Στην Ουγγαρία εξοστρακίζουν τον λαθρολάγνο Τζορτζ Σόρος, στην Ελλάδα… συγκυβερνά!


Στην Ουγγαρία εξοστρακίζουν τον λαθρολάγνο Τζορτζ Σόρος, στην Ελλάδα... συγκυβερνά!Στην Ουγγαρία εξοστρακίζουν τον λαθρολάγνο Τζορτζ Σόρος, στην Ελλάδα… συγκυβερνά!
ΠΗΓΗ
Σε μια συντονισμένη εκστρατεία εναντίον του “βασιλιά” των ΜΚΟ και του υπέρμαχου των λαθρομεταναστών και της Παγκοσμιοποίησης προχωρά η κυβέρνηση του Βίκτορ Ορμπάν. Σε κεντρικούς δρόμους της χώρας έχουν αναρτηθεί γιγαντοαφίσες με την μουτσούνα του Σόρος και την ατάκα: «Το 99% είναι εναντίον της παράνομης μετανάστευσης»!

Ο υπέργηρος Σόρος κατήγγειλε την τακτική της ουγγρικής κυβέρνησης, υποστηρίζοντας πως ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν κατασκευάζει έναν φανταστικό «εξωτερικό εχθρό» για λόγους ψηφοθηρίας ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Απριλίου του 2018.

«Είναι τραγωδία για την Ουγγαρία το γεγονός ότι η κυβέρνησή της επιδιώκει να διατηρηθεί στην εξουσία επενδύοντας στο μίσος και παραπλανώντας τον πληθυσμό», δήλωσε στους Financial Times ο 87χρονος Σόρος, προσθέτοντας ότι «ενισχύει τα αντιμουσουλμανικά αισθήματα και εκτοξεύει αντισημιτικές αιχμές, που παραπέμπουν στη δεκαετία του 1930».

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Ιούλιο, το κυβερνών κόμμα Fidesz του Βίκτορ Ορμπαν ξεκίνησε εκστρατεία, με τηλεοπτικές διαφημίσεις και γιγαντοαφίσες στους δρόμους των ουγγρικών πόλεων, κατηγορώντας τον Σόρος ότι ενθαρρύνει το μεταναστευτικό κύμα και διαβρώνει την ουγγρική εθνική ταυτότητα. «Μην αφήσετε τον Σόρος να γελάσει τελευταίος» γράφουν οι γιγαντοαφίσες του Fidesz.

Τον Οκτώβριο το κυβερνών κόμμα προχώρησε σε ενημέρωση των πολιτών, στέλνοντας σε οκτώ εκατομμύρια Ούγγρους επιστολές με το αναλυτικό «κατηγορώ» εναντίον του Σόρος.

Τα ακριβώς αντίθετα φυσικά συμβαίνουν στην χώρα μας, όπου η εθνομηδενιστική κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου αντί να εκδιώξει τον Σόρος από την Πατρίδα μας και τις ύποπτες και ανθελληνικές ΜΚΟ του, κατ΄ουσίαν συγκυβερνά μαζί του!