Ο Assange των WikiLeaks αποκαλύπτει: Η CIA φυτεύτει τρομοκράτες και καταστρέφει δημοκρατίες σε ολόκληρο τον κόσμο!


Ο Assange των WikiLeaks αποκάλεσε τη CIA ως το πιο επικίνδυνα ανίκανο πρακτορείο κατασκοπείας στον κόσμο.Ο Assange των WikiLeaks αποκαλύπτει: Η CIA φυτεύτει τρομοκράτες και καταστρέφει δημοκρατίες σε ολόκληρο τον κόσμο!

Ο ιδρυτής του WikiLeaks, Τζούλιαν Άσανζ, την Τρίτη αποκάλεσε την CIA ως το πιο “επικίνδυνα ανίκανο” πρακτορείο κατασκοπείας στον κόσμο.
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ SPUTNIK

MOSCOW (Sputnik) – Ο Assange κατηγόρησε τη CIA για εμφύτεψη τρομοκρατών και την καταστροφή των δημοκρατιών.

“Η CIA είναι το πιο επικίνδυνο πρακτορείο κατασκοπείας στον κόσμο, έχει ένοπλους τρομοκράτες, κατέστρεψε δημοκρατίες και εγκατέστησε και διατήρησε δικτατορίες σε ολόκληρο τον κόσμο.” Ο Assange δήλωσε στο RT .
Το Wikileaks δημοσιεύει μυστικά έγγραφα της CIA. Η εκπρόσωπος της CIA Heather Fritz Horniak δήλωσε στο RT ότι “οι δικτάτορες και οι τρομοκράτες δεν είχαν καλύτερο φίλο στον κόσμο από τον Assange ως” δικό τους είναι το μόνο απόρρητο που προστατεύει “και ότι η υποτιθέμενη εμπλοκή ρωσικών υπηρεσιών πληροφοριών σε πειρατεία σχετίζεται με τις εκλογές στις ΗΠΑ ήταν ένα «καθιερωμένο γεγονός».
Η Ρωσία έχει επανειλημμένα αρνηθεί την όποια εμπλοκή της στην αμερικανική εκλογική διαδικασία, καλώντας  παράλογη μια τέτια εικασία. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι η Μόσχα δεν είχε επίσημες επαφές με την ομάδα του Trump κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Τα σχόλια έρχονται μετά την κυκλοφορία ενός πρωτοφανούς αρχείου  διαβαθμισμένων εγγράφων της CIA απο τα Wikileaks με την επωνυμία «Vault-7».