Η Μόσαντ δολοφόνησε τον Κένεντι, επειδή είχε πει ΟΧΙ στην κατασκευή πυρηνικού οπλαστασίου στο Ισραηλ!


Η Μόσαντ δολοφόνησε τον Κένεντι, επειδή είχε πει ΟΧΙ στην κατασκευή πυρηνικού οπλαστασίου στο Ισραηλ!Η Μόσαντ δολοφόνησε τον Κένεντι, επειδή είχε πει ΟΧΙ στην κατασκευή πυρηνικού οπλαστασίου στο Ισραηλ!

GROTHIA.GR: Τι κίνητρο είχαν οι Ισραηλινοί για να «φάνε» τον αμερικανό πρόεδρο; Μα την οργή τους από την προεδρική άρνηση να επιτρέψει στο Ισραήλ να κατασκευάσει πυρηνικό οπλοστάσιο.
Στο ίδιο μήκος κύματος, ο τότε ισραηλινός πρωθυπουργός, David Ben-Gurion, μισούσε τον πατέρα του Κένεντι, Τζο, ο οποίος φερόταν να διακατέχεται από αντισημιτικά αισθήματα.
Μη ξεχνάμε οτι ο Κένεντι θαύμαζε τον αντι-σιωνιστή και εχθρό των Ροτσιλντ, Αδόλφο Χίτλερ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
Σκοτώσαν τον Κένεντυ επειδή θαύμαζε τον Χίτλερ και μισούσε την Μασονία!

Ο επόμενος αμερικανός πρόεδρος εξάλλου, ο Λίντον Τζόνσον, άλλαξε εντελώς ρότα στην πυρηνική πολιτική των ΗΠΑ, κάτι που ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ εμάς τους υπερηφανους συνομωσιολόγους, ότι πίσω από τη δολοφονία Κένεντι ήταν το Ισραήλ.
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ WIKIPEDIA

Σύμφωνα με τον Michael Collins Piper στο έργο του “Final Judgment: The Missing Link in the JFK Assassination Controversy” , ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Μπεν Γκουριόν ενορχήστρωσε τη δολοφονία αφού έμαθε ότι ο Kennedy σχεδιάζει να κρατήσει το Ισραήλ μακριά από την απόκτηση πυρηνικών όπλων.

Ο Michael Collind Piper υποστηρίζει ότι η δολοφονία ” ήταν μια κοινή επιχείρηση που οργανώθηκε και εκτελέστηκε στα υψηλότερα επίπεδα της αμερικανικής CIA , σε συνεργασία με το οργανωμένο έγκλημα των ΗΠΑ και με την άμεση και βαθιά εμπλοκή της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών , της Μοσάντ ».

Στην υπόθεση φαίνεται να εμπλέκεται ο αρχιμαφιόζος της εποχής, Meyer Lansky και της πανίσχυρης ισραηλινής ΜΚΟ Anti – Defamation League .
Το 2004 , Ο Μορντεχάι Βανούνου ( ισραηλινόw τεχνικόw που τόλμησε να αποκαλύψει τα πυρηνικά μυστικά του Ισραήλ και το πλήρωσε με 18 χρόνια από τη ζωή του στη φυλακή, δείτε συνέντευξη του ΕΔΩδήλωσε ότι η δολοφονία ήταν η απάντηση του Ισραήλ στην « πίεση του Kennedy που ασκείτο πάνω στις κυβερνήσεις του Μπεν Γκουριόν στο Ισραήλ, για να ανοίξουν στη δημοσιότητα τις δραστηριότητες του Ισραήλ στον πυρηνικό αντιδραστήρα Dimona στην έρημο του Ισραήλ ».
Σε ομιλία του ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών το 2009 , ο ηγέτης της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι ισχυρίστηκε επίσης ότι Κένεντι σκοτώθηκε επειδή προσπάθησε να διερευνήσει την αλήθεια για τις δραστηριότητες στον πυρηνικό αντιδραστήρα του Ισραήλ στην Ντιμόνα !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Καντάφι είχε κατηγορήσει το Ισραήλ για τη δολοφονία του Τζον Κένεντι από το βήμα του ΟΗΕ