Ποινή φυλάκισης σε 88χρονη Γερμανίδα που αρνείται το ολοκαύτωμα! Αυτος είναι ο Σιωνισμός!


Ποινή φυλάκισης σε 88χρονη Γερμανίδα που αρνείται το ολοκαύτωμα! Αυτος είναι ο Σιωνισμός!Ποινή φυλάκισης σε 88χρονη Γερμανίδα που αρνείται ότι υπήρξαν θάλαμοι αερίων
ΠΗΓΗ

GROTHIA.GR: ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ!

Σε έξι μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε χθες από γερμανικό δικαστήριο, για πέμπτη φορά, μια 88χρονη γιαγιά υποστηρικτή του Εθνικοσοσιαλισμού, που αρνείται να παραδεχθεί ότι υπήρχαν θάλαμοι αερίων.

Η Ούρσουλα Χάβερμπεκ έχει συχνά αρνηθεί τη μαζική δολοφονία εκατομμυρίων Εβραίων από τους Εθνικοσοσιαλιστές, γεγονός που αποτελεί υποκίνηση φυλετικού μίσους, σύμφωνα με το γερμανικό δίκαιο. Και παρόλο που έχει καταδικαστεί επανειλημμένα, δεν έχει βρεθεί ποτέ στη φυλακή, καθώς όλες οι υποθέσεις είναι ακόμη υπό προσφυγή.

Κατά τη διάρκειας μιας δημόσιας συζήτησης τον περασμένο Ιανουάριο, η Χάβερμπεκ επανέλαβε τους ισχυρισμούς της, λέγοντας πως δεν ήταν «αλήθεια» ότι υπήρχαν θάλαμοι αερίων στο στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Άουσβιτς. Αμφισβήτησε επίσης το γεγονός πως σκοτώθηκαν 1,1 εκατομμύριο άνθρωποι στο στρατόπεδο συγκέντρωσης στη Εθνικοσοσιαλιστική Πολωνία.

Γνωστή με το όνομα «ναζίστρια γιαγιά» από το γερμανικά Σιωνιστικά μέσα προπαγανδιστικής ενημέρωσης, η Χάβερμπεκ θεωρείται εξτρεμίστρια, ενώ κάποτε υπήρξε πρόεδρος ενός ακροδεξιού εκπαιδευτικού κέντρου που έκλεισε το 2008 με την κατηγορία της εξάπλωσης της ναζιστικής προπαγάνδας.

Είχε επίσης εμφανιστεί στην τηλεόραση όπου και δήλωσε πως «το Ολοκαύτωμα είναι το μεγαλύτερο και βιώσιμο ψέμα στην ιστορία».