Ψεύτικες Επαναστασεις της Τραπεζικής Ελιτ που πληρώνουν μόνον οι λαοί


Ψεύτικες Επαναστασεις της Τραπεζικής Ελιτ που πληρώνουν μόνον οι λαοί

Ψεύτικες Επαναστασεις της Τραπεζικής Ελιτ που πληρώνουν μόνον οι λαοί2Ψεύτικες Επαναστασεις της Τραπεζικής Ελιτ που πληρώνουν μόνον οι λαοί3Ψεύτικες Επαναστασεις της Τραπεζικής Ελιτ που πληρώνουν μόνον οι λαοί4Ψεύτικες Επαναστασεις της Τραπεζικής Ελιτ που πληρώνουν μόνον οι λαοί5

Με το χάος , τις καταστροφές και τις σφαγές της Γαλλικής Επανάστασης… ζημιώθηκαν έστω μισό ευρώ οι Rothschild; Γκρέμισαν εκκλησίες, δήμευσαν της εκκλησιαστική περιουσία, σκότωσαν ιερείς, επέβαλλαν τη θρησκεία του Υπέρτατου Όντος του Τεκτονισμού. Ακούμπησαν έστω το κάγκελο μίας Συναγωγής; Με το χάος της Ρωσικής Επανάστασης που είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν χιλιάδες εκκλησίες και να εκτελεστούν χιλιάδες ιερείς … ακούμπησε κανείς έστω το χορταράκι έξω από κάποια συναγωγή; Όπως και στη Γαλλική Επανάσταση …έτσι κι ο Μαρξ …αφηρημένος όπως ήταν …δεν ανέφερε ούτε μισή φορά τη λέξη Rothschild στα «επαναστατικά»του βιβλία. Την εποχή που οι Rothschild κατείχαν τον μισό πλούτο του πλανήτη … ο Μαρξ «δεν» είχε ακούσει το παραμικρό. Το πρόσεξε ο Μπακούνιν αλλά οι αναρχικοί της εποχής ..κι αυτοί αφηρημένοι …δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει το όνομα Rothschild.

Με το χάος του Δεκέμβρη του 2008 … οι «επαναστάτες» βανδάλισαν εκκλησίες και δημόσια περιουσία. Πέρασαν έστω από έξω από κάποια Συναγωγή; Ζημίωσαν έστω και κατά μισό ευρώ περιουσία των Rothschild ή των πρακτόρων τους ; Όχι μόνο δεν βανδάλισαν από λάθος περιουσία των αφεντικών αλλά είχαν πάντα και ομάδες περιφρούρησης που θα απέτρεπαν τους χρήσιμους ηλίθιους να ζημιώσουν τα αφεντικά τους λόγω άγνοιας.
Γι’ αυτό όλες οι επαναστάσεις υπηρέτησαν με συνέπεια την παγκοσμιοποίηση όπως τη σχεδίασαν οι τοκογλύφοι. Καθόλου τυχαία ενώ οι Γάλλοι ήταν καθ’ολοκληρία καθολικοί κι απαγόρευαν τη συμμετοχή των Προτεσταντών και των Εβραίων στον κρατικό μηχανισμό … οι επαναστάτες που φυσικά δεν δούλευαν για τους Γάλλους επιτέθηκαν με μανία μόνον στην Καθολική Εκκλησία, τη θρησκεία της πλειοψηφίας δηλαδή… καθιστώντας ξεκάθαρο την μειονοτική προέλευση των εντολών που ακολουθούσαν.

Από τα πράγματα φυσικά που διευθέτησε η «επανάσταση» ήταν η απόκτηση δικαιωμάτων από τους εβραίους … όπως η άσκηση του επαγγέλματος της τοκογλυφίας που τους απαγορευόταν μέχρι τότε. Όπως υποστήριζαν τότε…«Η επανάσταση δεν θα έχει ολοκληρωθεί ωσότου οι Εβραίοι αποκτήσουν ίσα δικαιώματα με τους Γάλλους. Και βέβαια το πρόβλημα των Γάλλων της εποχής εκείνης , όπως και των Γερμανών από τον Μεσαίωνα μέχρι και τον Β’ΠΠ ήταν να πείσουν τους Εβραίους να ασχοληθούν με παραγωγικές εργασίες κι όχι με τις παρασιτικές εργασίες όπως θεωρούσαν την τοκογλυφία και το εμπόριο.

Αν διαβάσει κανείς την επιστολή του ΜΗ Ρώσου Λένιν προς τον Molotov http://www.loc.gov/exhibits/archives/ae2bkhun.html
θα διαπιστώσει πάλι ένα απύθμενο μίσος για τον Χριστιανισμό , τη θρησκεία της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ρώσων. Καθόλου τυχαία το 80% των Ηγετών Επαναστατών της Ρωσικής Επανάστασης … δεν ήταν Ρώσοι και είχαν αλλάξει όλοι τα επίθετά τους με Ρωσικά … Πως γίνεται άραγε μία ασήμαντη εθνοτική μειοψηφία να πάρει τον έλεγχο μίας Αυτοκρατορίας από την εθνοτική της πλειοψηφία;
Και βέβαια για τον ρόλο των Rothschild πίσω από «αυθόρμητες» εξεγέρσεις κι ανατροπές είχε μιλήσει ο Λόρδος Byron …
https://goo.gl/d5Cohi

αλλά δεν είναι χαζοί να μας διδάσκουν τέτοιες πληροφορίες-κλειδιά που θα μας βοηθούσαν να αποκωδικοποιήσουμε και να καταλάβουμε την πανηγυρική νίκη των παγκοσμιοποιητών , τη συνεχή αύξηση του αριθμού των μελών του ΝΑΤΟ κλπ κλπ και για ποιον λόγο ο «επαναστάτης» Τσίπρας επισκέφθηκε κρυφά τους Rothschild χωρίς να ενημερώσει κανέναν από την κυβέρνηση.
Δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η «επανάσταση» του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να κάνει ακόμα πλουσιότερους κι ισχυρότερους τα πραγματικά τους αφεντικά.