Ο Soros προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει την Ρωσία με τον πράκτορα του και αρχηγό της Ρώσικης Αντιπολίτευσης Aleksey Navalny


Ο Soros προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει την Ρωσία με τον πράκτορα του και αρχηγό της Ρώσικης Αντιπολίτευσης Aleksey Navalny

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Δύση βάζει μπροστά τις μηχανές για τη χιλιοστή απόπειρα δημιουργίας έγχρωμης επανάστασης κατά του Πούτιν. Όλα τα ΜΜΕ, Ελληνικά και Ξένα προβάλλουν τον «ήρωα» , τον «αδιάφθορο» Alexei Navalni και συμπεριλαμβάνουν πάντα σε ένθετο τον λογαριασμό του στο twitter ώστε πολύ εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού να μαζέψει όσο περισσότερους followers γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Έτσι μαζεύονται οι followers κατά χιλιάδες κι εκατομμύρια στους ανθρώπους του συστήματος.

Ο περιούσιος μεγαλοπατεώνας Κhodorkovsky ,άνθρωπος των Rothschild, δήλωσε στη Φωνής της Αμερικής (που αλλού;) ότι είναι σύμμαχος του Navalny. Ο Soros προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει την Ρωσία με τον πράκτορα του και αρχηγό της Ρώσικης Αντιπολίτευσης Aleksey Navalny23Ο Soros προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει την Ρωσία με τον πράκτορα του και αρχηγό της Ρώσικης Αντιπολίτευσης Aleksey Navalny6Ο Soros προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει την Ρωσία με τον πράκτορα του και αρχηγό της Ρώσικης Αντιπολίτευσης Aleksey Navalny5

Άρα δεν χρειάζεται να αναρωτιόμαστε για την «αυθόρμητη» συμπάθεια όλων των Δυτικών ΜΜΕ στο πρόσωπό του.
Να απελευθερωθούν άμεσα οι «αυθόρμητοι» διαδηλωτές του «ήρωα» Navalny απαίτησε η «αυθόρμητη» Ε.Ε.

Σε λίγο θα βγουν και ανακοινώσεις από τη Διεθνή Αμνηστία ,το Human Rights Watch κι όλη την βιομηχανία προπαγάνδας του Συστήματος του Soros και των Rothschild.
Επαναλαμβάνεται το ίδιο ακριβώς σενάριο με τρομερή συνέπεια.

ΠΗΓΗ RT

Ο Soros προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει την Ρωσία με τον πράκτορα του και αρχηγό της Ρώσικης Αντιπολίτευσης Aleksey Navalny6Ο Ρώσος “ακτιβιστής” της αντιπολίτευσης Aleksey Navalny αποφάσισε, την παραμονή της διαδήλωσης στη Μόσχα, να αλλάξει τη διαδήλωση της 12ης Ιουνίου από εγκεκριμένη τοποθεσία σε μη εγκεκριμένη. Οι αρχές της πόλης κάλεσαν την κίνηση του μια σκόπιμη πρόκληση.
“Ακυρώνουμε την αρχική τοποθεσία μας και μεταφέρουμε την πολύ ειρηνική μας εκδήλωση στην Tverskaya [Street],” ανακοίνωσε ο Navalny στην ιστοσελίδα του.

Ωστόσο, ο επικεφαλής του τμήματος ασφαλείας της Μόσχας, Βλαντιμίρ Τσέρνικουφ, δήλωσε ότι ούτε ο Navalny ούτε η ΜΚΟ του Ιδρύματος για την Αντιμετώπιση της Διαφθοράς είχαν έρθει σε επαφή με τις αρχές για να ακυρώσουν επίσημα τη συγκέντρωση και θεωρούσαν ότι αυτή η ανακοίνωση είναι μια «νέα πρόκληση» που σκοπεύει να εξαπατήσει τους ανθρώπους να παρευρεθούν σε μια αδιάσπαστη συγκέντρωση.

