Ξεφτίλες δημοσιογράφοι, πίσω απο το Human Rights Watch και το Open Society Foundation βρίσκεται ο George Soros!


Ξεφτίλες δημοσιογράφοι, πίσω απο το Human Rights Watch και το Open Society Foundation βρίσκεται ο George Soros!

Το enikos.gr του Χατζηνικολάου σε άρθρο του που αναφέρεται στα ΜΜΕ που χαρακτηρίζονται «Ξένοι πράκτορες» μας αναφέρει τις επικρίσεις της οργάνωσης Human Rights Watch στην απόφαση του Putin …

Ξεφτίλες δημοσιογράφοι, πίσω απο το Human Rights Watch και το Open Society Foundation βρίσκεται ο George Soros!

αλλά ξεχνάει να μας αναφέρει ότι αυτή η «αυθόρμητη» ελέγχεται από τον πράκτορα των Rothschild που λέγεται George Soros. Μας αναφέρει ότι τα ραδιόφωνα Radio Free Europe/Radio Liberty … χρηματοδοτούνται από το Αμερικάνικο Κογκρέσο αλλά ξέχασε να μας πει ότι είναι παρακλάδια του Open Society Foundation … του George Soros. Επίσης το Amnesty Inetrnational ,που επίσης χρηματοδοτείται από τον Soros, ήταν αυτό που πολέμησε για την απελευθέρωση του μεγαλοαπατεώνα Khodorkovsky , επίσης πράκτορα των Rothschild που ο Πούτιν είχε τα κότσια να τον βάλει στη φυλακή.

Ξεφτίλες δημοσιογράφοι, πίσω απο το Human Rights Watch και το Open Society Foundation βρίσκεται ο George Soros!2

http://grothia.gr/enimerosi/sionismos/66671/xeftiles-dimosiografi-piso-apo-human-rights-watch/8
Ξεφτίλες δημοσιογράφοι, πίσω απο το Human Rights Watch και το Open Society Foundation βρίσκεται ο George Soros!4
Ξεφτίλες δημοσιογράφοι, πίσω απο το Human Rights Watch και το Open Society Foundation βρίσκεται ο George Soros!5Και βέβαια δεν ανησύχησαν όλες αυτές οι «αυθόρμητες» οργανώσεις που ίδρυσαν κι ελέγχουν οι τοκογλύφοι για την απόφαση του Trump να χαρακτηρίσει το Russian Today …ξένο πράκτορα… αλλά έσπευσαν να κάνουν παγκόσμια είδηση όταν ο Πούτιν απάντησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Έτσι λειτουργούν οι διάσπαρτοι πράκτορες που παριστάνουν τους Δημοσιογράφους. Αφαιρούν από την είδηση όλα τα στοιχεία-κλειδιά, αφαιρούν τις κρυφές και φανερές συνδέσεις που υπάρχουν πίσω από τις φαινομενικά ασύνδετες, δήθεν ανεξάρτητες «φιλανθρωπικές» οργανώσεις …κι οι αναγνώστες δεν θα καταλάβουν ποτέ τι κρύβεται πίσω από όλη αυτήν την παράσταση που υπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα των τοκογλύφων …με μανδύα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Αυτοί οι ευαισθητούληδες … που θεωρούν υποχρέωση κάποιου να παραδίδει το σπίτι του στις τράπεζες …επειδή το κράτος για να σώσει τις τράπεζες τον καταλήστεψε και τον άφησε χωρίς δουλειά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πληρώσει το δάνειό του προς τις τράπεζες που ο ίδιος διέσωσε.

Το υπουργείο ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ νομοθέτησε ακατάσχετο Τραπεζικό Λογαριασμό στους Συμβολαιογράφους …για την ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ διενέργεια των πλειστηριασμών. 300 Ιούδες κυβερνούν την Ελλάδα…για λογαριασμό των τοκογλύφων.