Δείτε πως πλουτίζει ο «φιλάνθρωπος» Soros και οι πράκτορές του.


Δείτε πως πλουτίζει ο «φιλάνθρωπος» Soros και οι πράκτορές του.Δείτε πως πλουτίζει ο «φιλάνθρωπος» Soros και οι πράκτορές του.

Οι Αμερικανοί φορολογούμενοι , χωρίς να ερωτηθούν ποτέ, πλήρωσαν μέσα σε 4 χρόνια , με υπογραφή του γλυκούλη Obama, σχεδόν 5.000.000 δολάρια στο Σκοπιανό παράρτημα του ιδρύματος του Soros Open Society Foundation. Και το ίδιο γίνεται για εκατοντάδες άλλες χώρες. Έτσι διπλασίασε το Aμερικάνικο δημόσιο χρέος ο γλυκομίλητος Obama κι έτσι πλούτισε ο «φιλάνθρωπος» Soros.

Τα χρήματα αυτά καταλήγουν σε πράκτορες-πολιτικούς , πράκτορες-δημοσιογράφους και πράκτορες-επαναστάτες. Κι ενώ εμείς δεν μπορούμε να οργανωθούμε ούτε για μία συνάντηση σε καφετερία …

οι επαγγελματίες-επαναστάτες ακολουθούν μεθοδολογία , αποτέλεσμα πανεπιστημιακών ερευνών. Και το εγχειρίδιο για την επανάσταση που οι ίδιοι οι επικυρίαρχοι του πλανήτη χρησιμοποιούν για να στήσουν τις ψεύτικες επαναστάσεις (color revolutions…βλέπε OTPOR ή canvasopedia) …συμπτωματικά πάντα …έχει συγγράψει ένας φανατικός σιωνιστής που λέγεται Saul Alisnky ο οποίος δούλευε για την Αμερικάνικη Κυβέρνηση …ως ποινικολόγος.

Δείτε πως πλουτίζει ο «φιλάνθρωπος» Soros και οι πράκτορές του.2Το βιβλίο του λέγεται Rules for Radicals και μπορείτε να το κατεβάσετε στα Αγγλικά από εδώ:
https://ia800309.us.archive.org/…/Rule…/RulesForRadicals.pdf

To εγχειρίδιο των ψεύτικων «ειρηνικών» επαναστάσεων της OTPOR μπορείτε να το δείτε εδώ:
https://www.usip.org/sites/default/files/nonviolent_eng.pdf
http://www.aeinstein.org/…/How-Nonviolent-Struggle-Works.pdf

Βέβαια … αυτό που δεν γράφουν … είναι ότι στις ειρηνικές διαδηλώσεις … θα ανακατευτούν ξένοι μισθοφόροι που θα κάψουν το Σύμπαν και κάποιοι ελεύθεροι σκοπευτές θα πυροβολήσουν από την πλευρά της αστυνομίας προς τους διαδηλωτές ώστε οι συμμετέχοντες να πιστέψουν ότι δέχονται επίθεση από την κυβέρνηση…Tα σιωνιστικά ΜΜΕ εννοείται θα αποκαλούν …«καθεστώς» την στοχοποιημένη κυβέρνηση … ενώ ο «δικτάτορας» προς ανατροπή … πάντα μα πάντα … «σκοτώνει τον ίδιο του τον λαό»>