ΞΕΡΑΣΕ ΧΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ, Ο 84ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΡΟΣ


ΞΕΡΑΣΕ ΧΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ, Ο 84ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΡΟΣΞΕΡΑΣΕ ΧΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ, Ο 84ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΡΟΣ

ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ: Ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, Ο ‘ΝΟΝΟΣ’
ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!
ΠΗΓΗ
(ΕΒΓΑΛΛΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ! ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ πατριωτική ΟΥΓΓΑΡΙΑ!)
Το βήμα του Οικονομικού Φόρουμ των Βρυξελλών χρησιμοποίησε τις προηγούμενες ημέρες, ο ΜΕΓΑΛΟ-σιωνιστής α ρ χ ι τ ο κ ο γ λ ύ φ ο ς «Τζ. Σόρος*», για να ΕΠΙΤΕΘΕΙ στις εθνικές κυβερνήσεις της Ουγγαρίας (κατά κύριο λόγο) αλλά δευτερευόντως και της Πολωνίας, που αντιστέκονται στα σατανικά σχέδιά του και να ομολογήσει –εμμέσως πλην σαφώς – ότι ΑΥΤΟΣ βρίσκεται πίσω από τα δήθεν «αυθόρμητα κινήματα πολιτών» (κομμούνια…) που προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν με διαδηλώσεις

τις …«ανυπάκουες» κυβερνήσεις των δύο χωρών –
Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΚΤΩΡ ΟΡΜΠΑΝ
παροτρύνοντάς τα να αψηφήσουν (!) τους νόμους, για να υπερασπιστούν τις «ανοιχτές κοινωνίες», δηλαδή τα ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ νεοταξίτικα συμφέροντά του.

Αποτέλεσμα εικόνας για σοροσ
Ιδού το χαρακτηριστικό απόσπασμα ομιλίας του με τον παραπλανητικό τίτλο «Να επανεφεύρουμε την Ευρώπη»:

«… Αυτό που με ενθαρρύνει, επίσης, είναι τα αυθόρμητα κινήματα των πολιτών, νέων κυρίως, που βλέπουμε αυτές τις ημέρες.
Να, για παράδειγμα, η αντίσταση στο κυβερνών κόμμα του Νόμου και της Δικαιοσύνης στην Πολωνία, η αντίσταση στο κόμμα ‘Fidesz’ του πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπαν στην Ουγγαρία.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΚΤΩΡ ΟΡΜΠΑΝ
Η αντίσταση που παρατηρείται στην Ουγγαρία, πρέπει (;;;) να αιφνιδιάζει και τον Ορμπαν, όσο αιφνιδιάζει εμένα. Ο Ορμπαν έχει προσπαθήσει να πλαισιώσει τις πολιτικές του επιλογές με βάση την προσωπική διαμάχη του με εμένα.
Αποτέλεσμα εικόνας για σοροσ
Παρουσιάζει τον εαυτό του, ως τον υπερασπιστή της ουγγρικής κυριαρχίας και εμένα ως έναν σπεκουλαδόρο (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ; ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ…»ΙΩ.ΚΑΠ.») που χρησιμοποιεί τα λεφτά του για να φέρει στην Ευρώπη ροές παράτυπων μεταναστών, ως μέρος ενός ασαφούς αλλά διαβολικού σχεδίου.

Η πραγματικότητα είναι ότι είμαι υπερήφανος (ΘΡΑΣΟΣ, Ε;) που ίδρυσα το Κεντρικό Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο (‘CEU’), το οποίο ύστερα από 26 χρόνια λειτουργίας, αναδεικνύεται (!!!) ανάμεσα στα 50 καλύτερα πανεπιστήμια κοινωνικών επιστημών…

Έχω μάθει δύο πράγματα από αυτή την εμπειρία. Πρώτον, ότι δεν είναι αρκετό να βασίζεσαι στην εφαρμογή του νόμου, αν θέλεις να υπερασπιστείς ανοικτές κοινωνίες, πρέπει να αγωνίζεσαι για τα πιστεύω σου.
Δεύτερον, έχω μάθει ότι η Δημοκρατία δεν μπορεί να επιβληθεί απ’ έξω. Πρέπει να την κατακτήσουν και να την υπερασπίζονται οι ίδιοι οι πολίτες. Θαυμάζω το θάρρος με το οποίο οι Ούγγροι έχουν αντισταθεί (;;;) κατά του κράτους-μαφία (!) που έχει εγκαταστήσει ο Ορμπαν.

(ΜΑ, ΒΡΕ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ, ΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ Β.ΟΡΜΠΑΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ‘ΤΖΟΜΠΙΚ’!
ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ …»ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ»;
ΕΤΣΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΛΕΣ;

Ή ΣΕ «ΚΑΙΕΙ», ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΡΑΚΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΟΥΤΕ …ΤΑΚΟΥΝΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΥ;
«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»)

Ενθαρρύνομαι από την ανταπόκριση των ευρωπαϊκών θεσμών στις προκλήσεις που γεννιούνται στην Πολωνία και την Ουγγαρία».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΗΕ POLISH PREMIER

EINAI ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Κ Ο Μ Μ Ε Ν Η ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ! ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΘΟΥΜΕ
ΤΟ ΓΙΑΤΙ… ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΟΤΙ Ο «ΣΟΡΟΣ» ΤΑ
ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ!
TO ONOMA ΤΗΣ, BEATA SZYDLO.
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

Ότι κι αν λυσσάνε οι «Σόρος»* του πλανήτη, η αντίσταση των ευρωπαϊκών λαών άρχισε από την Ουγγαρία και την Πολωνία, οι εθνικές κυβερνήσεις των οποίων, ΔΕΝ κάνουν ούτε ΜΙΣΟ βήμα πίσω, παρά τις ΑΠΕΙΛΕΣ και τους ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΚΤΩΡ ΟΡΜΠΑΝ
Και σίγουρα, η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ των λαών θα επεκταθεί συντόμως και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, ολοκληρώνει ο κ.Αθ.Βασιλόπουλος (ιστ.’πασπαρτού’), για να τελειώνουμε επιτέλους με την ‘Νέα Τάξη – Παγκοσμιοποίηση’, που πάνε να μας επιβάλλουν οι διάφοροι «Σόρος»*!
————————————————–
[*Το γράφουμε καιρό τώρα και θα το επαναλάβουμε. Τά χονδροειδή παραμυθάκια του Τύπου, άς τελειώσουν με τον «κύριο» αυτό. Το όνομά του είναι Γκεόργκυ Σβάρτς και είναι Εβραίος, ουγγρικής καταγωγής. Όσοι θέλουν περισσότερες λεπτομέρειες, που έχουν ΣΗΜΑΣΙΑ, μπορούν να συμβουλευθούν την ‘βικιπέδια’…]