Στο Ισραήλ νοσηλευόταν σαν τραυματίας ο τζιχαντιστής που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη!


Στο Ισραήλ νοσηλευόταν σαν τραυματίας ο τζιχαντιστής που συνελήφθει στην Αλεξανδρούπολη!Στο Ισραήλ νοσηλευόταν σαν τραυματίας ο τζιχαντιστής που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
1) O FSA (Ελεύθερος «Συριακός» Στρατός) είναι το ίδιο πράγμα με το ISIS

2) Ο Συριακός στρατός ανακάλυψε ισραηλινό οπλισμό σε κρησφύγετα του ISIS

3) Το Ισραήλ συγχωρεί το ISIS μετά απο την απολογία του για την κατα λάθος επίθεση σε Ισραηλινούς

4) Παραδοχή-Βόμβα πρώην Υπουργού Αμύνης του Ισραήλ: “Το Ισραήλ προτιμά το ISIS από το Ιράν”!

5) Αποκαλύφθηκε στρατόπεδο εκπαίδευσης του ISIS στα σύνορα του Ισραήλ – Διεθνής σιωπή

6) Ισραηλινός Επικεφαλής υπηρεσίας πληροφοριών: Προτιμάμε το ISIS απο τον Άσαντ στη Συρία!

7) ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΜΑΧΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ,ΝΟΣΗΛΕΥΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ISIS

8) Ισραηλινή δεξαμενή σκέψης: Μην καταστρέψετε το ISIS! Είναι ένα «χρήσιμο εργαλείο» κατά του Ιράν, της Χεζμπολάχ, της Συρίας

9) Άσαντ: Το Ιράν πολεμάει το ISIS, ενώ το Ισραήλ το υποστηρίζει!

10) Το ISIS απολογείται στο Ισραήλ που επιτέθηκε κατά λάθος σε Ισραηλινούς στρατιώτες

11) Ισραηλινός Στρατηγός αιχμάλωτος στο Ιράκ παραδέχεται τη Συμμαχία Ισραήλ-ISIS!

12) Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ISIS ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΟΗΕ

ΠΗΓΗ

Κι επειδή FSA=ISIS=ISRAEL και μισθοφόροι της Δύσης … ο «παρεξηγημένος» αποκεφαλιστής …με 5 φράσεις εξήγησε αυτό για το οποίο παλεύουμε να διαδώσουμε εδώ και χρόνια κόντρα…στους πράκτορες-δημοσιογράφους των μεγάλων ΜΜΕ.

Στον ανακριτή ο 32χρονος Σύρος που φέρεται ως τζιχαντιστής του ISIS

>>>Το 2011 προσχώρησε στον ελεύθερο συριακό στρατό και ακολούθως το 2012 εντάχθηκε στο μέτωπο αλ Νούσρα. Λίγο καιρό αργότερα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Ισραήλ όπως υποστηρίζει, για περίθαλψη. Στον ISIS εντάχθηκε τον Ιανουάριο του 2014, όπου και πολέμησε μέχρι τον Μάρτιο του ίδιου έτους αλλά αποχώρησε, όπως είπε, επειδή του ζήτησαν να μεταφέρει οκτώ άτομα μαχητές στην Ευρώπη.

Ο τζιχαντιστής είχε περιγράψει λεπτομερώς τη ζωή και τη δράση του στα στελέχη της υπηρεσίας ασύλου, που του πήραν την πρώτη συνέντευξη μόλις έφτασε μαζί με την οικογένεια του στο Φαρμακονήσι, σύμφωνα πάντα με το ελληνικό CNN.

Ειδικότερα, ο 32χρονος φέρεται να είπε πως το 2006 ήταν στην ασφάλεια του προέδρου της Συρίας, μέχρι το 2011 που προσχώρησε στον ελεύθερο συριακό στρατό και ακολούθως το 2012 εντάχθηκε στο μέτωπο αλ Νούσρα. Λίγο καιρό αργότερα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Ισραήλ όπως υποστηρίζει, για περίθαλψη. Στον ISIS εντάχθηκε τον Ιανουάριο του 2014, όπου και πολέμησε μέχρι τον Μάρτιο του ίδιου έτους αλλά αποχώρησε, όπως είπε, επειδή του ζήτησαν να μεταφέρει οκτώ άτομα μαχητές στην Ευρώπη.

Στη συνέχεια, όπως υποστήριξε, πέρασε και δυο χρόνια στην Τουρκία όπου νοίκιασε μαζί με άλλα 5 άτομα ένα σπίτι στα Άδανα. Είχαν μάλιστα μαζί τους, όπως ισχυρίστηκε, τουλάχιστον 800 χιλιάδες δολάρια και πολλά όπλα, ενώ τα περισσότερα χρήματα τα έδωσαν για να αγοράσουν δεκάδες πλαστά διαβατήρια αλλά και για να χρηματίσουν κρατικούς παράγοντες.

Εκεί συνελήφθη και φυλακίστηκε, ενώ έπειτα απελάθηκε στη Συρία. Τελικά έφτασε στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας, όπου βρήκε τη γυναίκα και το παιδί του. Από εκεί έφτασαν στο Φαρμακονήσι με βάρκα, μαζί με άλλα 10 άτομα.<<<