Οι Αμερικανοκινούμενοι Κούρδοι τάσσονται υπερ ενός πιο μακροπρόθεσμου ρόλου των ΗΠΑ στη Συρία!


Οι Αμερικανοκινούμενοι Κούρδοι τάσσονται υπερ ενός πιο μακροπρόθεσμου ρόλου των ΗΠΑ στη Συρία!Οι Αμερικανοκινούμενοι Κούρδοι τάσσονται υπερ ενός πιο μακροπρόθεσμου ρόλου των ΗΠΑ στη Συρία!

Οι νταβατζήδες βάζουν τα τσιράκια τους να μιλούν εκ μέρους των Κούρδων. Και τι θα πουν οι πράκτορες που παριστάνουν τους εκπροσώπους των Κούρδων ; Θα πουν όχι στις ΗΠΑ και το Ισραήλ; Θα έλεγε ποτέ ο Μητσοτάκης, φίλος του Bush, «Έξω οι Αμερικανοί»;
Την ίδια στιγμή για να μην αναρωτιούνται οι πολίτες της Σαουδικής Αραβίας για ποιον λόγο θα χρειαστεί να το κράτος τους να επιτεθεί σε άλλους Άραβες για λογαριασμό του Ισραήλ … παρεμβαίνουν οι εκπρόσωποι του Αλλάχ …

Όπως οι τοκογλύφοι έβαλαν τους μισθοφόρους δήθεν μουσουλμάνους να σφάξουν τους Σύριους και τους Λίβυους … έτσι τώρα … ξαφνικά η Σαουδική Αραβία απειλεί με πόλεμο και τον Λίβανο …με τον οποίο έχει πρόβλημα …μόνο το Ισραήλ λόγω της Χεζμπολά. Και μετά έχει σειρά το Ιράν το οποίο θέλουν να διαλύσουν και οι Ισραηλινοί αλλά και οι γνωστοί τοκογλύφοι ώστε να βάλουν στο χέρι τα κρατικά του πετρέλαια.

Όπως για να εκδικηθούν τη στήριξη της Ελλάδας στην ανεξαρτησία της Κύπρου …έβαλαν τους Γκρίζους Λύκους να επιτεθούν στους Έλληνες της Πόλης με μία γελοία προβοκάτσια στο σπίτι του Κεμάλ.
Κανένας δεν θα αναρωτηθεί τι δουλειά έχει η Σαουδική Αραβία στον Λίβανο, τι δουλειά έχει στην Υεμένη, τι δουλειά έχουν οι Τυνήσιοι στη Συρία η για ποιον λόγο Αμερικανικά Αεροπλάνα βοηθούν 4000 αποκεφαλιστές της ISIS να διαφύγουν με ασφάλεια από την κατεστραμμένη Ράκκα φωτίζοντας με φωτοβολίδες τον δρόμο τους.

Στις ειδήσεις απαγορεύεται η αναφορά στη γενοκτονία των κατοίκων της Υεμένης. Απαγορεύεται η αναφορά στα καθημερινά επεισόδια εκτέλεσης μικρών παιδιών στη Γάζα που βαφτίζονται «τρομοκράτες».
Είναι «είδηση» μόνο ότι θα πάρει διαστάσεις επειδή θα το παπαγαλίσουν συντονισμένα κι επαναλαμβανόμενα όλοι οι δημοσιογράφοι-πράκτορες.

Οι Σιωνιστές είναι μαέστροι στο να σφάζουν τους εχθρούς τους…χρησιμοποιώντας αλλοεθνείς κι αλλόθρησκους μισθοφόρους για να θολώνουν τα νερά. Διέλυσαν το ΙΡΑΚ με τον ίδιο τρόπο …χωρίς να μάθει ο κοσμάκης ποιος κινούσε τα νήματα.
Μόνοι όσοι έψαχναν ποιοι ήταν οι Σύμβουλοι των Αμερικανών Προέδρων για τους πολέμους θα καταλάβαιναν για ποιον λόγο οι ΗΠΑ ισοπέδωναν χώρες που ουδέποτε επιτέθηκαν σε Αμερικανικά συμφέροντα.