Αριστεροί και τοκογλύφοι θέλουν ανεξάρτητη την Καταλονία! Οι εθνικιστές ΟΧΙ!


Αριστεροί και τοκογλύφοι θέλουν ανεξάρτητη την Καταλονία! Οι εθνικιστές ΟΧΙ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) Ο Τζορτζ Σόρος χρηματοδοτεί την ανεξαρτησία της Καταλονίας

2) Το σχέδιο ανεξαρτησίας της Καταλονίας στηρίζεται απο τα συστημικά ΜΜΕ και τους τοκογλύφους!

ΠΗΓΗ

Του Eupathy Kolovrat

Με την ευκαιρία του σημερινού δημοψηφίσματος για την Καταλανική ανεξαρτησία, και επειδή πολλοί ηλίθιοι δεξιοί και αριστεροί «αντιφασίστες» πατριώτες (ακόλουθοι των Μεταλληνών, των Ζουράρηδων και των Γιανναράδων) υποστηρίζουν την ανεξαρτησία της Καταλονίας με ηλίθια επιχειρήματα περί της ελληνικής καταγωγής των Καταλανών και των Βάσκων, παραθέτουμε τηνανάρτηση Σέρβου συναγωνιστή που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης. Παραθέτουμε επίσης σύνδεσμο από τον έγκριτο ιστότοποVoltrairenet που αποδεικνύει την σχέση του George Soros με το καταλανικό αποσχιστικό κίνημα.

Αριστεροί και τοκογλύφοι θέλουν ανεξάρτητη την Καταλονία! Οι εθνικιστές ΟΧΙ!

Στην δεξιά πλευρά της φωτογραφίας, Σέρβοι εθνικιστές ανεμίζουν τις σημαίες της Ισπανικής Φάλαγγας.

Επίσης το παρών δημοσίευμα καταστρέφει και τα επιχειρήματα γνωστών «καθαρολόγων» του «χώρου» και υποστηρικτών των Κροατών και Ουκρανών, διότι αποδεικνύει τις υπόγειες σχέσεις της Καταλανικής antifa με Κροάτες και Ουκρανούς ακροδεξιούς.

Στην αριστερή πλευρά της φωτογραφίας: Καταλανοί κομμουνιστές, υπό την ηγεσία του Eduardo Rozsa-Flores (ενός Καταλανού-Εβραίου), τον οποίον αποκαλούσαν Che ή Chico, κατά την διάρκεια του πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία, οι οποίοι πολέμησαν με τους Κροάτες (στην ακροδεξιά μονάδα των Ustashi HOS). Αργότερα ο Καταλανός κομμουνιστής αυτονομιστής ασπάστηκε το Ισλάμ και έγινε αντιπρόεδρος της Ουγγρικής Ισλαμικής κοινότητας.Αριστεροί και τοκογλύφοι θέλουν ανεξάρτητη την Καταλονία! Οι εθνικιστές ΟΧΙ!4

Ένας άλλος διάσημος Κροάτης εθελοντής είναι ο γαλλικής καταγωγής, Gaston Besson, ένας ξένος μισθοφόρος, ο οποίος δήλωσε ότι δεν είναι φασίστας αλλά αναρχικός, και παρομοίασε τους ξένους εθελοντές που πολέμησαν με τους Κροάτες με τις Διεθνείς Ταξιαρχίες (δηλαδή τον συρφετό φιλελεύθερων και αριστερών εθελοντών) που πολέμησαν με την πλευρά των Δημοκρατικών στον Ισπανικό Εμφύλιο (1936-1939). Και όχι τυχαία έδωσε το ίδιο όνομα στην μονάδα εθελοντών που πολέμησαν με το μέρος των Κροατών. Ο Gaston Besson, υποστηρικτής της Καταλανικής ανεξαρτησίας, ήταν στρατολόγος εθελοντών του Ουκρανό-χαζαρικού συντάγματος Αzov.

Αριστεροί και τοκογλύφοι θέλουν ανεξάρτητη την Καταλονία! Οι εθνικιστές ΟΧΙ!5

Διακριτικό Καταλανών αυτονομιστών εθελοντών στην πλευρά των Κροατών.

 

Στο επόμενο video, βλέπουμε την Ισπανική νεολαία να τραγουδά και πάλι τοCara al Sol στους δρόμους της Μαδρίτης!