Ο Ουκρανικός Εβραϊκός «Εθνικισμός»


Ο Ουκρανικός Εβραϊκός «Εθνικισμός»7Ο Ουκρανικός Εβραϊκός «Εθνικισμός»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ!
2) Επικεφαλής Εβραϊκής στρατιωτικής πτέρυγας: “O πόλεμος των Ουκρανών στο Donbass είναι ιερός για όλον τον Ιουδαϊκό λαό”
3) Ακτιβιστές της πλατειάς Μαϊντάν εκπαιδεύτηκαν από το ΝΑΤΟ.
4)Οι Ουκρανοί ψευτοΕθνικιστές άνοιξαν μια συναγωγή!!
5) ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!
6) ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ FSA (ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ) ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ
7) Αμερικανός πεζοναύτης ομολογεί την στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ στη Νέα Ρωσία!
8) John McCain σε επίσκεψη του στον ουκρανικό στρατό: Πούτιν δεν θα νικήσεις ποτέ τον λαό της Ουκρανίας
9 Ο ηγέτης του ‘Δεξιού Τομέα’ κάνει έκκληση σε ισλαμιστή τρομοκράτη
10) ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ CIA!
11) ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΨΕΥΤΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΑΖΙ
12) Ουκρανοί ψευτοΕθνικιστές με Ισραηλινό εξοπλισμό και οι “ευγενικές” χορηγίες του Ισραήλ.
13) ΖΑΧΑΡΤΣΕΝΚΟ: «ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΘΛΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ»
14) ΟΙ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!
15) «Απ’ το Βελιγράδι στο Donbass» συνέντευξη με Σέρβους εθελοντές
16) Πούτιν: Η CIA παρακολουθούσε στενά την Ουκρανία το 2014
17) Οι Antifa της Ελλάδας ταυτίζονται με τους ψευτοΝαζί της Ουκρανίας, τις FEMEN, τον Soros, τους Σιωνιστές και το ΝΑΤΟ.

HELLENIC NS
Το θέμα του Δεξιού Τομέα και της Ουκρανικής επανάστασης ήταν ένα από τα ζητήματα που χώρισε έντονα τον ελλαδικό εθνικιστικό χώρο. Ποια είναι όμως η αληθινή εικόνα του Δεξιού Τομέα σήμερα; Ποιος είναι στ’ αλήθεια ο αρχηγός τους; Και πως μπορούν να πολεμάνε με Εβραίους συμπολεμιστές, δεχόμενοι τις εντολές ενός Εβραίου πρωθυπουργού, όντας και «ναζί» ταυτόχρονα; Βασικά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν και θα απαντηθούν!

Όταν οι προδότες του εθνικοσοσιαλισμού, οι πράκτορες του ΝΑΤΟ και των Εβραίων, βαφτίζονται ήρωες από κάποιους Έλληνες ακροδεξιούς.

Ξεκινάμε λοιπόν την ιστορία μας με τον Dmitry Yarosh και τον Borislav Bereza τα μεγάλα κεφάλια του κινήματος. Ο πρώτος έχει δεχθεί την ενσωμάτωση, εδώ και δύο χρόνια, μιας ξεκάθαρα εβραϊκής μονάδας στις μάχιμες δυνάμεις των ουκρανών εθνικιστών, έχει δηλώσει δημόσια την πίστη του στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε., ενώ επιτρέπει και ενισχύει την καταστροφή ορθόδοξων εκκλησιών στις περιοχές που ελέγχουν οι δυνάμεις του.

Ο δεύτερος είναι μια πιο απλή περίπτωση γιατί δηλώνει περήφανος για τις εβραϊκές του ρίζες και οι δύο όμως μαζί, δέχονται να στηρίξουν την κυβέρνηση Poroshenko, ο οποίος δηλώνει και αυτός Εβραίος ενώ ταυτόχρονα χρηματοδοτεί δήθεν νεοναζί και εξοντώνει οικονομικά τον Ουκρανικό λαό, μέσα από τα απόκοσμα οικονομικά μέτρα που επιβάλλει για να εξοφλεί τα δάνεια που αφειδώς παίρνει από την Ε.Ε. και την Αμερική, με αντάλλαγμα τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ουκρανίας και με εγγύηση την κρατική περιουσία.

Borislav Bereza και Dmitry Yarosh

Ο Ουκρανικός Εβραϊκός «Εθνικισμός»Ας δούμε, όμως, τα στοιχεία!

