Ο φράχτης του Ισραήλ: Ένα τείχος ενάντια στους μετανάστες για το οποίο… δεν μιλάει κανείς


Ο φράχτης του Ισραήλ: Ένα τείχος ενάντια στους μετανάστες για το οποίο… δεν μιλάει κανείςΟ φράχτης του Ισραήλ: Ένα τείχος ενάντια στους μετανάστες για το οποίο… δεν μιλάει κανείς
ΠΗΓΗ

Έχουμε διαβάσει τις οργισμένες ανακοινώσεις της Κομισιόν και τις συγκεντρώσεις των «αλληλέγγυων» ενάντια στα τείχη που ορθώνουν όλοι οι έχοντες σώα τας φρένας στην Ευρώπη. Ιδιαίτερα στην περίπτωση της Ουγγαρίας, οι απανταχού «ανθρωπιστές» έχουν λυσσάξει.

Υπάρχει, όμως, ένα τείχος εναντίον των λαθρομεταναστών για το οποίο δεν υπάρχει καμιά αντίρρηση, καμιά αντισυγκέντρωση, κανένα άρθρο πύρινου αντιρατσισμού. Ο λόγος βεβαίως για το τείχος που όρθωσε το Ισραήλ εναντίον όχι λαθρομεταναστών αλλά ανθρώπων που είναι νόμιμοι κάτοικοι της Παλαιστίνης σε αντίθεση με τους Ισραηλίτες που κατέχουν τμήμα της παράνομα.

Την αποτελεματικότητά του δεν την κρίνουμε εμείς, αλλά απλώς μεταφέρουμε τους πανηγυρισμούς των επίσημων ισραηλινών αρχών, οι οποίες εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν κατάφερε να περάσει τα ισραηλινοαιγυπτιακά σύνορα τους τελευταίους 12 μήνες. Μάλιστα, στο ίδιο χρονικό διάστημα έχουν προβεί σε 2431 απελάσεις λαθρομεταναστών.

Πού είναι, αλήθεια, ο Σόρος και οι ΜΚΟ του να επιβάλλουν τον πολυπολιτισμό στην ίδια του την Πατρίδα; Γιατί δεν διοχετεύει λίγο χρήμα και εκεί για να μην… λένε οι κακές οι γλώσσες;

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο κράτος ασκεί από πάντα μία σκληρή ρατσιστική (έτσι θα την λέγανε οι προοδευτικοί άμα είχανε λαλιά) πολιτική, που δεν περιορίζεται στα τείχη και την προφύλαξη, αλλά γίνεται και επιθετική με εποικισμούς, βία και διώξεις. Όμως, οι «ανθρωπιστές» στην περίπτωση του Ισραήλ σιωπούν ένοχα και ύποπτα, όπως σιωπούν εξίσου ύποπτα και οι ειρηνιστές στην περίπτωση του πυρηνικού οπλοστασίου του.

Ας τολμήσει ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης και οι λοιποί να κάνουν το ίδιο. Να χτίσουν ένα τεράστιο τείχος στα σύνορά μας και να δείτε για πότε σταματάει όχι μόνο η ροή των λαθρομεταναστών, αλλά και το λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Όσο αφορά τα θαλάσσια σύνορα εκεί το τείχος θα είναι το Λιμενικό και το Πολεμικό μας Ναυτικό.