Οι Ρουβίκωνες δουλεύουν για τον καπιταλισμό και τους Ρότσιλντ!


Οι Ρουβίκωνες δουλεύουν για τον καπιταλισμό και τους Ρότσιλντ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) Ο Soros μετά το ανθελληνικό κόμμα Ουράνιο τόξο κατεβάζει κι άλλο κόμμα στις εκλογές. Το κόμμα των αναρχικών του Ρουβίκωνα!
2) Και αν ξυπνήσει ο …αντι-Ρουβίκωνας; Και αν ενεργοποιηθούν οι “αντίρροπες δυνάμεις”;
3) Οι τοκογλύφοι μας διαφημίζουν το δημιούργημά τους , το κόμμα των «αναρχικών» του Soros μέσω της New York Times.

Αυτοί οι Ρουβίκωνες που η δράση τους γίνεται γνωστή μέσα από το Soros-Indymedia … είναι 50 άτομα …και σχεδόν όλοι έχουν συλληφθεί από μία φορά και είναι γνωστοί στις αρχές , ενώ τους έχουν επιβληθεί και πρόστιμα ύψους πάνω από 14.000 ευρώ.

Οι Ρουβίκωνες δουλεύουν για τον καπιταλισμό και τους Ρότσιλντ! Αυτή η «επένδυση» σε χρόνο, χρήμα κι ενέργεια … πέρα από το να τους καταστήσει γνωστούς στους ψηφοφόρους με τη βοήθεια των πρακτόρων των ΜΜΕ … ποιο πρακτικό αποτέλεσμα είχε στην πολιτική ζωή του τόπου; Ποια αλλαγή προκάλεσαν; Όλα τα συστημικά ΜΜΕ και οι πολιτικοί αναφέρονται σ’αυτούς με ιδιαίτερη γλυκύτητα, χωρίς τον παραμικρό απαξιωτικό χαρακτηρισμό. Κι η αστυνομία τους συμπεριφέρεται με το γάντι..ενώ θα μπορούσε στα πλαίσια της ανάκρισης … να τους κάνει να ψάχνουν τη μαμά τους με λυγμούς.
Καταλαβαίνουμε ότι οι εξουσιαστές τους θεωρούν …δικά τους παιδιά.

Κατά καιρούς εμφανίζονται διάφοροι «επαναστάτες», «τρομοκράτες» αλλά η δράση τους για κάποιον περίεργο λόγο δεν εκφράζει ποτέ τον μέσο Έλληνα. Τις περισσότερες φορές μάλιστα είναι «συμβόλαια» του κοινού ποινικού δικαίου που για λόγους αποπροσανατολισμού περιγράφονται ως «πολιτικές πράξεις».
Στα Εξάρχεια …οι «επαναστατικές ομάδες» ανατροφοδοτούνται ασταμάτητα με νέα παιδιά που δεν έχουν ιδέα για τίποτα και που μπορούν να «καταπιούν» το παραμύθι … ότι στην περιοχή … «παίζει επανάσταση» , κι ότι το κράτος δεν τολμάει να παρενοχλήσει την επανάσταση …κι άλλα τέτοια χαρούμενα .

Η «επανάσταση» των Εξαρχείων εδώ και δεκαετίες δεν έχει προσφέρει το παραμικρό και σε κανέναν… πέρα από το να συσπειρώνει ψηφοφόρους-θύματα σε κόμματα του Συστήματος ..
Όσοι πέρασαν και πίστεψαν και την πάτησαν …τις τελευταίες δεκαετίες από τα κυκλώματα των Εξαρχείων …δεν τολμούν να παραδεχθούν από εγωισμό ότι πιάστηκαν κορόιδα, δεν μπαίνουν στη διαδικασία να ενημερώσουν τους σημερινούς νέους να μην χάνουν τον χρόνο τους ελπίζοντας σε κάτι που ποτέ δεν είχε σκοπό να προκαλέσει ζημιά στο Σύστημα.

Το Σύστημα συνεχίζει να πίνει ανενόχλητο καφέ στο Κολωνάκι για πάνω από 50 χρόνια … χωρίς ποτέ να ανησυχήσει για την «αντικαπιταλιστική επανάσταση» που λαμβάνει χώρα πέντε τετράγωνα πιο κάτω.
Και στη Γαλλία …όταν ο Μαρξ επισκεπτόταν τις επαναστατικές Κομμούνες … οι «Γάλλοι» Rothschild σήκωναν την ίδια στιγμή ένα παλάτι που ούτε βασιλιάδες θα το τολμούσαν …και δεν τους ενόχλησε ποτέ κανείς.
200 χρόνια μετά…οι αντικαπιταλιστές δεν έχουν ιδέα από Rothschild.

