Ο αντικαπιταλιστής απο τα λιντλ, Γλέζος είναι στη λίστα των συμμάχων του Soros!


Ο αντικαπιταλιστής απο τα λιντλ, Γλέζος είναι στη λίστα των συμμάχων του Soros!

Ο αντικαπιταλιστής απο τα λιντλ, Γλέζος είναι στη λίστα των συμμάχων του Soros!O Nigel Farage βάζει τον Soros σε συζήτηση του Ευρωκοινοβουλίου … και φυσικά παγώνουν οι πράκτορες των τοκογλύφων. Που είναι βρε εκείνος ο Γλέζος ο αντικαπιταλιστής; Μα φυσικά είναι κι αυτός μέσα στη λίστα των συμμάχων του Soros … http://istosnews.com/2017/11/αυτοί-οι-έλληνες-ευρωβουλευτές-που-εί/

Ειδικά τώρα που ο «φιλάνθρωπος» για να μην πληρώσει ούτε ένα ευρώ φόρο στις ΗΠΑ παρέδωσε την περιουσία στην ΜΚΟ Open Society Foundation … μέσω της οποία πέφτει το χαρτζηλίκι στους «διαφωτιστές» μας.

Αν στην Ελλάδα μία μάνα δωρίσει 3.000 ευρώ στον άνεργο γιο της …θα κληθεί να πληρώσει φόρο 10%! Αν του τα δώσει κρυφά για να ζήσει … θα πληρώσει ο γιος της φόρο εισοδήματος ως τεκμήριο διαβίωσης που μπορεί να είναι πάνω από 10%. Ο Soros όμως , επιστήμονας στη ληστεία των λαών … δεν θέλει να πληρώσει φόρους…για να παίρνουν επιδόματα οι μαύροι της Αμερικής.
Black lives don’ matter and they won’t get a cent from Soros …

Σάλος έχει προκύψει, μετά τις αποκαλύψεις του Ούγγρου πρωθυπουργού ότι 226 ευρωβουλευτές είναι φίλοι του Σόρος και προωθούν την λαθρομετανάστευση ούτως ώστε να αναμιχθεί ο πληθυσμός της Ευρώπης.

Μέσα στο έγγραφο του Open Society, του ιδρύματος Σόρος όπου απαριθμεί 226 ευρωβουλευτές βρίσκονται και Έλληνες ευρωβουλευτές οι οποίοι προφανώς υιοθετούν τις απόψεις του Σόρος.

Στο έγγραφο φαίνονται κατά σειρά (σελ. 53-56) οι Χρυσόγονος, Γλέζος, Κατρούγκαλος, Κύρκος, Παπαδημούλης, Σακοράφα.

Θα ήταν καλό οι δημοσιογράφοι να καλέσουν τους ευρωβουλευτές – που υποτίθεται ο ελληνικός λαός τους επέλεξε να εκπροσωπούν τα ελληνικά συμφέροντα και όχι του Σόρος – και να τους ζητήσουν εξηγήσεις για το έγγραφο του Open Society που απεκάλυψε ο Ούγγρος Πρωθυπουργός.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι το Ίδρυμα του Σόρος δεν είναι φειδωλό και ρέει άφθονο χρήμα σε φίλους και γνωστούς. Οπότε καλό θα ήταν, το ΣΔΟΕ να ανοίξει τους λογαριασμούς των ευρωβουλευτών, για να δούμε εαν την ιδεολογία των ανοιχτών συνόρων την έχουν υιοθετήσει επί χρήμασι ή εκ πεποιθήσεως.