιωνισμός επεμβαίνει στη Μέση Ανατολή αλλά ποτέ στο Μεξικό που επικρατεί το χάος;!Γιατί ο Αμερικανο-Σιωνισμός επεμβαίνει στη Μέση Ανατολή αλλά ποτέ στο Μεξικό που επικρατεί το χάος;!

GROTHIA.GR: ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ!

Στο κατώφλι των ΗΠΑ, στο Μεξικό … μέσα σε 8 χρόνια δολοφονήθηκαν πάνω από 100.000 άνθρωποι από τις συμμορίες των εμπόρων ναρκωτικών αλλά για τη συγκεκριμένη γενοκτονία στο Μεξικό δεν επεμβαίνει ούτε το ΝΑΤΟ, ούτε ο ΟΗΕ , ούτε οι όλοι αυτοί οι φιλάνθρωποι όπως ο Soros κι ο Rothschild. Δεν τους ενδιαφέρει ποιος θα παράγει τα ναρκωτικά …αλλά σημασία έχει να τα παραδίδει στους δικούς τους ανθρώπους.

Τα περισσότερα εγκλήματα «συμπτωματικά» διαπράττονται πολύ κοντά στα σύνορα με τις ΗΠΑ .
Oι συμμορίες διαπράττουν εγκλήματα , αποκεφαλισμούς γυναικών, διαμελισμούς κλπ που δεν μπορεί να διανοηθεί ανθρώπινος νους αλλά τα ΜΜΕ τηρούν σιγή ιχθύος.

Το ΝΑΤΟ έτρεξε να βομβαρδίσει τις δυνάμεις του Καντάφι στη Λιβύη ώστε οι μισθοφόροι της Δύσης να μπορέσουν να καταλάβουν την εξουσία αλλά για το Μεξικό που είναι δίπλα στις ΗΠΑ δεν κουνιέται φύλλο.

Ο πλανήτης ανησυχεί για τα δικαιώματα των Τούρκων πραξικοπηματιών αλλά για τους ξυπόλυτους Μεξικανούς, γυναίκες, παιδιά , φοιτητές που εξολοθρεύονται κατά χιλιάδες δεν δίνει κανένας σημασία.