Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Smiley face
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Smiley face

Η Σιωνιστική ολιγαρχία της Βενεζουέλας συνωμοτεί με τις ΗΠΑ για ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης

Η Σιωνιστική ολιγαρχία της Βενεζουέλας συνωμοτεί με τις ΗΠΑ για ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν 12 χρόνια την αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα
2) Στη Βενεζουέλα έπιασαν δουλειά οι μισθοφόροι «επαναστάτες» του Soros-Rothschild
3) Μαδούρο: Ιμπεριαλιστική επίθεση σε Βενεζουέλα, Βραζιλία, Βολιβία
4) Η Βενεζουέλα στόχος του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού
5) H HRW του Σόρος πίσω από τους φασίστες στην Βενεζουέλα!
6) Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΒΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
7) Νέα Παγκόσμια Τάξη εναντίον Βενεζουέλας

8) Ο Maduro δήλωσε ότι οι ΗΠΑ σκοπεύουν να παρέμβουν στις εσωτερικές υποθέσεις της Βενεζουέλας
9) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΞΑΝΤΑΣ
10) Η Μόσχα στηρίζει την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση της Βενεζούελας!
11) ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΖ
12) «Μου προσέφεραν 25 εκατομμυρια για να σκοτώσω τον Τσάβες».
13) Ο Άσαντ έκανε παραλληλισμούς μεταξύ των γεγονότων στη Συρία και την Βενεζουέλα
14) Περισσότερα από ένα 1.600.000 δολάρια δόθηκαν για αποσταθεροποιητικές ενέργειες στη Βενεζουέλα το 2016
15) Βενεζουέλα: Λίγες αλήθειες και πολλά ψέματα
16) Η Βενεζουέλα θα συνεχίσει να καταγγέλει τόν αποκλεισμό του Παλαιστινιακού λαού
17) Ποιοί κρύβονται πίσω από τα «βίαια» επεισόδια και τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα;
18)Ετοιμάζονται να δικαιολογήσουν στρατιωτικό χτύπημα εναντίον της Βενεζουέλας
19) Μέλος της αντιπολίτευσης παραδέχεται πώς οι εκδηλώσεις βίας στη Βενεζουέλα ανοίγουν τό δρόμο σε ξένη παρέμβαση
20) Ο Nicolas Maduro συνέκρινε τον εαυτόν του με τον Σαντάμ Χουσεΐν

GROTHIA.GR: Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ!!!!

ΟΣΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΛΟΓΟ ΟΤΙ Ο ΜΑΔΟΥΡΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ Ο ΜΑΔΟΥΡΟ!

ΠΗΓΗ

Και ο Τσάβεζ είχε εναντιωθεί στον Σιωνισμό και τώρα ακολουθει τα βήματα του και ο Μαδούρο ο οποίος συνεχίζει την πολιτική των Τσαβικών για την υπεράσπιστη της μαρτυρικής Παλαιστίνης!

Η Σιωνιστική ολιγαρχία της Βενεζουέλας συνωμοτεί με τις ΗΠΑ για ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ WIKIPEDIA ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ!

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2013, ένας από τους δύο κορυφαίους υποψηφίους, ο Maduro, συνέχισε να χρησιμοποιεί αντι-αμερικανικά ρητορικά μοτίβα διαφημίσεων παρόμοια με αυτά που χρησιμοποίησε ο Chávez στο παρελθόν. Στο πλαίσιο αυτό, κατηγόρησε τον αντίπαλό του, τον Capriles, ότι ήταν υποστηριζόμενος από τη δύναμη του «Σιωνιστικού καπιταλισμού». Ο Maduro ισχυρίστηκε ότι ο Capriles ενήργησε ενάντια στα συμφέροντα της Βενεζουέλας υπέρ του Ισραήλ και εξ ονόματος του «Εβραϊκού Λόμπι». Αυτή τη φορά υπήρχαν επίσης συχνές αναφορές στις εβραϊκές ρίζες του Capriles σε μια προσπάθεια να βλάψουν την καμπάνια του.

