ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ!


ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ!

ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ …«ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ»!!!

Οι …δήθεν Ισλαμιστές συνεχίζουν να σφάζουν μουσουλμάνους, κι ενώ έχουν κυκλώσει το Ισραήλ από παντού, (ΣΥΡΙΑ – ΣΙΝΑ) δεν …τολμούν, όχι τρίχα να ακουμπήσουν, αλλά ούτε καν να …πιάσουν στο στόμα τους την λέξη Ισραήλ.

Δεν θέλει μυαλό να καταλάβουμε ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω κι από αυτή τη σφαγή, αυτών που αντιστέκονται στα αρρωστημένα σχέδια των Rothschild.
Οι Αλλαουίτες Σύριοι Μουσουλμάνοι είναι γνωστοί εχθροί του Σιωνισμού κι αυτούς θέλουν να αφανίσουν οι πράκτορες της ISIS, για λογαριασμό του Ισραήλ.

Η μέθοθος των Σιωνιστών, κατά την οποία χρησιμοποιούν τους εχθρούς των εχθρών τους, ώστε να μην εστιάζει κανείς στον Σιωνισμό ως φυσικό αυτουργό, …είναι πάντα επιτυχής.
Τα μεγάλα ΜΜΕ φροντίζουν, μέσω καταιγίδας ψεμμάτων, να φαντάζει σκέτη …τρέλλα,η ολοφάνερη αλήθεια!!!ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ!

Τα ίδια ΜΜΕ κατάφεραν να θεωρείται ΛΟΓΙΚΟ το ότι η ISIS έχει βασική προτεραιότητα να σφάξει μετριοπαθείς Σύριους κι Αιγυπτίους μουσουλμάνους,αλλά σε καμμία περίπτωση Ισραηλινούς.
Τέσσερις (4) αποκεφαλισμοί Αιγυπτίων από την ISIS έγιναν δίπλα στα σύνορα του Ισραήλ, με πρόσχημα ότι ήταν κατάσκοποι του Ισραήλ.
Πως όμως βρέθηκαν πάλι τα γνωστά Toyota μερικά μέτρα από τα σύνορα του Ισραήλ, όταν το Ισραήλ βομβαρδίζει ο,τιδήποτε ύποπτο ακόμα κι εκατοντάδες χιλιόμετρα έξω από τα συνορά του;;; …

Θυμάστε την επίθεση στο Πλοίο για την Γάζα, τους βομβαρδισμούς Συριακών εγκαταστάσεων κλπ.
Αλλά η ISIS έχει στρατόπεδα μόλις μερικά μέτρα από τα σύνορα του Ισραήλ ή στα υψίπεδα του Γκολάν και δεν κινδυνεύουν σε καμμία περίπτωση.

To 2007 το Ισραήλ έριξε 17 τόνους βομβών σε Συριακό έδαφος, προκειμένου να ισοπεδώσει ένα πυρηνικό εργαστήριο των Συρίων.
Φυσικά όπως πάντα ΔΕΝ είχαν καθόλου συνέπειες.
Ελέγχοντας τις ΗΠΑ και τον ΟΗΕ κανένας εχθρός του Ισραήλ δεν μπορεί να βρει το δίκιο του πουθενά.
To video με στρατόπεδα της ISIS μερικά μέτρα από αυτά των Ισραηλινών τα λέει όλα:

Σίγμα

http://filonoi.gr/2014/11/21/ola-ta-sfazoyn-oi-tzixantistes-ektos-apo-perioysioys/