Το Ισραήλ συγχωρεί το ISIS μετά απο την απολογία του για την κατα λάθος επίθεση σε Ισραηλινούς


Το Ισραήλ συγχωρεί το ISIS μετά απο την απολογία του για την κατα λάθος επίθεση σε Ισραηλινούς

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ MIDDLE EAST MONITOR

Το Ισραήλ αποφάσισε να «ξεχάσει» μια αθέλητη επίθεση από την Daesh (ISIS), αφού η τρομοκρατική ομάδα «εξέφρασε συγγνώμη» γι ‘αυτήν, δήλωσε ο πρώην υπουργός Άμυνας Ισραήλ Μοσέ Γιαάλλ σε δημοσιογράφους την Τετάρτη.

Με τα σχολία που έγιναν την περασμένη εβδομάδα σχετικά με την αποτελεσματικότητα της πολιτικής του Ισραήλ για “κόκκινες γραμμές”, η Yaalon ισχυρίστηκε ότι η πολιτική του Ισραήλ αποθάρρυνε αποτελεσματικά τις φερόμενες θυγατρικές της Daesh τόσο στη Συρία όσο και στη χερσόνησο του Σινά.  (GROTHIA.GR:ΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ)

“Γενικά, τόσο το ISIS [Daesh] στη Συρία όσο και το ISIS στο Sinai έχουν αποθαρρυνθεί [από αυτόν τον τρόπο] από τις ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις”, δήλωσε ο Yaalon όταν ρωτήθηκε αν το Ισραήλ είχε ανταποκριθεί στην αναφερθείσα επίθεση Daesh.

“Εκτιμούν την στρατιωτική μας ανωτερότητα”, πρόσθεσε. (GROTHIA.GR: Η ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ Τ ΑΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΖΟΝΤΑΙ)

“Έτσι, ξεχάσαμε μια μεμονωμένη, μεμονωμένη επίθεση που έλαβε χώρα από το ISIS στα συριακά σύνορα”, δήλωσε ο Yaalon. «Όπως καταλαβαίνουμε, αυτό έγινε κατά λάθος και ήταν μόνο μία φορά».
Το Ισραήλ συγχωρεί το ISIS μετά απο την απολογία του για την κατα λάθος επίθεση σε ΙσραηλινούςΙσραηλινοί αξιωματούχοι απέφυγαν να παράσχουν πληροφορίες σχετικά με την ακούσια επίθεση εκτός από το να λένε ότι συνέβη στα σύνορα με τη Συρία.

Ο Yaalon, από την πλευρά του, αρνήθηκε να επεξεργαστεί τη φύση της “απολογίας” της τρομοκρατικής οργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων των μέσων με τα οποία παραδόθηκε στο Ισραήλ.

Το Ισραήλ έχει μια πολιτική ανταπόκρισης σε κάθε βομβαρδισμό που κατευθύνεται προς αυτό ή που χτυπά στην επικράτειά του είτε από ένοπλες ομάδες στη Λωρίδα της Γάζας της Hamas είτε από τα διάφορα στοιχεία που αγωνίζονται τώρα στη γειτονική Συρία.(GROTHIA.GR: ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ)