Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Smiley face

Εβραίοι, Κου Κλουξ Κλαν και «νεοναζί»

Εβραίοι, Κου Κλουξ Κλαν και «νεοναζί»555Εβραίοι, Κου Κλουξ Κλαν και «νεοναζί»

ΠΗΓΗ ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΡΑΤΟΣ

Ως ιστοσελίδα έχουμε υποστηρίξει ότι ο νεοναζισμός έχει τεράστια διαφορά με την κοσμοθεωρία του εθνικοσοσιαλισμού. Ένας ηλίθιος φετιχισμός, μια μοιρολατρία, μια προσωπολατρεία σχετικά με τον Αδόλφο Χίτλερ, τον Αβατάρ που θα επιστρέψει να τελειώσει το έργο του, τον Βόταν που θα ενσαρκωθεί και πάλι για να οδηγήσει στη Νίκη την Άρια Φυλή και στην επιστροφή στη Θούλη. Αυτό είναι το μεταπολεμικό δόγμα που έχει διαστρέψει τον εθνικοσοσιαλισμό και τον έχει καταντήσει παθητικό. Ένας ηλίθιος μεσσιανισμός. Αυτό όμως είναι το πρώτο σκέλος του νεοναζισμού. Το δεύτερο μεταπολεμικό σκέλος είναι η έλλειψη αισθητικής που χαρακτηρίζει τον νεοναζισμό, η απώλεια του πνεύματος, τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, ο χουλιγκανισμός, o σατανισμός και ο αντιχριστιανισμός.

Αναμφίβολα μια Ιδέα όπως ο εθνικοσοσιαλισμός δεν θα μπορούσε να μη φροντίσει ο διεθνής σιωνισμός να τη διαστρέψει, να τη δηλητηριάσει, να τη μεταμορφώσει σε κάτι ακίνδυνο για αυτόν. Ο νεοναζισμός τραβά στους κόλπους του τους περιθωριακούς, ενώ ο εθνικοσοσιαλισμός την αριστοκρατία του ήθους και του πνεύματος. Ο νεοναζισμός είναι μίσος κατά πάντων. Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι Αγάπη προς τη Φυλή, το Λαό, το Έθνος, τη Φύση, τα ζώα, το Πνεύμα, την Τέχνη, τον Πολιτισμό. Ο εθνικοσοσιαλισμός πάντως ήταν καθαρά γερμανικός και δεν προοριζόταν για εξαγωγή, όπως τόνισε ο ίδιος ο δημιουργός του. Δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τον γερμανικό λαό. Ο εθνικοσοσιαλισμός ήταν η γερμανική έκφραση του φασισμού, μια εκδοχή του φασισμού κομμένη και ραμμένη για τη γερμανική ψυχοσύνθεση.

Μπορεί σήμερα η πλειοψηφία των νεοναζιστών να θέλει να το αρνηθεί αλλά η αλήθεια είναι μία: ο Αδόλφος Χίτλερ θαύμαζε και αντέγραφε τον Μπενίτο Μουσολίνι και τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Ίσως τελικά ο μιμητισμός και ο φετιχισμός των νεοναζιστών να πηγάζει από τον Ηγέτη τους! 

Πολλά συμπεράσματα μπορούν να βγουν φυσικά κι από αυτό που αντιμετωπίζουμε σήμερα στον εθνικιστικό χώρο έχοντας απέναντί μας την ελεεινή προπαγάνδα από διάφορους νεοναζιστικούς κύκλους οι οποίοι κατασυκοφαντούν τις προσωπικότητες που εμπνέουν τους Έλληνες εθνικιστές και φασίστες (Δραγούμη, Μεταξά, Γιαννόπουλο, Σίτσα Καραϊσκάκη, Παύλο Μελά κ.α.)

