Σήκω Στάλιν να τους δεις! Προδότες του Λενινισμού – Σταλινισμού οι Συριζαίοι, συνεπείς οι ΚΚ€έδες…


Σήκω Στάλιν να τους δεις! Προδότες του Λενινισμού - Σταλινισμού οι Συριζαίοι, συνεπείς οι ΚΚ€έδες...Σήκω Στάλιν να τους δεις! Προδότες του Λενινισμού – Σταλινισμού οι Συριζαίοι, συνεπείς οι ΚΚ€έδες…
ΠΗΓΗ
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Υπάρχει κι άλλη μια παράμετρος της ψήφισης του νόμου για την «διόρθωση φύλου», από το τσιπροκαμμένο λεχριταριό. Έτσι, προδότες, του λενινισμού-σταλινισμού (ο Μαρξ δεν είχε αναφέρει τίποτα σχετικό για το θέμα…) είναι οι τσιπραίοι και οι νεοφώτιστοι στον κομμουνισμό, συνοδοιπόροι του Καμμένου, ενώ συνεπείς λενινιστές-σταλινικοί αποδείχθηκαν μόνο οι κουκουέδες, κι αυτό οφείλουμε να τους το… αναγνωρίσουμε.

Την εποχή των Τσάρων, λοιπόν, η ομοφυλοφιλία στην Ρωσσία ήταν ποινικό αδίκημα. Καταργήθηκε το 1917, με την πρώτη «επανάσταση», την φιλελεύθερη (που άνοιξε το δρόμο στους μπολσεβίκους), από το «κεντρώο» (με τα δεδομένα της σημερινής εποχής κόμμα των «Καντέ» (Συνταγματικών). Την εποχή του Λένιν δεν υπήρξε αλλαγή του νόμου, οι δε ομοφυλόφιλοι δεν διώκονταν, αρκεί να κρατούσαν κρυφό το… κουσούρι τους. Ούτε και ενθαρρύνονταν βεβαίως, η δε ομοφυλοφιλία εθεωρείτο από το κράτος «ασθένεια».

Ωστόσο, ο «μεγάλος πατερούλης» Στάλιν, ποινικοποίησε την ομοφυλοφιλία, με το διάταγμα της 17ης Δεκεμβρίου 1933 και με το νόμο της 7ης Μαρτίου 1934. Σύμφωνα με το άρθρο 121 του σοβιετικού ποινικού κώδικα, η ομοφυλοφιλία τιμωρείτο με φυλάκιση ή εξορία στην Σιβηρία, μέχρι 5 ετών. Την επίσημη θέση του σοβιετικού-σταλινικού κράτους για την ομοφυλοφιλία την εξέφρασε τον Ιανουάριο του 1936 ο Nikolai Krylenko, Κομισσάριος του Λαού για τη Δικαιοσύνη (ο Σοβιετικός Κοντονής…) και ήταν η εξής: «η ομοφυλοφιλία ήταν ένα προϊόν της παρακμής των ταξικών εκμεταλλευτών. Σε μια κοινωνία, θεμελιωμένη πάνω σε υγιείς αρχές, δεν υπάρχει καμία θέση για τέτοιους ανθρώπους», ενώ οι σοβιετικές ιατρικές αρχές και οι νομικοί την περιέγραφαν ως «εκδήλωση της ηθικής παρακμής της αστικής τάξης» και σε όλα τα σοβιετικά βιβλία της σεξοπαθολογίας, η ομοφυλοφιλία αναφερόταν ως «ολέθρια σεξουαλική διαστροφή, μια ασθένεια που πρέπει να θεραπευθεί».

Εν τέλει, ο σταλινικός νόμος κατά της ομοφυλοφιλίας ίσχυσε μέχρι το τέλος της σοβιετικής περιόδου και καταργήθηκε το 1993.

Σίγουρα, λοιπόν, αν… ανασταινόταν ο «πατερούλης», οι προδότες Τσιπροκαμμένοι θα κατέληγαν να σπάνε πέτρες στη Σιβηρία, μαζί με τους υπόλοιπους «εχθρούς του λαού»! Κρίμα όμως που δεν ανασταίνεται, γιατί πολύ θα την… απολαμβάναμε την τιμωρία τους!