Όποιους και να ψηφίσουμε για τους δολοφόνους του Ισραήλ και για τους τοκογλύφους θα δουλέψουν όλοι.


Όποιους και να ψηφίσουμε για τους δολοφόνους του Ισραήλ και για τους τοκογλύφους θα δουλέψουν όλοι.Όποιους και να ψηφίσουμε για τους δολοφόνους του Ισραήλ και για τους τοκογλύφους θα δουλέψουν όλοι.

Όποιους και να ψηφίσουμε …για τους δολοφόνους του Ισραήλ και για τους τοκογλύφους θα δουλέψουν όλοι … και με μεγάλη τους χαρά.
Σε μία ομιλία του ο Κένεντι ανέφερε τα παρακάτω:

“Επειδή είμαστε αντίθετοι σε όλο τον κόσμο από μια μονολιθική και ανελέητη συνωμοσία που στηρίζεται κατά κύριο λόγο στα μυστικά μέσα για την επέκταση της σφαίρας επιρροής …”,

«Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο έχει επιστρατεύσει μεγάλο αριθμό ανθρώπινων και υλικών πόρων μέσα στο οικοδόμημα μιας σφιχτοδεμένης, εξαιρετικά αποδοτικής μηχανής που συνδυάζει στρατιωτικές, διπλωματικές, οικονομικές, επιστημονικές και πολιτικές λειτουργίες αλλά και πληροφόρηση.

“Οι προετοιμασίες της κρύβονται και δεν δημοσιεύονται. Τα λάθη της θάβονται Δεν δημοσιεύονται. Οι διαφωνούντες με αυτά σιωπούν εντέχνως και δεν επιβραβεύονται. Καμία δαπάνη δεν αμφισβητείται, καμιά φήμη δεν τυπώνεται, κανένα μυστικό δεν αποκαλύπτεται. “