Όταν οι “σύμμαχοι” μας, Άγγλοι, βοηθούσαν τους Τούρκους να εισβάλλουν στην Κύπρο


Όταν οι “σύμμαχοι” μας, Άγγλοι, βοηθούσαν τους Τούρκους να εισβάλλουν στην Κύπρο

Όταν οι "σύμμαχοι" μας, Άγγλοι, βοηθούσαν τους Τούρκους να εισβάλλουν στην Κύπρο

Την Ελλάδα απελευθέρωσαν από τους κακούς Γερμανούς οι καλοί Άγγλοι και οι Έλληνες μισθοφόροι τους. Οι ίδιοι καλοί Άγγλοι ήταν όμως οι κατακτητές της Κύπρου ενώ βοήθησαν στον διαμελισμό της και στην εισβολή των Κεμαλιστικών κατοχικών δυνάμεων.

Θα μπορέσει να καταλάβει ποτέ ο Ελλαδίτης ότι η Ελλάδα δεν απελευθερώθηκε πρακτικά ποτέ κι από κανέναν “σύμμαχο” και όλοι όσοι μας κυβερνούν είναι πράκτορες αυτών των “καλών” που αιματοκύλησαν την Κύπρο;

Η Κύπρος αγωνίστηκε για την ανεξαρτησία της από τους Άγγλους κι οι μπουνταλάδες Έλληνες πίστεψαν οτι οι Άγγλοι τους απελευθέρωσαν…για την ψυχής της φουκαριάρας της μάνας τους.

Αν ποτέ η Ελλάδα σταματούσε να αιμοδοτεί τους “Αγγλους” Rothschild …για πότε το ΝΑΤΟ θα παρέδιδε το μισό Αιγαίο στην Τουρκία και το Ισραήλ…ούτε που θα το καταλαβαίναμε.

Φτύστε κατάμουτρα τους πράκτορες των Άγγλων που παριστάνουν την Εθνική Αντίσταση…Είναι οι ίδιοι προδότες που επέτρεψαν και βοήθησαν τους ΝΑΤΟϊκους εισβολείς να καταλάβουν τη μισή Κύπρο και να καταστρέψουν χιλιάδες οικογένειες και τις περιουσίες τους.