Μεταφράσαμε και σας παραθέτουμε το επόμενο απόσπασμα από άρθρο που δημοσιεύθηκε σε αγγλόφωνη ειδησεογραφική ιστοσελίδα. Ολόκληρο το άρθρο, στο οποίο επιβεβαιώνονται οι Ιουδαϊκές εξαρτήσεις του Ουκρανικού «εθνικισμού» μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: http://stalkerzone.org/union-jews-bandera-sad-phenomenon/

«Πριν από λίγες ημέρες, σε ένα διαδικτυακό κοινωνικό δίκτυο εμφανίστηκε ένα ενδιαφέρον video το οποίο δημοσιοποιήθηκε από την εκπρόσωπο τύπου του αποκαλούμενου «Ουκρανικού εθελοντικού στρατού» (UVA) Elena Belozerskaya. Καθώς είναι γνωστό αυτή η στρατιωτική δομή εμφανίστηκε μετά την διαίρεση της διαβόητης τρομοκρατικής οργάνωσης «Δεξιός Τομέας» (η οποία είναι εκτός νόμου στην Ρωσία) και πρόσκειται στον Dmitry Yarosh. Παρεμπιπτόντως ένας σημαντικός αριθμός μαχητών του Δεξιού Τομέα ακολούθησαν τον Yarosh στον UVA, συμπεριλαμβανομένης και μιας Εβραϊκής μονάδας η οποία σύμφωνα με την Belozerskaya μάχεται με επιτυχία εδώ και δύο χρόνια. Έτσι αποφάσισαν να προσφέρουν «πνευματική τροφή» στο εν λόγω προσωπικό δημιουργώντας μια συναγωγή με πλήρη δικαιώματα!

Ο διοικητής της προαναφερόμενης ομάδας, Drug Maksim, δήλωσε τα εξής: «Πολεμάμε από τις 14 Μαΐου αλλά η ιδέα της δημιουργίας μιας Εβραϊκής μονάδας μας ήρθε έναν χρόνο πριν. Όλοι οι Εβραίοι που πολέμησαν σε όλα τα μέτωπα, μαζευτήκαμε και είμαστε ενωμένοι. Τώρα είμαστε μαζί στον τομέα «Μ». Έχουμε λίγες διακοπές και ανοίξαμε μια συναγωγή. Εφημέριοι διαφορετικών χριστιανικών δογμάτων ήρθαν στην δική μας αδελφότητα των όπλων, όσο για τους Ιουδαίους εφημέριους από τους οποίους υπάρχει μεγάλη έλλειψη, συμπτωματικά έχουμε κενές θέσεις επομένως αν υπάρχει κανένας αρκετά γενναίος ραβίνος που θέλει να υπηρετήσει θα τον καλωσορίσουμε, μάλιστα ετοιμάσαμε την συναγωγή γι αυτόν. Έχουμε όμως μόνο Μπαντερική συναγωγή. Μια Ιουδαϊκή Μπαντερική συναγωγή είναι έτοιμη να υποδεχθεί έναν Ιουδαίο Μπαντεριστή ραβίνο!»

Ο Ουκρανικός Εβραϊκός «Εθνικισμός»2

Περισσότερα για την εν λόγο συναγωγή εδώ: http://ukropnews24.com/in-dobrobat-yarosh-opened-the-first-synagogue/

H ενεργός συμμετοχή Εβραίων στις Μπαντερικές οργανώσεις έχει γίνει ο κανόνας τα τελευταία δύο χρόνια. Ένας από τους δημιουργούς του Δεξιού Τομέα, ο Borislav Bereza, πρώην εκπρόσωπος του Δεξιού Τομέα και νυν βουλευτής στο Ουκρανικό κοινοβούλιο έχει παραδεχθεί δημόσια εδώ και καιρό ότι είναι Εβραϊκής καταγωγής, συγκεκριμένα σε μια συνέντευξή του στην Αμερικανική ιστοσελίδα Tablet. Επίσης η επικεφαλής της ιατρικής υπηρεσίας του Εθελοντικού Στρατού Yana Zinkevych, μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μεταφέρθηκε άμεσα στο Ισραήλ για θεραπεία κι όχι στην Γερμανία για παράδειγμα.

Περισσότερα για την Εβραϊκή καταγωγή και υπερηφάνεια του Μπερέζα μπορείτε να διαβάσετε στην μεταφρασμένη στα ελληνικά συνέντευξη του εδώ: https://nazionaleanticapitalista.wordpress.com/2014/12/03/%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CF%83-

Ο Ουκρανικός Εβραϊκός «Εθνικισμός»5

%CE%BF%CF%85%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B2%CF%81/

Ihor Kolomoyskyi

Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο όταν ακόμα και μεγάλοι Εβραίοι ολιγάρχες στην Ουκρανία αυτοαποκαλούνται με τον όρο «JudeoBanderist» ΙουδαιοΜπαντεριστές και είναι υπερήφανοι γι’ αυτό. Ένα t-shirt με τη λέξη αυτή φοράει ακόμα και ο πλουσιότερος ολιγάρχης της Ουκρανίας, ο Εβραίος Ihor Kolomoyskyi και το δεξί του χέρι ο δήμαρχος της Ντνίπρο Borys Filatov ο οποίος αποκάλεσε κι αυτόν εαυτόν ιουδαιομπαντεριστή με περίσσια τιμή.»