Ο Σιωνιστής Νετανιάχου αντιτίθεται στη συμφωνία Ρωσίας-ΗΠΑ για την κατάπαυση του πυρός στη νότια Συρία


Ο Σιωνιστής Νετανιάχου αντιτίθεται στη συμφωνία Ρωσίας-ΗΠΑ για την κατάπαυση του πυρός στη νότια ΣυρίαΟ Σιωνιστής Νετανιάχου αντιτίθεται στη συμφωνία Ρωσίας-ΗΠΑ για την κατάπαυση του πυρός στη νότια Συρία
ΠΗΓΗ

GROTHIA.GR: ΗΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ!

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου εξέφρασε την αντίθεσή του στη συμφωνία Ρωσίας-ΗΠΑ για την κατάπαυση του πυρός στη νότια Συρία, από τη σκοπιά του, η συμφωνία διαιωνίζει την ιρανική παρουσία στην αραβική δημοκρατία, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου εξέφρασε την αντίθεσή του στη συμφωνία Ρωσίας-ΗΠΑ για την κατάπαυση του πυρός στη νότια Συρία κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου μετά τη συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο Εμμανουήλ Μακρόν, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ την Κυριακή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης της 7ης Ιουλίου, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο αμερικανός ομόλογός του Ντόναλντ Τράμμ συμφώνησαν να εφαρμόσουν μια περιφερειακή κατάπαυση του πυρός στη νότια Συρία.

Από την άποψη του Netanyahu, η συμφωνία διαιωνίζει την ιρανική παρουσία στην αραβική δημοκρατία, που έσπασε ο πόλεμος, ανέφερε η εφημερίδα Haaretz, προσθέτοντας ότι ο Netanyahu επεσήμανε την πλήρη αντίθεσή του στη συμφωνία.