Από τις πράξεις των υπαλλήλων αναγνωρίζουμε τα αφεντικά τους! Στα δύσκολα χρόνια που διανύουμε οι νεοναζί ανακάλυψαν ότι πρέπει να απορρίψουμε τον Δραγούμη, τον Μεταξά, τον Γιαννόπουλο και το ευρύτερο φασιστικό πρότυπο της ΕΟΝ και της 4ης Αυγούστου ως πνευματικό οδηγό μας και να προσκυνήσουμε ξένα είδωλα που δεν μιλούν στην ελληνική ψυχή, να αναγνωρίσουμε σαν θεό των Ελλήνων τον Βόταν στην θέση του Χριστού και ως σύμβολα μας τους ρούνους. Πίσω από τα πολλά «heil» κρύβονται τα δουλικά «shalom».

Ας μάθουμε επιτέλους ότι η σβάστικα αποτελεί το σύμβολο του γερμανικού φασισμού – παγγερμανισμού και όχι του φασισμού γενικότερα. Η σβάστικα ήταν σύμβολο ενός κινήματος γερμανικού αποκλειστικά και όχι ένα σύμβολο διεθνές σαν ιδεολογία όπως το σφυροδρέπανο ή το «Α» της Αναρχίας.

Ως «Εθνικόν Κράτος» ευχαριστούμε το ιστολόγιο «Κόκκινος Ουρανός» που δημοσίευσε προσφάτως το κάτωθι άρθρο το οποίο επιλέξαμε να αναδημοσιεύσουμε σήμερα.

Αλέξανδρος Καρράς

ΠΗΓΗ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Εβραίοι, Κου Κλουξ Κλαν και «νεοναζί»Ο «Φύρερ» Frank Collin που αποδείχθηκε ότι ήταν Εβραίος ονόματι Cohen!

Μερικές πληροφορίες για την συμμετοχή Εβραίων στην Κου Κλουξ Κλαν και σε κόμματα και ομάδες «λευκών εθνικιστών» ή «νεοναζί» στις ΗΠΑ. Για κάποιους οι παρακάτω περιπτώσεις αποτελούν κλασσικά παραδείγματα του λεγόμενου συνδρόμου του “self hating Jew”, εκείνου που αν και Εβραίος, έχει «αντισημιτικές» απόψεις, προβαίνει σε «αντισημιτικές» πράξεις και φτάνει τελικά να μισεί τον εαυτό του και την φυλή του. Για άλλους η εισχώρηση Εβραίων σε τόσο ακραίες ρατσιστικές ομάδες αποτελεί σχέδιο διάβρωσης του χώρου των «λευκών εθνικιστών» στις ΗΠΑ και λειτουργεί ως όργανο διαίρεσης των υπόλοιπων μη Εβραίων/‘εθνικών’, με απώτερο σκοπό τον «φυλετικό πόλεμο». Ίσως, επίσης, αποβλέπει και στην καλλιέργεια πνεύματος «συμμαχίας» κατά του «ρατσισμού» και του «αντισημιτισμού» με την ανάλογη κρατική δράση και τους ανάλογους («αντιρατσιστικούς») νόμους.

Εβραίοι, Κου Κλουξ Κλαν και «νεοναζί»2Εβραίοι, Κου Κλουξ Κλαν και «νεοναζί»3Σχετικά με την Κου Κλουξ Κλαν (KKK) είναι γνωστό ότι είχε πολλούς Εβραίους μέλη, ακόμα και ‘Μεγάλους Δράκους’, όπως ο πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας Daniel Burrows (ή Burros 1937 – 1965) που πέρασε χρόνια της ζωής του ως ένα «ηγέτης» της Κου Κλουξ Κλαν, μέχρι που αποκαλύφθηκε ότι ήταν Εβραίος και (όπως λένε οι «πηγές») αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος και στο κεφάλι.*

Εβραίοι, Κου Κλουξ Κλαν και «νεοναζί»6Ένα άλλος ‘Μεγάλος Μάγος’ της ΚΚΚ στο Μισισιπή αποδείχθηκε ότι ήταν ένας ομοφυλόφιλος Εβραίος με το όνομα Jordan Gollub, που συγκέντρωσε πολλή προσοχή των μέσων ενημέρωσης, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε γρήγορα όταν ανακαλύφθηκαν οι ‘kosher’ ρίζες του.

