Η Ρωσική και η Γαλλική Επανάσταση υποκινούμενες απο τον Σιωνισμό είχαν σα στόχο τη διάλυση του Χριστιανισμού!


sionistiki-oktavriani-epanastasi-stocho-iche-tin-dialysi8Η Ρωσική και η Γαλλική Επανάσταση υποκινούμενες απο τον Σιωνισμό είχαν σα στόχο τη διάλυση του Χριστιανισμού!

Στη Γαλλία του 18ου αιώνα όπου το 99,9% των Γάλλων ήταν Καθολικοί … το πρώτο πράγμα που θέλησε να κάνει η «Γαλλική» Επανάσταση , για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη όπως έλεγαν, ήταν να εξασφαλίσει ίσα δικαιώματα στους Εβραίους …την ίδια στιγμή που οι «επαναστάτες» γκρέμιζαν χιλιάδες Καθολικές Εκκλησίες … στερώντας βασικά ανθρώπινα δικαιώματα στην τεράστια πλειοψηφία των Γάλλων Χριστιανών.

Στη Ρωσία των αρχών του 20ου αιώνα που το 99,9% των Ρώσων ήταν Ορθόδοξοι …το πρώτο πράγμα που θέλησε να κάνει η «Ρωσική» Επανάσταση, για να ολοκληρωθεί, ήταν να εξασφαλίσει ίσα δικαιώματα στους Εβραίους και την ίδια στιγμή οι «Ρώσοι» επαναστάτες γκρέμιζαν χιλιάδες Εκκλησίες και σκότωναν χιλιάδες Χριστιανούς Ιερείς…στερώντας βασικά δικαιώματα στην τεράστια πλειοψηφία των Ρώσων Χριστιανών.

Όλοι οι περιορισμοί που υπήρχαν από τα κράτη απέναντι στους Εβραίους σχετίζοντας αποκλειστικά με την τοκογλυφία και την τεράστια ισχύ που συγκέντρωναν στα χέρια τους οι τοκογλύφοι.
Επίσης απαγόρευαν σε Εβραίους να ασχοληθούν με εμπόριο ζώων και σιτηρών που θεωρούνταν στρατηγικής σημασίας και θα μπορούσε κάποιος να εκβιάσει και να οδηγήσει στην πείνα ολόκληρους λαούς…(βλέπε Γένεσις 46 Ιωσήφ και Αιγύπτιοι) .
Στη Γαλλία έψαχναν τρόπο ώστε να οδηγήσουν τους νέους Εβραίους σε παραγωγικές εργασίες…κι όχι παρασιτικές όπως χαρακτηρίζονται η τοκογλυφία και το εμπόριο.
Δύο «λαϊκές» επαναστάσεις που «πέτυχαν» αφήνοντας πίσω δεκάδες εκατομμύρια νεκρών … δεν εκπροσωπούσαν σε καμία περίπτωση την πλειοψηφία που υποτίθεται ήθελαν να «απελευθερώσουν» κι έδειξαν ξεκάθαρο ενδιαφέρον στην άρση των περιορισμών που σχετίζονταν με τις τοκογλυφικές δραστηριότητες μίας μειοψηφίας Εβραίων τοκογλύφων.

Ομοίως στην Ελλάδα … οι σύγχρονες «επαναστάσεις» … στοχεύουν αποκλειστικά στην θρησκεία της πλειοψηφίας των Ελλήνων , υπερασπίζονται τους «καταπιεσμένους» Εβραίους και φυσικά δεν πειράζουν ποτέ Εβραϊκό θρησκευτικό χώρο λες κι ο Θεός των Εβραίων … δεν ενοχλεί τους «άθεους».
Εκτός αν με τη λέξη «Θεό» υπονοούμε το χρήμα το οποίο λατρεύουν όλοι οι μισθοφόροι του Συστήματος

Οι «Έλληνες» επαναστάτες καίνε ευχαρίστως την Ελληνική Σημαία … που δεν σχετίζεται ούτε με αρπαγή ξένης γης, ούτε με Ιμπεριαλισμό , ούτε με γενοκτονίες όπως αυτή που υφίστανται οι Παλαιστίνιοι από τους Σιωνιστές.
Διαπιστώνουμε δηλαδή ότι οι αρχές του επιλεκτικού «Διαφωτισμού» της δήθεν Γαλλικής και της δήθεν Ρωσικής Επανάστασης …διέπουν και τους «Έλληνες» επαναστάτες … με σαφή κλίση στην προστασία των δικαιωμάτων των «καταπιεσμένων» Εβραίων.
Και προσέξτε τι συνέβη στην Ελλάδα της οικονομικής καταστροφής.

Οι μαριονέτες που μας κυβερνούν δεν ανησύχησαν ποτέ για την τεράστια ισχύ που συγκέντρωσαν οι τοκογλύφοι κι απεναντίας νομοθέτησαν αποκλειστικά υπέρ των Τραπεζικών συμφερόντων.
Δεν φρόντισαν να σώσουν ΚΑΜΙΑ μεγάλη επιχείρηση που έβαλε λουκέτο , δεν φρόντισαν να συγκρατήσουν στην Ελλάδα τις επιχειρήσεις που μεταφέρουν την έδρα τους στο εξωτερικό αλλά φρόντισαν όλες οι συναλλαγές με το κράτος και μεταξύ πολιτών να γίνονται υποχρεωτικά μέσω των τοκογλύφων και με υποχρεωτική πληρωμή προμήθειας σ’αυτούς.

Και πολύ πριν καταλάβει ο μέσος Έλληνας ποιους υπηρετούν οι κλόουν των κυβερνήσεων … έσπευσαν προληπτικά να νομοθετήσουν νόμο κατά του «αντισημιτισμού».
Δεν τους προβλημάτισε η τεράστια εξουσία των τοκογλύφων και των περιούσιων χρηματιστών αλλά η πιθανότητα να καταλάβουν οι πολίτες ότι η τοκογλυφία έχει ρατσιστικά χαρακτηριστικά.
Γι’ αυτό και οι πανάκριβες «επαναστάσεις» που είχαν χορηγούς τους πανίσχυρους τοκογλύφους …φαίνεται να είχαν κεντρικό στόχο τα «δικαιώματα» των Εβραίων που ακούγεται τόσο ανθρώπινο με απώτερο σκοπό την πλήρη απελευθέρωση της τοκογλυφίας … επιστήμης που δεν κατέχουν πολλοί.

Η Σιωνιστική Οκτωβριανή Επανάσταση στόχο είχε την διάλυση της Ορθόδοξης Ρωσία!Η Σιωνιστική Οκταβριανή Επανάσταση στόχο είχε την διάλυση της Ορθόδοξης Ρωσία!2Η Σιωνιστική Οκταβριανή Επανάσταση στόχο είχε την διάλυση της Ορθόδοξης Ρωσία!Η Σιωνιστική Οκταβριανή Επανάσταση στόχο είχε την διάλυση της Ορθόδοξης Ρωσία!5

http://www.jewishvirtuallibrary.org/french-revolution
http://www.dailymail.co.uk/news/article-5125545/Russia-investigates-tsar-killed-Jewish-ritual.html
Επιστολή του Λένιν προς Μολότωφ …
«Σφάξτε παπάδες, γκρεμίστε εκκλησίες , πάρτε όλον τον χρυσό» …με απλά λόγια… Πόσους ραβίνους να πείραξαν άραγε; Πόσες συναγωγές να γκρέμισαν;
https://www.loc.gov/exhibits/archives/ae2bkhun.html