Ο γαμπρός του Τραμπ πήρε 250.000 $ απο τον George Soros για έναρξη της επιχείρησης του


Ο γαμπρός του Τραμπ πήρε 250.000 $ απο τον George Soros για έναρξη της επιχείρησης τουΟ γαμπρός του Τραμπ πήρε 250.000 $ απο τον George Soros για έναρξη της εταιριας του
Λοιπόν, ο Trump παραδέχτηκε ότι είναι και αυτός παγκοσμιοποιητής, έτσι …

Τα παρακάτω μπορεί να αποτελέσουν έκπληξη για μερικούς, αλλά πραγματικά δεν πρέπει. Ο αγαπημένος γαμπρός του Trump, Jared Kushner, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της 666 Fifth Avenue στο Μανχάταν και έχει βαθιούς οικονομικούς δεσμούς και επιχειρηματικές συναλλαγές με τον αμφιλεγόμενο ισραηλινό δισεκατομμυριούχο Beny Steinmetz μεταξύ πολλών άλλων, έχει προφανώς κάποιες βαθιές οικονομικές σχέσεις με τον George Soros.

Στην πραγματικότητα, ο George Soros έδωσε στον Kushner και στον αδελφό του μια πίστωση 250.000 δολαρίων για να ξεκινήσει την εταιρεία το 2015, που τώρα εκτιμάται στα 99,9 εκατομμύρια δολάρια.

Μέσω της RealDeal:
Η ειρωνεία της σχέσης Soros-Kushner είναι ότι η προεδρική εκστρατεία του Donald Trump, την οποία ο Jared Kushner βοήθησε να ενορχηστρώσει, κακοποίησε τον George Soros. Ένα βίντεο καμπάνιας του Νοεμβρίου έδειξε το πρόσωπο του Σόρο, ενώ η φωνή του Trump ακουγόταν για “παγκόσμια ειδικά συμφέροντα” που «δεν έχουν το καλό σου κατά νου». Το βίντεο κατηγορήθηκε από πολλούς ότι έπαιζε αντισημιτικές θεωρίες συνωμοσίας με στόχο τον Soros, έναν πλούσιο Πρώην διευθυντής αμοιβαίων κεφαλαίων που έχει υποστηρίξει από καιρό φιλελεύθερες δραστηριότητες και “αυθόρμητες επαναστάσεις” σε όλο τον κόσμο.

Όλο αυτό ήταν ένα παιχνιδι ψηφοθηρίας απέναντι σε αντι-παγκοσμιοποίητές οπαδούς …
Μετά την ορκωμοσία του Trump, ο Kushner προσχώρησε επισήμως στο Λευκό Οίκο ως ανώτερος σύμβουλος του Trump, υποτιθέμενος να πωλεί μερίδια σε περίπου 35 χώρες σε μια προσπάθεια αποφυγής συγκρούσεων συμφερόντων.