Όλοι γνωρίζουν ότι η Κου Κλουξ Κλαν πήρε αρχικά το όνομά της από την ελληνική λέξη «κύκλος» («kyklos»). Παρόλα αυτά η εβραϊκή λέξη «kikel», (προφέρεται Ky-Kul), επίσης σημαίνει κύκλος. Είναι γνωστό ότι μια αργκώ (slang) λέξη για τους Εβραίους στις ΗΠΑ είναι “kikes”, που προέρχεται από το «kikel». Σύμφωνα με τον Leo Rosten, η λέξη ‘kike’ γεννήθηκε στο Ellis Island, όταν οι Εβραίοι μετανάστες που ήταν εκεί, ήταν αναλφάβητοι (ή δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν λατινικά γράμματα), και όταν τους ζητήθηκε να υπογράψουν τα έντυπα εισόδου με το σύνηθες «X», αρνήθηκαν, επειδή συνέδεσαν το Χ με το Σταυρό και τον χριστιανισμό και αντ’ αυτού έκαναν έναν κύκλο.

Υπάρχουν επίσης πολλοί άλλοι Εβραίοι που παρουσιάζονται ως «λευκοί ρατσιστές», «Ναζί», «λευκοί εθνικιστές», κλπ.

Πάρτε για παράδειγμα τον Bill White, ηγέτη του ‘Αμερικανικού Εθνικοσοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος’ (American National Socialist Workers Party) που θεωρείται από το (για πολλούς εβραιοκρατούμενο) “αντιρατσιστικό” Southern Poverty Law Center, ως ένας «κακός ναζί, ρατσιστής, υμνητής του Χίτλερ, που μισεί Εβραίου και Αφρο-Αμερικάνους».

Εβραίοι, Κου Κλουξ Κλαν και «νεοναζί»8Ο White (φώτο) μεγάλωσε στη γειτονιά Horizon Hill στο Rockville του Maryland. Σύμφωνα με μια συνέντευξη του 1999 στους Washington Times, αρχικά είχε στραφεί στον αναρχισμό όταν διάβασε το Κομμουνιστικό Μανιφέστο όταν ήταν 13 ετών. Ίδρυσε το ‘Ουτοπικό Αναρχικό Κόμμα’ (UAP) και δημοσίευσε ένα περιοδικό που επικεντρώθηκε στην αντίθεση με το εκπαιδευτικό σύστημα, την ψυχιατρική και την επιβολή του νόμου. Από το 1997 έως το 1998, ο White, ισχυρίστηκε ότι είχε συνδεθεί με το Μαοϊκό Επαναστατικό Κομμουνιστικό Κόμμα, τον Συνασπισμό Ενάντια στην Αστυνομική Βία, και την τροτσκιστική Διεθνή Σοσιαλιστική Οργάνωση (ISO).

Ο White το 1999, εξέφρασε την «υποστήριξή» του στους μακελάρηδες του σχολείου Columbine, Eric Harris και Dylan Klebold (ο Klebold ήταν Εβραίος – διάβασε κι εδώ) που δολοφόνησαν δώδεκα μαθητές και ένα δάσκαλο, γιατί σύμφωνα με τον White, «καταπιέζονταν» από το αμερικάνικο εκπαιδευτικό σύστημα.

Έχοντας μεγαλώσει σε μια κατεξοχήν εβραϊκή συνοικία και έχοντας παρακολουθήσει κυρίως εβραϊκά σχολεία, στα νιάτα του, ο Bill White για πολλούς είναι ένας ακόμα Εβραίος [επώνυμο Weiss;] που κρύβει την καταγωγή του.