Το Γραφείο της Εισαγγελίας της Μόσχας, σε χωριστή δήλωση που εκδόθηκε τη Δευτέρα το βράδυ, επιβεβαίωσε ότι είχε προειδοποιήσει τον Navalny να μη παραβεί το νόμο και να παροτρύνει τους ανθρώπους να συμμετάσχουν σε παράνομη πορεία.

“Προειδοποιούμε ότι τυχόν απόπειρες διενέργειας μιας εκκρεμής εκδήλωσης Tverskaya Street στη Μόσχα θα είναι άμεση παραβίαση του νόμου”, δήλωσε η δήλωση.

“Οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου θα υποχρεωθούν να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αποτρέψουν προκλήσεις, ταραχές ή οποιεσδήποτε ενέργειες που παραβιάζουν τη δημόσια ασφάλεια, δημιουργώντας συνθήκες που απειλούν τη ζωή και την υγεία των πολιτών”.

Ο Soros προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει την Ρωσία με τον πράκτορα του και αρχηγό της Ρώσικης Αντιπολίτευσης Aleksey Navalny7

Στις 12 Ιουνίου, η Ρωσία γιορτάζει την Ημέρα της Ρωσίας – την εθνική εορτή αφιερωμένη στη δήλωση της κυριαρχίας του 1990. Εκατομμύρια άνθρωποι παρευρέθηκαν σε εορτασμούς με πάνω από 200 δημόσιες εκδηλώσεις που πραγματοποιηθηκαν μόνο στη Μόσχα. Περίπου 10.000 αστυνομικοί και υπάλληλοι της Εθνικής Φρουράς αναπτυχθηκαν για να εξασφαλίσουν τη δημόσια τάξη στην πρωτεύουσα.

Η αντιπολίτευση είχε προγραμματίσει τις συναθροίσεις τους σε δεκάδες πόλεις της Ρωσίας την ίδια μέρα, περνώντας εβδομάδες συζητώντας με τις τοπικές αρχές σχετικά με τις τοποθεσίες τους.

Το προηγούμενο κύμα διαμαρτυριών που διοργάνωσε ο Navalny και η ΜΚΟ του στις 26 Μαρτίου στη Μόσχα και σε πολλές άλλες ρωσικές πόλεις, έληξε με δεκάδες κρατήσεις και βραχυπρόθεσμες διοικητικές συλλήψεις για παραβίαση της δημόσιας τάξης. Ο Πούτιν δεν αστειεύεται με πράκτορες της Δύσης όπως τον Ναβάλνυ!

ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΑΒΑΛΝΥ-ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!

Ο Navalny είναι ένας από τους τρεις υποψήφιους που έχουν ήδη δηλώσει την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν για τη ρωσική προεδρία το 2018. Περίπου το 2% των ερωτηθέντων λένε ότι είναι έτοιμοι να τον ψηφίσουν, σύμφωνα με μια ανεξάρτητη δημοσκόπηση δημοσίων κέντρων που διεξήχθη τον περασμένο μήνα. Δεν είναι ακόμη σαφές εάν θα μπορέσει να συμμετάσχει, καθώς η πενταετής αναστολή της ποινής του δεν θα λήξει πριν από τις επόμενες εκλογές και, σύμφωνα με τη ρωσική νομοθεσία, δεν μπορεί να παλέψει για πρόεδρος εκτός αν η ποινή του ανατραπει !!! και κρατήστε το αυτό!!!!! Οι Ύαινες της δύσης θα κάνουν τα πάντα γι αυτό!

Ο Soros προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει την Ρωσία με τον πράκτορα του και αρχηγό της Ρώσικης Αντιπολίτευσης Aleksey Navalny8

Αποσταθεροποίηση της Ρωσίας από Σόρος: Ο Navalny επιδιώκει την νομιμοποίηση των ναρκωτικών

Ο κύριος «καταπολέμηση της διαφθοράς» Αλεξέι Navalny, ο οποίος έχει εκφράσει την έντονη επιθυμία να ανταγωνιστεί στην προεδρική κούρσα 2018, δεν κάθεται αδρανής.  Συλλαλητήρια κατά της διαφθοράς οργανώσεις βίντεο για να τραβήξει στις τάξεις των ψηφοφόρων, την ώρα πουβ ασικός χρηματοδότης του δεν είναι άλλος απο τον Σόρος .