Θα πρέπει να μη ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση του Τσάβεζ έχει στοχεύσει την εβραϊκή κοινότητα εδώ και χρόνια. Το 2004, η αστυνομία ερεύνησε μια εβραϊκή σχολή, ισχυριζόμενος ότι αναζητούσε αποδεικτικά στοιχεία σε σχέση με τη δολοφονία ενός εισαγγελέα.

Το 2007, την παραμονή ενός συνταγματικού δημοψηφίσματος, μυστικοί πράκτορες έσκαψαν το Εβραϊκό Κέντρο Κοινωνικών, Πολιτιστικών και Αθλητικών Ερευνών, αναζητώντας όπλα και εκρηκτικά.

Στις 31 Ιανουαρίου 2009, ένοπλες συγκρούσεις μπήκαν στη συναυλία Tiferet Israel στο Καράκας και την κατέλαβαν για αρκετές ώρες.

Λίγες μέρες αργότερα, μια βόμβα εξερράγη στην ορθόδοξη συναγωγή Beit Shmuel.

Το 2013, 50 διαρροή των εγγράφων έδειξε ότι η εθνική υπηρεσία πληροφοριών των Βολιβάρων είχε κατασκοπεύσει εβραίους πολίτες και κοινοτικούς θεσμούς εδώ και χρόνια.

Αυτά τα γεγονότα συνέβησαν ενώ ο Ούγκο Τσάβεζ εκτόξευσε την αντί-Ισραηλινή – αντι-Σιωνιστική – ρητορική του σε επίπεδα που προηγουμένως ήταν άγνωστα στη Λατινική Αμερική.

Σε μια από τις ομιλίες του το 2005 δήλωνε: «ο κόσμος ανήκει σε όλους μας, αλλά συμβαίνει ότι μια μειοψηφία, οι απόγονοι εκείνων που σταυρώσαν τον Χριστό, οι απόγονοι εκείνων που έδιωξαν τον Simon Bolivar από εδώ και Κατά κάποιο τρόπο τον “σταυρώσαν” στη Σάντα Μάρτα της Κολομβίας. Αυτή η μειοψηφία έχει πάρει στην κατοχή του όλο τον πλούτο του κόσμου.

Ήταν ο Τσάβες που δημιούργησε προσωπικούς και στρατηγικούς δεσμούς με τον πρώην ιρανό πρόεδρο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ – έναν γίγαντα αρνητή του Ολοκαύτωματος, ο οποίος ζήτησε επίσης την εξόντωση του Ισραήλ !

Επίσης Στήριζε με λατρεία και φανατισμό τον Αντι-Σιωνιστή Μπασάρ Άλ Άσαντ της Συρίας!

Και ήταν ο Τσάβες που αποφάσισε να διαλύσει τις διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ το 2009 στα Ηνωμένα Έθνη.

Όταν το κίνημα Chavistas ήρθε στην εξουσία το 1999, περισσότεροι από 20.000 Εβραίοι ζούσαν στη Βενεζουέλα. Σήμερα, ο πληθυσμός αυτός είναι μικρότερος από το μισό. Χιλιάδες Σιωνιστές της Βενεζουέλας ένωθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες μη-εβραϊκούς συμπατριώτες τους στην εξορία. Το κλίμα εχθρότητας προς τους Σιωνιστές ήταν ήδη αρκετά έντονο.Η Σιωνιστική ολιγαρχία της Βενεζουέλας συνωμοτεί με τις ΗΠΑ για ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης66

Καθώς η ολιγαρχία της Βενεζουέλας συνωμοτεί με τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό να ανατρέψει τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του Νικολάου Μαντούρο, λίγοι στις ΗΠΑ φαίνεται να ενδιαφέρονται.

Αντί να καταγγέλλουν τη βίαιη Σιωνιστική αντιποίτευση της Βενεζουέλας που στοχεύει στην αλλαγή καθεστώτος, πολλοί από τους αμερικανούς έμειναν σιωπηλοί .

