Ο Soros νίκησε τον Γκρουέφσκι! Τα Σκόπια σε χέρια τοκογλύφων! Η χώρα τίγκα σε πράκτορες της Δύσης κόβει δεσμούς με Ρωσία!


Ο Soros νίκησε τον Γκρουέφσκι! Τα Σκόπια σε χέρια τοκογλύφων! Η χώρα τίγκα σε πράκτορες της Δύσης κόβει δεσμούς με Ρωσία!

Ο Soros νίκησε τον Γκρουέφσκι! Τα Σκόπια σε χέρια τοκογλύφων! Η χώρα τίγκα σε πράκτορες της Δύσης κόβει δεσμούς με Ρωσία!5ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Ο Soros νίκησε τον Γκρουέφσκι! Τα Σκόπια σε χέρια τοκογλύφων! Η χώρα τίγκα σε πράκτορες της Δύσης κόβει δεσμούς με Ρωσία!21) ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ; Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ

2) Σκόπια: Ο Γκρούεφσκι φοβάται τις μεθοδεύσεις του Σόρος

3) Ο George Soros χρησιμοποιεί τα Σκόπια ως δόλωμα για την Ρωσία του Πούτιν!

4) Ο Σόρος θέλει τη διεθνοτική σύγκρουση ώστε να γίνει διεθνή παρέμβαση και να προσφέρουν την ομοσπονδιοποίηση σαν εξαιρετική λύση.

5) Τζορτζ Σόρος, Τουρκία και Αλβανία πίσω από την αποσταθεροποίηση στα Σκόπια

Ο Soros νίκησε τον Γκρουέφσκι! Τα Σκόπια σε χέρια τοκογλύφων! Η χώρα τίγκα σε πράκτορες της Δύσης κόβει δεσμούς με Ρωσία!26) Σκόπια: Διαφωνία αλβανικού κόμματος με Γκρούεφσκι σε επιθέσεις κατά του Σόρος

7) ΣΚΟΠΙΑ: Soros και CIA προσπαθούν να ανατρέψουν τον Gruevski που τόλμησε να κάνει συμφωνία με τον Putin.

Αβαντάροντας και λαδώνοντας τους “Εθνικιστές” …αιματοκύλησαν και κατάφεραν να διαμελίσουν την ενωμένη και πολυεθνική Γιουγκοσλαβία και τώρα που θέλουν άρον-άρον να «σώσουν» και τα Σκόπια εντάσσοντας τη χώρα δια της βίας στο χαρέμι των τοκογλύφων που λέγεται ΕΕ-ΝΑΤΟ …
τους «θεραπεύουν» από τον εθνικισμό …Ταυτόχρονα γκρεμίζουν τα εθνικιστικά δίκτυα του Γκρούεφσκι ώστε να αποκτήσουν και οι Σκοπιανοί μία Βουλή γεμάτη πράκτορες της Δύσης …από άκρη σ’ άκρη …όπως και η «προοδευμένη» Ελλάδα. Έτσι δεν θα υπάρχει πλέον κανένας σύνδεσμος με τη Ρωσία του Πούτιν σε θέση εξουσίας .. κι ότι σχέδια υπήρχαν για αγωγούς κλπ … θα πάνε στα σκουπίδια όπως κι ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.

Η κατάρα που πέφτει στα κεφάλια όσων συνεργάστηκαν με τον Πούτιν … πάντα στο προσκήνιο.
Δεν πρόλαβαν οι υποστηρικτές του Gruevski να δημιουργήσουν κίνημα κατά του Soros … κι ο Gruevski θα υποστεί τις συνέπειες της φιλορωσικής του στάσης.

Είναι ήδη κατηγορούμενος για διαφθορά και για ξέπλυμα χρήματος μέσω των κομματικών ταμείων. Κι εκεί οι Δικαστές … «μεγάλοι πατριώτες» … σαν τους δικούς μας ένα πράγμα.

Ο Soros νίκησε τον Γκρουέφσκι! Τα Σκόπια σε χέρια τοκογλύφων! Η χώρα τίγκα σε πράκτορες της Δύσης κόβει δεσμούς με Ρωσία!4Και τώρα που οι Σκοπιανοί μπορεί να πειστούν να παρατήσουν την εμμονή με το όνομα «Μακεδονία» …εμείς έχουμε εκλεγμένους πράκτορες που μάζευαν υπογραφές για να ονομαστούν τα Σκόπια Μακεδονία και αντιπολίτευση τον γιο του Μητσοτάκη που θεωρούσε το όνομα ασήμαντη λεπτομέρεια.