ΧΟΡΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ!


ΧΟΡΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ!

ΧΟΡΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ!

Ο χορός των κατασκόπων, που παριστάνουν τους εξεγερμένους Συρίους, για την παράσταση που παίζεται μπροστά στις κάμερες, συναντάται φυσικά και στην Ιταλία. Τα ΜΜΕ πρόσφατα μας μετέδωσαν την δραματική έκκληση δύο Ιταλίδων που βρέθηκαν στην Συρία δήθεν «αιχμάλωτες».

Και φυσικά μόνο τυχαίες δεν είναι οι συγκεκριμένες κοπέλες αφού σχετίζονται με τους διοργανωτές της παραστάσεως που οδήγησε στην ψεύτικη επανάσταση εναντίον του Assad.

Μαζί τους μία μαροκινή πρακτόρισσα, που παριστάνει την εξεγερμένη Σύρια, σε διαδήλωση μαϊμού στην Ρώμη.
ΧΟΡΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ!

Παραδίπλα ο πράκτορας Haisam Saqan.ΧΟΡΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ!
Toν φαλακρό πράκτορα Haisam Saqan, που βλέπουμε δίπλα στους ετοιμοθάνατους Συρίους, τον διαφήμισε στην Ιταλική τηλεόραση ένας …«περιούσιος» σιωνιστής παρουσιαστής που λέγεται Gad Lerner.

Όπως και στην Ελλάδα οι …εχθροί των Ισραηλινών γίνονται εχθροί όλων των κλόουν της πολιτικής, έτσι και στην Ιταλία βλέπουμε πρώην υπουργό κομμουνιστή να διαδηλώνει υπέρ των …αποκεφαλιστών του Ισραήλ, που παριστάνουν τους Σύριους. Ο Σιωνισμός στηρίζεται οριζόντια απ’ όλα τα κόμματα.

Η παράσταση είναι παγκοσμίων διαστάσεων, γιατί έτσι οι πολίτες αρχίζουν να διαμορφώνουν μία συγκεκριμένη εσφαλμένη εικόνα για την πραγματικότητα και δεν αντιδρούν όταν οι κλόουν της πολιτικής τους φορολογήσουν ξανά για να χρηματοδοτήσουν τους …«εκδημοκρατιστικούς» πολέμους της Νέας Τάξεως.

Σίγμα

Για όσους διαβάζουν Ιταλικά το σχετικό άρθρο εδώ.
http://filonoi.gr