Το αντιιμπεριαλιστικό κίνημα που ξεκίνησε από τη Βενεζουέλα ήταν αρκετά ισχυρό ώστε να δημιουργηθεί ένα καινούργιο κέντρο βαρύτητας, το οποίο έσπρωξε για πρώτη φορά σχεδόν εκατό χρόνια την Λατινική Αμερική από την πείσμα της κυριαρχίας των ΗΠΑ.

Οι αφίσες του Τσάβες παραμένουν στα σπίτια του φτωχότερου βαριού της Βενεζουέλας επειδή αποδείχθηκε σε δράση ότι ήταν ο καλύτερος υπερασπιστής των φτωχών, ενώ αγωνίστηκε και κέρδισε πολλές μάχες κατά της ολιγαρχίας που γιόρτασε άγρια ​​το θάνατό του.

Ναι, ένας αυξανόμενος αριθμός Βενεζουελών είναι απίστευτα απογοητευμένος από το Maduro και ναι, οι πολιτικές του έχουν επιδεινώσει την τρέχουσα κρίση, αλλά ενώ η ενεργός αντεπαναστατική επίθεση συνεχίζει, η πολιτική προτεραιότητα πρέπει να στραφεί κατά της ολιγαρχίας και όχι τoου Maduro.

Το κυρίαρχο ζήτημα παραμένει το ίδιο από τότε που ξέσπασε η επανάσταση της Βενεζουέλας στην εξέγερση του Caracaz το 1989, η οποία προκάλεσε ένα επαναστατικό κίνημα των εργατών και των φτωχών ανθρώπων, ώθησε στη δράση ενάντια στα μέτρα λιτότητας του ΔΝΤ. Πώς απάντησε η ολιγαρχία της Βενεζουέλας στις διαμαρτυρίες του 1989; Με τη δολοφονία εκατοντάδων αν όχι χιλιάδων ανθρώπων. Η επιστροφή τους στην εξουσία θα ήταν ο θάνατος της χώρας!

Η εκλογική νίκη του Τσάβες παλιότερα σήμαινε – και εξακολουθεί να σημαίνει – ότι η ολιγαρχία έχασε τον έλεγχο της κυβέρνησης ένα σπάνιο γεγονός στη ζωή ενός έθνους που τότε είχε υποταχτεί στον καπιταλισμό.

Η ολιγαρχία δεν δέχτηκε την ισορροπία δυνάμεων που ο Τσάβεζ-Μαδούρο είχαν κλίνει υπέρ της εργατικής τάξης.

Πολλοί που δήλωναν αριστεροί και μάλιστα αντικαπιταλιστές πήγαν στο Συρίζα στην Ελλάδα. Ωστόσο, μετά από ριζοσπαστική ρητορική, ο Σύριζα  υπέκυψε στις απαιτήσεις του ΔΝΤ που περιείχαν καταστροφικές νεοφιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις περικοπών λιτότητας και ιδιωτικοποιήσεων. Ο Maduro αρνήθηκε σθεναρά ένα τέτοιο μονοπάτι από την οικονομική κρίση της Βενεζουέλας.

Η βασική διαφορά μεταξύ του Maduro και του Τσάβες: ενώ ο Τσάβες ανέλαβε δράση για να αλλάζει συνεχώς την ισορροπία εξουσίας υπέρ των φτωχών, ο Μαδούρο προσπαθεί απλώς να διατηρήσει την ισορροπία των δυνάμεων που του έδωσε ο Τσάβες.

Αντί να ζητάει χρήματα από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο – που θα απαιτούσε μεταρρυθμίσεις τύπου Σύριζα – ο Maduro ενθάρρυνε τους εργάτες να αναλάβουν εργοστάσια αδράνειας ενώ ένα εργοστάσιο της General Motors ήταν εθνικοποιημένο. Δημιουργήθηκε ένας νέος οργανισμός, το CLAP, που διανέμει βασικά τρόφιμα σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Εάν ένα πραξικόπημα πετύχει στη Βενεζουέλα αύριο, οι ΗΠΑ θα νικήσουν και η χώρα θα κατακτηθει απο τον καπιταλισμό και τον ιμπεριαλισμό τους.