Οι Ισραηλινοί πανηγυρίζουν για το πάθημα της Ισπανίας η οποία υποστήριζε τη δημιουργία Παλαιστινιακού Κράτους


Οι Ισραηλινοί πανηγυρίζουν για το πάθημα της Ισπανίας η οποία υποστήριζε τη δημιουργία Παλαιστινιακού Κράτους4Οι Ισραηλινοί πανηγυρίζουν για το πάθημα της Ισπανίας η οποία υποστήριζε τη δημιουργία Παλαιστινιακού Κράτους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
1) Ο Τζορτζ Σόρος χρηματοδοτεί την ανεξαρτησία της Καταλονίας
2) Το σχέδιο ανεξαρτησίας της Καταλονίας στηρίζεται απο τα συστημικά ΜΜΕ και τους τοκογλύφους!
3) Αριστεροί και τοκογλύφοι θέλουν ανεξάρτητη την Καταλονία! Οι εθνικιστές ΟΧΙ!
4) Ρωσία: Απαράδεκτοι όσοι κριτικάρουν την επιβολή του νόμου στην Ισπανία

Οι Ισραηλινοί πανηγυρίζουν για το πάθημα της Ισπανίας … η οποία υποστήριζε τη δημιουργία Παλαιστινιακού Κράτους αλλά όχι τη δημιουργία Καταλανικού Κράτους. Βλέπετε πως ξεκαθαρίζει το τοπίο … και πόσο εκδικητικοί είναι οι Σιωνιστές με όποιους αντιτίθενται στα σχέδιά τους;

Κάποιοι εκδικούνται την Ισπανία για τα «λάθη» της στο παρελθόν απέναντι στους περιούσιους. Δεν υπάρχει περίπτωση σ’αυτήν την εξέλιξη να μην υπάρχει δάκτυλος των τραπεζών.
Όσο ανεξάρτητη υπήρξε η Ελλάδα μετά το 1821 …άλλο τόσο θα είναι ανεξάρτητοι κι αυτοί.

Το βασικό είναι να κατανοήσουμε το ΠΟΙΑ συμφέροντα βρίσκονται από πίσω και να μην κοιτάμε την επιφανειακή , ρομαντική πλευρά…σαν αυτή που σέρβιραν στους Γιουγκοσλάβους για να αλληλοσφαχτούν και από μία μεγάλη χώρα με υπολογίσιμο στρατό να γίνουν ένα μάτσο προτεκτοράτα.

Από τη στιγμή που τα κανάλια και ο τύπος ΔΕΝ επιτίθενται στους Καταλανούς όπως έκαναν με τη Λιβύη, τη Συρία, το ΙΡΑΚ, τη Σερβία, το ΙΡΑΝ καταλαβαίνουμε ότι είναι ΑΠΟΛΥΤΑ εξασφαλισμένα τα συμφέροντά των τοκογλύφων. Τώρα το πως κάποιοι που νομίζουν ότι είναι αντισυστημικοί …βρίσκονται ξαφνικά στην ίδια εξέδρα με τους συστημικούς και Οι Ισραηλινοί πανηγυρίζουν για το πάθημα της Ισπανίας η οποία υποστήριζε τη δημιουργία Παλαιστινιακού Κράτους4πανηγυρίζουν για τις «αυθόρμητες« εξελίξεις … αποδεικνύει τις δυνατότητες προπαγάνδας του συστήματος. Να θυμίσω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην κυβέρνηση και μπορούσε να κατεβάζει κόσμο στους δρόμους να τον στηρίξουν να ψηφίσει τα Μνημόνια… και τώρα δεν προλαβαίνουμε καθημερινά να μαθαίνουμε τους νόμους που ψηφίζονται σε σχέση με την αρπαγή της περιουσίας των πολιτών.

Και μόνο που μία εξέλιξη την διαφημίζει η ορχήστρα των ΜΜΕ …αυτή που σωπαίνει στην γενοκτονία των ΠαλαΙστινίων και την ψυχρή δολοφονία μικρών παιδιών … θα έπρεπε αυτονόητα να είμαστε πολύ προσεκτικοί και μαζεμένοι … να περιμένουμε να μάθουμε την πραγματική διάσταση της «ανεξαρτησίας» .
Κι η Ελλάδα κάποτε απελευθερώθηκε και βρέθηκε με Γαλλικό, Αγγλικό και Ρωσικό κόμμα, με Γερμανό Βασιλιά και Rothschid για Τραπεζίτη .. κι έκτοτε μας βάζουν να πανηγυρίζουμε σαν ηλίθιοι τη νέα σκλαβιά … που δεν έχει καν προοπτική ανατροπής.