Η ομάδα Navalny έχει ήδη ανακοινώσει ότι εάν ήρθε στην εξουσία, θα πρέπει να αποποινικοποιηθεί η μαριχουάνα. Ίιδια ατζέντα με αυτή του Σόρος.

Ήταν υπεύθυνος του προγράμματος «Ανοικτή Κοινωνία» του Σόρος για να νομιμοποιήσει την απαγορευμένη μεθαδόνη στη Ρωσία και τώρα θέλει να αναλάβει την προεδρία το 2018.

Με την ευκαιρία, και το «θέμα μεθαδόνη» δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Ο Ιδεολόγος των «έγχρωμων επαναστάσεων» George Soros, καθώς και άλλοι χορηγοί του Navalny, θέλουν να αναγκάσουν να γίνει πρόεδρος της Ρωσίας και να επιτρέψει στη χώρα  την μεθαδόνη.

2015: εσωτερικά έγγραφα του Ιδρύματος «Ανοιχτή Κοινωνία»  (Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας και της Ανοικτής Κοινωνίας Ιδρύματα).

Ο δυτικός κόσμος ανατρίχιασε, σκάνδαλο που ακολουθείται σκάνδαλο, αλλά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εμάς είναι το λεγόμενο «Ρωσικό σχέδιο» Σόρος. Ο σκοπός του έργου – για να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση και την επακόλουθη αλλαγή της εξουσίας στη Ρωσία. Το πρόγραμμα αναπτύχθηκε από τους υπαλλήλους του Σόρος. Σε δύο αρχεία της Ανοικτής Κοινωνίας του Σόρος εμφανίζεται μόνο το όνομα του Alekseya Navalny.

Ο Soros προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει την Ρωσία με τον πράκτορα του και αρχηγό της Ρώσικης Αντιπολίτευσης Aleksey Navalny11

Μιλάμε για την εισαγωγή της θεραπείας υποκατάστασης με μεθαδόνη για τον εθισμό των ναρκωτικών – IHRD (μείωση της βλάβης) και την πρόσβαση των ναρκωτικών σε προγράμματα υγείας (AEMI (πρόσβαση σε βασικά φάρμακα).

Ο Soros προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει την Ρωσία με τον πράκτορα του και αρχηγό της Ρώσικης Αντιπολίτευσης Aleksey Navalny12

Ο Σόρος απέτυχε στην προσπαθειά του. Έπρεπε να αναζητήσουν άλλους τρόπους, όπως η χρηματοδότηση  ΜΚΟ.

Ο Soros προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει την Ρωσία με τον πράκτορα του και αρχηγό της Ρώσικης Αντιπολίτευσης Aleksey Navalny33

Ο Alexei Navalny ως μεσάζων στον «εθισμό της μεθαδόνης» έπρεπε να παρέχει προσωπικά στρατηγική καθοδήγηση σχετικά με τα προγράμματα άσκησης πιέσεων της «μείωσης της βλάβης» και «πρόσβαση στα φάρμακα», ιδιαίτερα την εισαγωγή μεθαδόνης.

Navalny ασκεί πιέσεις για τη νομιμοποίηση των μαλακών ναρκωτικών στη Ρωσία, προωθείται τελευταίο έργο του Σόρος για τη μεθαδόνη νομιμοποίηση στη Ρωσία, είναι τώρα προσπαθεί να γίνει ο Ρώσος πρόεδρος, και συγκαλεί τις συνεδριάσεις του για τη νεολαία, δημιουργώντας πιστός στους ψηφοφόρους του. Ο μελλοντικός πρόεδρος των τοξικομανών;