Αριστεροδεξιοί πράκτορες υπερασπίζονται την «ανεξαρτησία» Κούρδων βομβαρδίζοντας Υεμένη και Συρία που επιθυμούν πραγματική ανεξαρτησία.


Αριστεροδεξιοί πράκτορες υπερασπίζονται την «ανεξαρτησία» Κούρδων βομβαρδίζοντας Υεμένη και Συρία που επιθυμούν πραγματική ανεξαρτησία.

Οι ύαινες της Δύσης δεν κατάφεραν να γονατίσουν τη Συρία.

Η πραγματική ανεξαρτησία είχε τεράστιο κόστος σε αίμα και χρήμα. Χιλιάδες μισθοφόροι από την Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή παρίσταναν τους Σύριους «εξεγερμένους» ή τους Κούρδους «αυτονομιστές» και οι πράκτορες της δημοσιογραφίας μιλούσαν για «εμφύλιο».

Tα πετρέλαια του Κουρδιστάν ήταν υπό τον έλεγχο των Rothschild μέχρι πρόσφατα αν και δεν ξέρουμε αν όντως παραιτήθηκαν όπως έγραψαν οι δικές τους εφημερίδες … οπότε καταλαβαίνετε το ενδιαφέρον όλων των Δυτικών για την υπεράσπιση των συμφερόντων των τοκογλύφων στο Βόρειο Ιράκ. Αριστερο-δεξιοί … πράκτορες … αγωνιούν όλοι για την «ανεξαρτησία» των Κούρδων αλλά βομβαρδίζουν τον λαό της Υεμένης και της Συρίας που επιθυμούν πραγματική ανεξαρτησία.

Αριστεροδεξιοί πράκτορες υπερασπίζονται την «ανεξαρτησία» Κούρδων βομβαρδίζοντας Υεμένη και Συρία που επιθυμούν πραγματική ανεξαρτησία.Αριστεροδεξιοί πράκτορες υπερασπίζονται την «ανεξαρτησία» Κούρδων βομβαρδίζοντας Υεμένη και Συρία που επιθυμούν πραγματική ανεξαρτησία.3Αριστεροδεξιοί πράκτορες υπερασπίζονται την «ανεξαρτησία» Κούρδων βομβαρδίζοντας Υεμένη και Συρία που επιθυμούν πραγματική ανεξαρτησία.2