Ισραηλινή υπουργός: Αν οι παγκόσμιες δυνάμεις δεν συμμορφωθούν, εμείς θα βομβαρδίσουμε τη Συρία


Ισραηλινή υπουργός: Αν οι παγκόσμιες δυνάμεις δεν συμμορφωθούν, εμείς θα βομβαρδίσουμε τη ΣυρίαΙσραηλινή υπουργός: Αν οι παγκόσμιες δυνάμεις δεν συμμορφωθούν, εμείς θα βομβαρδίσουμε τη Συρία

GROTHIA.GR: Καταλαβαίνετε ποιος πραγματικά βρίσκεται πίσω από την παγκόσμια επίθεση που δέχτηκε η Συρία. Οι ηγέτες-υπηρέτριες του Σιωνισμού και των τοκογλύφων … δεν είναι αποτελεσματικοί και το Ισραήλ φαίνεται ότι πρέπει να αναλάβει δράση μόνο του … αφού ως γνωστόν χαίρει ασυλίας και δεν πρόκειται να υποστεί συνέπειες … όσους άμαχους κι αν σκοτώσει.
Άλλωστε φρόντισαν μέσω του ΟΗΕ να εκδοθούν διάφορες ψευδέστατες αναφορές περί εγκλημάτων του Άσαντ … επομένως … νομικά για τα στημένα Διεθνή Δικαστήρια που η Δύση ελέγχει πλήρως … δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.

ΠΗΓΗ
Η Ισραηλινή υπουργός δικαιοσύνης Ayelet Shaked δήλωσε τη Δευτέρα ότι αν οι παγκόσμιες δυνάμεις δεν συμμορφωθούν με την απαίτηση να φύγει το Ιράν απ’ τη Συρία τότε το Ισραήλ θα κάνει αυτό που πρέπει, μεταδίδει η εβραϊκή Jerusalem Post.

Η Ισραηλινή υπουργός, μιλώντας από το βήμα της Διάσκεψης του Διεθνούς Ινστιτούτου Αντιτρομοκρατίας στη Herzliya, είπε επίσης ότι ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Άσαντ πρέπει ”να κρατήσει το Ιράν έξω αν θέλει να επιβιώσει”.

”Το Ισραήλ πρέπει να πιέσει τις παγκόσμιες δυνάμεις να μην επιτρέψουν στο Ιράν να εδραιώσει ισχυρή παρουσία στη Συρία”, και αν οι παγκόσμιες δυνάμεις δεν συμμορφωθούν, θα ”κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε”.

Μιλώντας για την πιθανότητα μιας αυξανόμενης Ιρανικής παρουσίας στη Συρία, η Shaked δήλωσε ότι”η παρουσία του Ιράν στη Συρία μπορεί να είναι πολύ άσχημη και το Ισραήλ δεν θα συμφωνήσει με αυτά”, όσον αφορά την εγκατάσταση εργοστασίων όπλων και λιμανιών.

Εξέφρασε επίσης την ελπίδα ότι “οι παγκόσμιες δυνάμεις δεν θα το επιτρέψουν”.

Πριν από μερικές ημέρες, οι Ισραηλινές αεροπορικές δυνάμεις διενήργησαν αεροπορικές επιθέσεις για να καταστρέψουν αποθήκες όπλων εντός της Συρίας.

ς της Συρίας.