Αναρχικοί της Ελλάδος εκπαιδεύονται χέρι-χέρι με τους μισθοφόρους των ΗΠΑ, του Ισραήλ και του ΝΑΤΟ στη Συρία!


Αναρχικοί της Ελλάδος εκπαιδεύονται χέρι-χέρι με τους μισθοφόρους των ΗΠΑ, του Ισραήλ και του ΝΑΤΟ στη Συρία!

Μετεκπαίδευση στα βαρέα όπλα κάνουν οι πράκτορες μπαχαλάκηδες του Soros χέρι-χέρι με τους μισθοφόρους των ΗΠΑ, του Ισραήλ και του ΝΑΤΟ που εκπαιδεύουν κι εξοπλίζουν τους Κούρδους “επαναστάτες” και “αριστερούς”.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα θα μπορούν να εκτελούν συμβόλαια θανάτου σκοτώνοντας με ευκολία “σκοταδιστές” και “φασίστες” που θα αντισταθούν στην αρπαγή του πλούτου και των ελευθεριών που ακόμα απολαμβάνουμε.

Οι συμβαλαιάδες εκτελεστές της 17 Νοέμβρη θα φαντάζουν πρωτάρηδες κλόουν μπροστά στους εμπειροπόλεμους εξολοθρευτές που ετοιμάζουν οι τοκογλύφοι.

Μετά την εκτέλεση του συμβολαίου θα εκτελούνται κοι ίδιοι ώστε να κλείσει η υπόθεση και να μην αναζητήσει κανείς τους εντολείς. Όλοι όσοι μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο ή είναι άχρηστοι για το Σύστημα θεωρούνται αναλώσιμοι και σκουπίδια κι έχουν συγκεκριμένη κατάληξη.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ IEFIMERIDA:

Αναρχικοί της Ελλάδος εκπαιδεύονται χέρι-χέρι με τους μισθοφόρους των ΗΠΑ, του Ισραήλ και του ΝΑΤΟ στη Συρία!Ελληνες αναρχικοί πολεμούν τζιχαντιστές στο δυτικό Κουρδιστάν
Έλληνες αναρχικοί πολεμούν τζιχαντιστές στο δυτικό Κουρδιστάν, στην «αναρχική γη» της Ροζάβα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», πρόκειται για μία περιοχή που βρίσκεται στη βόρεια Συρία και αυτονομήθηκε χάρη στη συνεχιζόμενη κουρδική εξέγερση. Εκεί αναρχικοί από διάφορες χώρες του κόσμου καταφτάνουν για να πολεμήσουν τον ISIS και να εκπαιδευτούν δίπλα σε έμπειρους αντάρτες. Κατά καιρούς στις ελληνικές Αρχές έφταναν πληροφορίες ότι έχουν μεταβεί στη Ροζάβα Έλληνες αναρχικοί αλλά τώρα είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται τόσο έντονη δραστηριότητα Ελλήνων, που εκφράζεται κυρίως από μία ομάδα, τον Επαναστατικό Σύνδεσμο Διεθνιστικής Αλληλεγγύης (RUIS), που ιδρύθηκε από Έλληνες αναρχικούς.

Ο «ΕΤ» φέρνει στο φως φωτογραφίες μαχητών που κρατούν πολεμικά όπλα και φορούν στολές παραλλαγής και κουκούλες, έχοντας φόντο τοίχο που γράφει στα ελληνικά: «Από τη Ροζάβα μέχρι την Αθήνα, τα απελευθερωμένα εδάφη του αγώνα θα ματώσετε για να τα πάρετε. Αλληλεγγύη στις καταλήψεις».

Σε άλλη φωτογραφία, που επίσης τραβήχτηκε στο δυτικό Κουρδιστάν, ανάμεσα σε μαχητές με καλάσνικοφ και ρουκετοβόλα, υπάρχει πανό που γράφει στα ελληνικά: «Ούτε βήμα πίσω».

Αναρχικοί της Ελλάδος εκπαιδεύονται χέρι-χέρι με τους μισθοφόρους των ΗΠΑ, του Ισραήλ και του ΝΑΤΟ στη Συρία!8Οι μετακινήσεις Ελλήνων στη Ροζάβα έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των αρμόδιων υπηρεσιών ασφαλείας. Και αυτό διότι σε κείμενα αναρχικών που πολεμούν εκεί διατυπώνεται η άποψη ότι οι πολεμιστές θα εκπαιδευτούν στον ανταρτοπόλεμο και στη συνέχεια θα μπορέσουν να εφαρμόσουν αυτά που έμαθαν στις πατρίδες τους.

Οι Έλληνες που φτάνουν στη Ροζάβα, όπως και οι αναρχικοί από άλλες χώρες του κόσμου, «βαφτίζονται» με κουρδικό όνομα, προκειμένου –όπως λένε- να εκφράσουν τη διεθνιστική τοποθέτησή τους.

Αναρχικοί της Ελλάδος εκπαιδεύονται χέρι-χέρι με τους μισθοφόρους των ΗΠΑ, του Ισραήλ και του ΝΑΤΟ στη Συρία!8Αρμόδια πηγή που ρωτήθηκε από τον «ΕΤ» για το θέμα της παρουσίας Ελλήνων στη Ροζάβα ανέφερε ότι «το παρακολουθούμε με ψυχραιμία. Γνωρίζουμε το φαινόμενο και προσπαθούμε να αποκτήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα γι’ αυτό». Σημειώνεται, πάντως, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αναρχικοί μεταναστεύουν για να μυηθούν στον πόλεμο[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]