Οι Ρουβίκωνες δουλεύουν για τον καπιταλισμό και τους Ρότσιλντ!2

Στην παρακάτω φωτογραφία …άλλη μία «παράγκα» των Rothschild στην Ολλανδία …

Στην τελευταία φωτογραφία ...άλλη μία «παράγκα» των Rothschild στην Ολλανδία ... που μου είχε διαφύγει ...22Το ότι όλοι οι «τρομοκράτες» που τους «τρέμει» η εξουσία έχουν συνηγόρους και υπερασπιστές …πλούσιους κι εκλεγμένους πολιτικούς της εξουσίας και μάλιστα από πολιτικά τζάκια …δεν το βρίσκει κανείς αστείο.
Στην τελευταία φωτογραφία ...άλλη μία «παράγκα» των Rothschild στην Ολλανδία ... που μου είχε διαφύγει ...8Κι αν το τσίρκο της ΕΥΠ διατηρούσε για χρόνια «επαναστατικό» αναρχικό Bar στα Εξάρχεια …φανταστείτε οι πιο οργανωμένες ξένες υπηρεσίες τι πάρτι κάνουν και πως έχουν φακελώσει ακόμα και τους περαστικούς από την περιοχή.
Με ποια κριτήρια θα μπορούσαμε να καταλάβουμε εάν αυτούς που διαφημίζουν ως «επαναστάτες» τα καθεστωτικά ΜΜΕ …είναι όντως επαναστάτες κι όχι έμμισθοι πράκτορες και ποινικοί;
Φανταστείτε για παράδειγμα,αν μία επαναστατική οργάνωση απειλούσε να σκοτώνει σε εβδομαδιαία βάση πρώην Υπουργούς Άμυνας και στελέχη του Υπουργείου Άμυνας ή συγγενείς τους …μέχρι να επιστρέψει και το τελευταίο ευρώ από τα Υποβρύχια που δεν πήραμε …Δεν θα είχε τον λαό με το μέρος της ;

Αν τρομοκράτες δήλωναν ότι θα σκότωναν πρώην Υπουργούς Οικονομίας ,Τραπεζίτες και στελέχη της ΑΑΔΕ ή συγγενείς τους μέχρι να σταματήσουν οι κατασχέσεις πρώτης κατοικίας σε φτωχούς ή μέχρι να επιστραφεί ο ΕΝΦΙΑ σε όλους τους φτωχούς; Δεν θα τους χειροκροτούσαν όλοι ;
Αν δήλωναν ότι θα σκότωναν πρώην Υπουργούς ή στελέχη της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων και των εργολάβων ή συγγενείς αυτών που συμμετείχαν στο πάρτι με τα εικονικά Ολυμπιακά έργα …μέχρι να επιστραφούν τα 30 δισεκατομμύρια που φαγώθηκαν … ποιοι θα τολμούσαν να τους κατακρίνουν;
Δεν θα χρειαζόταν καν να γράψουν 30 σελίδες προκήρυξη με «επαναστατικές» μπούρδες .

Ξεκάθαρες επιδιώξεις με ξεκάθαρα αποτελέσματα.
Κι επειδή το εύρος των απειλούμενων στόχων θα ήταν πολύ μεγάλο για να το προστατεύσουν οι αρχές … οι επιδιωκώμενες αλλαγές θα ψηφιζόντουσαν …χωρίς να πέσει …ούτε κροτίδα.
Να ρισκάρει κανείς τη ζωή του και το να πάει φυλακή για να καταφέρει κάτι πραγματικά μεγάλο για την πλειοψηφία ,για να πετύχει μία τεράστια αλλαγή … θα μας φαινόταν λογικό…αν και πάλι αυτοί που θα είχαν την τρέλα να το κάνουν …συνήθως δεν έχουν την ευφυΐα και τις επιχειρησιακές ικανότητες να το καταφέρουν.
Χωρίς χρηματοδότηση , χωρίς κάποιον σπόνσορα να πληρώνει για τη διαβίωση, για υλικά, για στέγαση,για προμήθειες αλλά και για τους ειδικούς κι έμπειρους που θα παρέχουν την απαιτούμενη και σχεδόν στρατιωτική τεχνογνωσία που χρειάζονται οι τρομοκράτες … είναι πρακτικά αδύνατο να υπάρξει αποτελεσματική τρομοκρατία.

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να μας πείσουν ότι αυτοί της 17ΝΟΕ ή της Σέχτας των Επαναστατών και άλλοι δεν είχαν καμία σχέση με CIA και Μοσάντ… κι ότι ήταν αυθόρμητοι αλτρουιστές …που ρίσκαραν τα ισόβια ή και την ίδια τους τη ζωή … για να σκοτώσουν τον Μπακογιάννη ή τον μπατίρη Σωκράτη Γκιόλια του Τρωκτικού ή τον Γιώργο Πέτσο … που οι περισσότεροι Έλληνες …δεν θυμούνται καν ποιος είναι … ή δύο ασήμαντους νεαρούς
Χρυσαυγίτες.

Η 17ΝΟΕ έβαζε βόμβες σε σπίτια συγκεκριμένων πλουσίων…επειδή λέει τα νοίκιαζαν πολύ ακριβά!

Άλλοι «επαναστάτες» πάλι … δηλητηρίασαν το φτηνό γάλα της ΔΕΛΤΑ που αγοράζουν οι φτωχοί … την ώρα που οι Ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες ξεπουλιούνται η μία μετά την άλλη … Όμως η πολυεθνική σούπερ-καπιταλιστική DANONE που ξεδιάντροπα πλασάρει παγκοσμίως «Ελληνικά» προϊόντα που ΔΕΝ είναι Ελληνικής προέλευσης και που πασχίζει να μπει στην Ελληνική αγορά …δεν βρέθηκε ποτέ στο στόχαστρο …ούτε του ΠΑΜΕ …ούτε των άλλων «επαναστατών».Στην τελευταία φωτογραφία ...άλλη μία «παράγκα» των Rothschild στην Ολλανδία ... που μου είχε διαφύγει ...5