Κένεντι, δολοφονημένος από τις στοές και το εβραϊκό λόμπυ. Για δεκαετιες εφταιγαν όμως ο Harvey Oswald κ οι Ρώσοι!


Κένεντι, δολοφονημένος από τις στοές και το εβραϊκό λόμπυ. Για δεκαετιες εφταιγαν όμως ο Harvey Oswald κ οι Ρώσοι!Κένεντι, δολοφονημένος από τις στοές και το εβραϊκό λόμπυ. Για δεκαετιες εφταιγαν όμως ο Harvey Oswald κ οι Ρώσοι!

GROTHIA.GR: Μετά από 65 χρόνια βγαίνει η αλήθεια.. 
Και τι θα λέει? 
Ότι ακόμα μια φορά οι θεωρίες συνομωσίας που φώναζαν λίγοι βγήκαν αληθινές και η επίσημη εκδοχή που πίστευαν οι πολλοί ψέμα και πλύση εγκεφάλου..
Με τα πιο πανω μαθηματικα αυτά που φωνάζουμε σήμερα κ δεχόμαστε τόσο πόλεμο θα τα ανακαλύψετε μετά από 65 αλλά δυστυχώς μέχρι τότε δεν θα ζείτε..

Κέννεντυ δολοφονημένος από τις στοές το γνωστό εβραϊκό λόμπυ και την CIA με το FBI που εκτέλεσαν το έργο. Για δεκαετιες εφταιγε όμως ο Harvey Oswald κ οι Ρώσοι
Οι πρώτοι φάκελοι της δολοφονίας του JFK δόθηκαν στην δημοσιότητα και ήδη αναμένεται να προκαλέσουν ιστορικούς «σεισμούς» καθώς μέσα αποκαλύπτεται ότι οι Ρώσοι θεωρούν ως υπεύθυνο τον επίσης πρώην πρόεδρο Λύντον Τζόνσον ενώ ο πανίσχυρος τότε αρχηγός του FBI E.Xoύβερ φέρεται να είπα κατά λέξη:
«Αυτό που μεαγχώνει περισσότερο είναί να βρούμε κάτι που να πείθει την κοινή γνώμη ότι ο Όσβαλντ ήταν ο δολοφόνος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) Σκοτώσαν τον Κένεντυ επειδή θαύμαζε τον Χίτλερ και μισούσε την Μασονία!

2) Η Μόσαντ δολοφόνησε τον Κένεντι, επειδή είχε πει ΟΧΙ στην κατασκευή πυρηνικού οπλαστασίου στο Ισραηλ!

3) Ο Καντάφι είχε κατηγορήσει το Ισραήλ για τη δολοφονία του Τζον Κένεντι από το βήμα του ΟΗΕ

Στην δημοσιότητα δόθηκε ένα κομμάτι των εγγράφων για την δολοφονία του προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι το 1963 από τον νυν πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 300 πιο «ευαίσθητα» έγγραφα δεν αποχαρακτηρίστικαν μετά τις αφόρητες πιέσεις που άσκησαν οι επιτελείς των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και ο Λευκός Οίκος αποφάσισε ν’ αναβάλει για 180 ημέρες την αποκάλυψη αυτών των εγγράφων καθώς θα υπάρξει νέα αξιολόγηση για το περιεχόμενό τους και αν αποτελεί απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.

«Συνεχίζουν να υπάρχουν ευαίσθητες πληροφορίες στους φακέλους» αυτούς, εξήγησε ένας κυβερνητικός αξιωματούχος, διευκρινίζοντας ότι αφορούν πληροφοριοδότες και τους ιδιαίτερους ρόλους τους στο πλαίσιο των ερευνών με το CNN να υποστηρίζει ότι ο Τραμπ δεν πήρε με χαρά την απόφαση αυτή.

Παρόλα αυτά όμως και τα 2.800 έγραφα που αποχαρακτηρίστικαν αναμένεται να συζητηθούν

Στα έγγραφα περιλαμβάνεται ένα σημείωμα του Χούβερ ο οποίος αποκαλύπτει ότι μια ημέρα πριν τη δολοφονία του Όσβαλντ το γραφείο του FBI στο Ντάλας είχε δεχθεί ένα τηλεφώνημα από έναν άνθρωπο που μιλώντας ήρεμα είπε ότι ήταν μέλος της επιτροπής που είχε αναλάβει να σκοτώσει τον δολοφόνο του JFK.

«Εμείς ενημερώσαμε τον αρχηγό της αστυνομίας ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει επιπρόσθετη ασφάλεια, αλλά αυτό δεν έγινε» γράφει ο Χούβερ. Υπενθυμίζεται ότι τον Όσβαλντ δολοφόνησε στις 24 Νοεμβρίου 1963 ο Τζακ Ρούμπι.

Τότε ο Χούβερ έλεγε επίσης ότι «αυτό που με αγχώνει περισσότερο είναι να βρούμε κάτι που να πείθει την κοινή γνώμη ότι ο Όσβαλντ ήταν ο δολοφόνος».

αλήθεια είναι ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς τις επίσημες εκδοχές των τότε ερευνών. Προκειμένου να ταιριάξει η θεωρία ότι ο Όσβαλντ ήταν ο δολοφόνος επιλεχθηκε η ιστορία της «μαγικής σφαίρας». Μία σφαίρα δηλαδή που έκανε μια απίστευτη διαδρομή μπρος πίσω σα να είχε βγει από καρτούν της Warner Brothers