Οι πράκτορες της CIA προμηθεύουν ακόμη και παιδιά πόρνες για πληροφορίες


Οι πράκτορες της CIA προμηθεύουν ακόμη και παιδιά πόρνες για πληροφορίεςΟι πράκτορες της CIA προμηθεύουν ακόμη και παιδιά πόρνες για πληροφορίες
ΠΗΓΗ

Ο Ελληνοαμερικανός πρώην πράκτορας της CIA Τζον Κυριάκου αποκάλυψε μιλώντας σε μια δημόσια εκδήλωση ότι ακόμη και η προώθηση της παιδικής πορνείας σε αντάλλαγμα για πληροφορίες είναι κάτι συνηθισμένο και επιτρεπτό για τους πράκτορες της CIA, αφού στην περιβόητη υπηρεσία μυστικών υπηρεσιών ”δεν υπάρχουν κανόνες”.

Στο βίντεο, που διαρκεί περίπου δυόμιση λεπτά και φαίνεται να είναι μια διοργάνωση του αντιπολεμικού κινήματος World Beyond War, ο Κυριάκου περιγράφει πώς θα συναντούσε μια πηγή σε ένα ξενοδοχείο που θα ζητούσε παιδιά για σεξ σε αντάλλαγμα για πληροφορίες.

Αποκαλεί αυτούς τους ανθρώπους «καθάρματα» αλλά ότι «έπρεπε να τους δώσει αυτό που ήθελαν». Για να τονίσει το σενάριο, ο Κυριάκου ρωτά τον κόσμο που παρακολουθεί τι θα έκανε αν η πηγή απαιτούσε ενήλικες πόρνες και ρωτάει «πόσοι άνθρωποι θα του έφερναν μια πόρνη»;

Στη συνέχεια, λέει:

”Η απάντηση είναι: Σίγουρα.

Ξέρεις ότι είναι κάθαρμα, φυσικά, αλλά η δουλειά σου είναι να ασχολείσαι με καθάρματα και είναι αναμενόμενο από σένα να βγεις έξω και να του βρεις μια πόρνη.

Αλλά αν σου ζητήσει ένα παιδί πόρνη;

Η δουλειά σου ως πράκτορας της CIA είναι να παραβιάσεις τους νόμους της χώρας την οποία υπηρετείς. Αυτή είναι η δουλειά σου: Η δουλειά σου είναι να κάνεις κατασκοπεία.

Οι περισσότεροι αξιωματικοί της CIA θα προμήθευαν το παιδί.

Στο τέλος του βίντεο, ο Ελληνοαμερικανός πράκτορας που είχε φυλακιστεί για 2 χρόνια όταν αποκάλυψε τα βασανιστήρια των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, λέει ότι η CIA ”δεν θα έπρεπε να υπάρχει καθόλου”, αποσπώντας τα χειροκροτήματα του κοινού.