Smiley face

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type


Smiley face

Wikileaks: Η Μοσάντ, ο Κάρλος και η απαγωγή στην Ηγουμενίτσα


Wikileaks: Η Μοσάντ, ο Κάρλος και η απαγωγή στην ΗγουμενίτσαWikileaks: Η Μοσάντ, ο Κάρλος και η απαγωγή στην Ηγουμενίτσα

Ενδιαφέρουσα ιστορία του Bruno Breguet , τρομοκράτη συνδέσμου με τη 17ΝΟΕ που δούλευε για τη Μοσάντ κι όταν απειλήθηκε με σύλληψη, τον έσωσε η μαμά Μοσάντ με πράκτορες που είχαν ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ υπηκοότητα κι οι οποίοι συστήθηκαν ως στελέχη του ΝΑΤΟ.

Ο Κάρλος δεν υπήρξε ποτέ στη λίστα εξόντωσης της Μοσάντ και δεν θεωρήθηκε ποτέ απειλή για το Ισραήλ αλλά η Μοσάντ παρακολουθούσε όλα του τα κρησφύγετα.
Περιέργως τα Ελληνικά ΜΜΕ… παραφράζουν το επίθετο του τρομοκράτη-πράκτορα που δούλευε για τη Μοσάντ και τη 17ΝΟΕ … κι αντί για Breguet τον αναφέρουν ως Μεγκρέ

Smiley face

Smiley face

Smiley face

Αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι δεν θέλει και πολύ ώστε ένας επίδοξος τρομοκράτης …με έναν απλό εκβιασμό να γίνει επαγγελματίας δολοφόνος για λογαριασμό των γνωστών Μυστικών Υπηρεσιών προκειμένου να μην εκτελεστεί ο ίδιος ή να μην παραδοθεί στη Δικαιοσύνη.
Όπως κάνουν με τους αντιεξουσιαστές Hacker που παραβιάζουν κρατικά μυστικά. Τους συλλαμβάνουν και για να μην τους βάλουν φυλακή και πρωταγωνιστήσουν σε αμέτρητες ερωτικές συνευρέσεις …δέχονται ευχαρίστως να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στην εξουσία.

Και σε μία πολύ ενδιαφέρουσα επιστολή του George Marshall (Γραμματέα του Κράτους των ΗΠΑ τότε) προς τον Υπεύθυνο της Αποστολής της Αμερικανική Βοήθειας στην Ελλάδα Griswold και τον Αμερικανό Πρέσβη τους εφιστά την προσοχή στην αναδιοργάνωση της Ελληνικής κυβέρνησης που θα επιδιώξουν να είναι τόσο διακριτικοί που οι Έλληνες Πολιτικοί Αρχηγοί να πιστέψουν ότι ήταν δικό τους επίτευγμα κι όχι αποτέλεσμα εξωτερικής πίεσης. Και λίγο πιο κάτω συμπληρώνει ότι όποιοι αξιωματούχοι δεν ικανοποιούν τα κριτήριά σας για την επίτευξη των στόχων σας … θα πρέπει να απομακρυνθούν.

Έτσι στήνονται τα «ελεύθερα» κράτη στην «προοδευμένη» Δύση …Με κυβερνήσεις γεμάτες πράκτορες που δουλεύουν για τους ξένους, με ντόπιες μυστικές υπηρεσίες που υπηρετούν τα ξένα συμφέροντα και που παρακολουθούν τους Έλληνες πολιτικούς. Μυστικές Υπηρεσίες που παρακολουθούσαν Έλληνες εκλεγμένους πολιτικούς …και διάφορους Έλληνες απατεώνες και ποινικούς … αλλά δεν έπιασαν ποτέ κανέναν από τους εκατοντάδες πράκτορες του Soros και των τοκογλύφων που έκαψαν την Αθήνα παριστάνοντας τους «αυθόρμητους» επαναστάτες…

Συμπτωματικά η ΕΥΠ που διατηρούσε bar για αναρχικούς στα Εξάρχεια … το έκλεισε λίγους μήνες πριν τον θρυλικό Δεκέμβρη του 2008 …που μας οδήγησε στις ευλογημένες μέρες του ΔΝΤ.
Σε όλα τα «ελεύθερα» κράτη , και στις ΗΠΑ ακόμα …οι Αρχές παθαίνουν κάποιου είδους παράλυση όταν βρίσκονται μπροστά στα εγκλήματα των ανθρώπων του Soros. Συλλαμβάνονται μόνο από λάθος και απελευθερώνονται άμεσα.

Wikileaks: Η Μοσάντ, ο Κάρλος και η απαγωγή στην Ηγουμενίτσα

Το μυστήριο της εξαφάνισης το 1995 στην Ηγουμενίτσα του Μπρούνο Μεγκρέ, συνεργάτη του τρομοκράτη Κάρλος, φωτίζει αναφορά του 2011 Ισραηλινού πράκτορα, προς την CIA που αναδημοσιεύουν σημερα τα ΝΕΑ απο τα Wikileaks.

Ο Μεγκρέ που ζούσε τότε στο χωριό Πέρδικα λίγο έξω από την Ηγουμενίτσα θεωρείτο σύνδεσμος του Κάρλος με την 17η Νοέμβρη και τον ΕΛΑ, αλλά πιθανότατα ήταν και πράκτορας την Μοσαντ και της CIA.

Στις 11 Νοεμβρίου του 1995 επιβιάστηκε στο πλοίο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας με προορισμό την Ανγκόνα της Ιταλίας. Οι ιταλικές αρχές ωστόσο επειδή ήταν στην κόκκινη λίστα των ανεπιθύμητων προσώπων, του απαγόρευσαν την αποβίβαση και τον έστειλαν πίσω στην Ελλάδα. Στην επιστροφή και δεκαπέντε λεπτά πριν το πλοίο φτάσει στην Ηγουμενίτσα ο Μεγκρέ εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, χωρίς έκτοτε να δώσει σημεία ζωής.

Στο email που έστειλε, ο Ισραηλινός πράκτορας ισχυρίζεται ότι ο Μεγκρέ απήχθη απο την Μοσάντ για να μην πέσει στα χέρια των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών που τον περιμεναν στην Ηγουμενίτσα και είχαν καταλάβει ότι ήταν διπλός πράκτορας. Στην συνέχεια μεταφέρθηκε απο τους Ισραηλινούς στην Ουγγαρία και από εκέι με πλαστό διαβατήριο φυγαδευτηκε στην Κούβα όπου και θα ζει αν βέβαια είναι ζωντανός.

Πηγή: Wikileaks: Η Μοσάντ, ο Κάρλος και η απαγωγή στην Ηγουμενίτσα | iefimerida.gr


Smiley face Smiley face Smiley face

Smiley face