Οι «φιλάνθρωποι» παράγοντες του Σιωνιστικού Hollywood μάζεψαν με έρανο 54 εκατομμύρια δολάρια και τα δώρισαν στον Ισραηλινό Στρατό!


Οι «φιλάνθρωποι» παράγοντες του Σιωνιστικού Hollywood μάζεψαν με έρανο 54 εκατομμύρια δολάρια και τα δώρισαν στον Ισραηλινό Στρατό!Οι «φιλάνθρωποι» παράγοντες του Σιωνιστικού Hollywood μάζεψαν με έρανο 54 εκατομμύρια δολάρια και τα δώρισαν στον Ισραηλινό Στρατό!

Όπως κάθε χρόνο…οι συγκινητικά «φιλάνθρωποι» παράγοντες του Σιωνιστικού Hollywood … λαμβάνουν μέρος σε έρανο για τη συγκέντρωση χρημάτων. Φέτος κατάφεραν να μαζέψουν το ποσό των 53,8 εκατομμυρίων δολαρίων!

-Για τα παιδάκια του Ιράκ και του Αφγανιστάν;
-Όχι, βέβαια!
-Για τα παιδάκια της Συρίας μήπως;
-Όχι, βέβαια!
-Για τα παιδάκια στη Λωρίδα της Γάζας , τότε ;
-Κοντά πέσατε!
Τα μάζεψαν για να τα δωρίσουν στον Ισραηλινό Στρατό!

Ναι , για να ενισχύσουν αυτούς που καίνε ζωντανά τα παιδάκια στη λωρίδα της Γάζας! Για να ενισχύσουν οικονομικά αυτούς που πυροβολούν 13χρονα παιδάκια με την κατηγορία της …τρομοκρατίας !
Και κλασικά οι σιωνιστές που είναι μαέστροι στην μετακύλιση του κόστους … ακόμα και τα έξοδα του Ισραηλινού κατοχικού Στρατού τα παίρνουν από Αμερικανούς ηθοποιούς … οι οποίοι φυσικά χρωστούν μεγάλη χάρη στον Σιωνισμό που ελέγχει το Hollywood και που τους έκανε την τιμή να τους κάνει star.

Το Hollywood και τα Αμερικάνικα ΜΜΕ αποβάλλουν στο δευτερόλεπτο όποιον τολμήσει να κατακρίνει το Ισραήλ ή τον Σιωνισμό.
Όταν το 1983 ο Κώστας Γαβράς (ο σκηνοθέτης του “Ζ”) τόλμησε να γυρίσει ταινία σχετική με το Παλαιστινιακό χωρίς να αναπαριστά τους Παλαιστίνιους ως «τρομοκράτες» …η ταινία κατέβηκε άρον-άρον από τους κινηματογράφους και ο Αμερικανός Διανομέας της ταινίας αρνήθηκε να αναλάβει τη διανομή. Η ταινία ξεχάστηκε επί τόπου.

Το σχετικό άρθρο στην wikipedia …ενώ υπάρχει στα Καταλανικά … δεν το έχουν μεταφράσει καν στα Ελληνικά (!)… για να συνεχίσουν οι Έλληνες να δίνουν τα λεφτά τους και να βλέπουν τα χολιγουντιανά σκουπίδια.
https://en.wikipedia.org/wiki/Hanna_K.Το Χόλιγουντ άλλωστε μας έκανε να αισθανόμαστε περήφανοι με τον Αλέξη Ζορμπά που έδειξε σε παγκόσμια κλίμακα ότι οι Έλληνες είναι μέθυσοι, άνανδροι αποκεφαλιστές γυναικών, αποτυχημένοι επιχειρηματίες, αγράμματοι , κλεπτομανείς αλλά στο τέλος χορεύουν άπλυτοι ένα συρτάκι στην παραλία…κι όλα καλά.