Εβραίοι, Κου Κλουξ Κλαν και «νεοναζί»11Ο David Wolfgang Hawke – που έμεινε γνωστός ως «spam Nazi»- ξεκίνησε μια ψεύτικη ναζιστική ομάδα με το όνομα ‘Knights of Freedom’, (Ιππότες της Ελευθερίας) που αργότερα μετονομάστηκε ‘Αμερικάνικο Εθνικιστικό Κόμμα’ (American Nationalist Party), αλλά η φούσκα έσκασε όταν διαπιστώθηκε ότι αυτό το άτομο ήταν Εβραίος με το όνομα Andrew Britt Greenbaum.

Εβραίοι, Κου Κλουξ Κλαν και «νεοναζί»33Υπάρχει επίσης η ιστορία του ψευτο-εθνικοσοσιαλιστή/ναζιστή Frank Collin, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Francis Joseph Cohen. Αποδείχθηκε ότι ο πατέρας του ήταν Εβραίος ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι είχε φυλακιστεί στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Νταχάου, αλλά είχε αλλάξει το όνομά του από Cohen σε Collin.

Εβραίοι, Κου Κλουξ Κλαν και «νεοναζί»66Ο Collin/Cohen έδρασε στο Skokie του Ιλλινόϊς, στο μέρος όπου υπήρχε ο μεγαλύτερος πληθυσμός επιζώντων του Ολοκαυτώματος. Η πρόθεσή του να κάνει «πορεία» στο εβραιοκρατούμενο εκείνο μέρος ήγειρε θέμα συνταγματικότητας του δικαιώματός του και οδήγησε την υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο έκρινε (1979) ότι είχε το δικαίωμα να το κάνει.

Εν συνεχεία ανακαλύφθηκε ότι είχε διασυνδέσεις με κυκλώματα παιδεραστίας και καταδικάστηκε σε φυλάκιση από έναν Εβραίο δικαστή και μετά από 3 χρόνια ήταν πάλι ελεύθερος! Σήμερα ο Collin δηλώνει «παγανιστής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
1) ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ!
2) Η δίωξη της εβραιομασονίας από τον Εθνικοσοσιαλισμό
3) Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ!
4) Γιόζεφ Γκαίμπελς: «Μελετώ για ακόμη μία φορά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών…»
5) Η προσπάθεια του Χίτλερ να σταματήσει τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο…
6) Η ολοκαυτωμένη ταρίφα των 6000000 νεκρών Εβραίων προγεννήθηκε 8 φορές πριν τον Χίτλερ!!!!
7) Σκοτώσαν τον Κένεντυ επειδή θαύμαζε τον Χίτλερ και μισούσε την Μασονία!
8) Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
9) ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
10) Δείτε πως οι Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές συνέτριψαν τους Ροθτσιλντ!
11) Ο Χίτλερ δαιμονοποιήθηκε επειδή απελευθέρωσε την Γερμανία πολεμώντας τους τοκογλύφους τραπεζίτες !
12) Σοκ! Αναρχο-αριστεροί των ΗΠΑ υιοθέτησαν ομιλίες του Χίτλερ χωρίς να το γνωρίζουν!
13) Μπέντζαμιν Φρίντμαν: Το σιωνιστικό παρασκήνιο των δύο Παγκοσμίων Πολέμων και ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος
14) Οι αντιφασίστες την εποχή του Χίτλερ!
15) Η Οικουμενικότητα του Εθνικοσοσιαλισμού!
16) Ο μισογυνισμός δεν έχει χώρο στον Εθνικισμό! – Ομιλία του Χίτλερ στις γυναίκες
17) Προφητεία του Χίτλερ για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις συνέπειές της
18) Γκαίμπελς: «Αλίμονο στο έθνος που υποτιμά τις γυναίκες και τις μητέρες του»
19) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
20) Χίτλερ: «Έρμαια της αποτύφλωσης όσοι φυλετιστές διχάζουν θρησκευτικά τον λαό»
21) Η οικονομική θεώρηση του εθνικού σοσιαλισμού – Έλεγχος και όχι Ιδιοκτησία των Μέσων Παραγωγής