Τα εγκλήματα του Κομμουνισμού δεν τα αναγνωρίζει η κοινή γνώμη επειδή διαπράχθηκαν απο Περιούσιους!


Τα εγκλήματα του Κομμουνισμού δεν τα αναγνωρίζει η κοινή γνώμη επειδή διαπράχθηκαν απο Περιούσιους!

Επειδή Lenin και Trotsky και Yagoda και Sverdlov και δεκάδες άλλοι «ανιδιοτελείς επαναστάτες» …ήταν όλοι περιούσιοι και ΜΗ Ρώσοι … τα απίστευτα εγκλήματα που διέπραξαν…διαγράφηκαν από τα βιβλία της Ιστορίας με ιδιαίτερη σπουδή …με την ίδια σπουδή με την οποία ο Μαρξ ξέχασε τους Rothschild …με την ίδια σπουδή που έσβησαν τη λέξη Rothschild από όλα τα βιβλία της εκπαίδευσης στον Δυτικό κόσμο. 
Ο μόνος κομμουνιστής που καταγράφηκε ως κακός από τη Δυτική προπαγάνδα ήταν ο Στάλιν γιατί ενώ αρχικά τους υπηρέτησε και διέπραξε τόσα εγκλήματα έπειτα…έκλεψε τους Δυτικούς στη μοιρασιά της Ευρώπης και δεν ήταν περιούσιος φυσικά. Ήταν αυτός που έβαλε να δολοφονήσουν τον Τρότσκι … το παιδί των τοκογλύφων … ενώ η Δύση ποτέ δεν πανηγύρισε με τη δολοφονία του «αντικαπιταλιστή» Τρότσκι.

Γι’ αυτό και έχουν τη σιγουριά οι πράκτορες του ΚΚΕ και μπορούν να γράψουν τη μεγαλύτερη μπούρδα του αιώνα (τύπου ο Κομμουνισμός δεν έκανε εγκλήματα) …αφού ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να βρεθούν στοιχεία που να τους διαψεύδουν. Χιλιάδες Πόντιοι πέθαναν στη Σιβηρία …αλλά αυτό δεν θεωρείται έγκλημα … Αυτοί έφταιγαν που ήταν υπέρ του Τσάρου κι όχι υπέρ των “πανάγαθων” Λένιν και Στάλιν.
https://kars1918.wordpress.com/2009/02/10/10-2-2009/
576.000 νεκρά παιδάκια στο ΙΡΑΚ με εντολή του ΟΗΕ … έπιασαν μόλις 3 γραμμές στα ψιλά γράμματα της New York Times.

http://www.nytimes.com/…/iraq-sanctions-kill-children-un-re…
10.000.000 νεκροί Ρώσοι με υπογραφή ΕΝΟΣ μόνο ανθρώπου του Στάλιν … 3 γραμμές στα ψιλά γράμματα της Ισραηλινής Εφημερίδας Ynet.

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3342999,00.html

Οι εντολές Lenin προς Molotov … που στάζουν αίμα … από την αρχή μέχρι το τέλος … δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για το τι συνέβη στην Ορθόδοξη Ρωσία…όταν Μη Ορθόδοξοι και ΜΗ Ρώσοι … κατέλαβαν την εξουσία … με τις πλάτες των γνωστών επαναστατών της τοκογλυφίας.
http://www.loc.gov/exhibits/archives/ae2bkhun.html

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=133819

Άντε να βρεθεί κάποιος από την εργατική τάξη που χειραγωγεί το ΚΚΕ … να έχει την πολυτέλεια να ερευνήσει και να διασταυρώσει όσα του πλασάρουν τα κομματόσκυλα.

Μόνο στον Νομό Πέλλας … εκτέλεσαν 300 νέους που αρνήθηκαν να ενταχθούν στον «Δημοκρατικό» Στρατό να πολεμήσουν για τα συμφέροντα του Στάλιν.
Ο παππούς μου , όντας βενιζελικός, επί δύο χρόνια παράτησε σε χωριό της Πέλλας γυναίκα και τέσσερα παιδιά και κρυβόταν στη Θεσσαλονίκη για να μην τον επιστρατεύσουν με το ζόρι οι συγγενείς του οι «δημοκράτες» του ΚΚΕ για λογαριασμό της Σοβιετικής Ένωσης…
Έτσι επανδρώνεται ο κάθε στρατός , είτε κρατικός , είτε «επαναστατικός» … δια της βίας και υπό την απειλή της επιτόπιας εκτέλεσης σε περίπτωση άρνησης.
Δυστυχώς έχουν γραφεί τόσα παραμύθια γύρω από τον εμφύλιο, τόση παραπλανητική λογοτεχνία … που όσοι τα έζησαν δεν τολμούν να μιλήσουν. Κι αυτοί που τα έγραψαν φυσικά … είχαν πολύ σοβαρούς λόγους να αποπροσανατολίσουν τους αναγνώστες τους διότι …δεξιά κι αριστερά … ήταν όλοι πράκτορες και πληρωμένοι δολοφόνοι ξένων συμφερόντων…γι ‘ αυτό ποτέ δεν δίστασαν να σκοτώσουν αθώους Έλληνες προκειμένου να εξασφαλίσουν τα ξένα συμφέροντα.
Άλλωστε τι διαφορετικό κάνουν από το 2009 αυτοί που μας κυβερνούν;
Μας σκοτώνουν και εξασφαλίζουν συνεχώς περισσότερα κέρδη δισεκατομμυρίων στα ξένα αφεντικά τους.
Κι όλα αυτά κάνοντας παντομίμα σωτήριας διακυβέρνησης …
Το ίδιο έκαναν και στον εμφύλιο όλοι τους.
Μας «έσωζαν» δολοφονώντας και καίγοντας όσους δεν πολεμούσαν μαζί τους για τα ξένα συμφέροντα.