Ο Soros διαλέγει τους «αυθόρμητους» ακτιβιστές από την αφρόκρεμα της διαστροφής και της παρανομίας!


Ο Soros διαλέγει τους «αυθόρμητους» ακτιβιστές από την αφρόκρεμα της διαστροφής και της παρανομίας!

Ο Soros διαλέγει τους «αυθόρμητους» ακτιβιστές που θα πολεμήσουν για τους «ιερούς» φιλανθρωπικούς του σκοπούς … από την αφρόκρεμα της διανόησης και του ήθους.

Πρωταγωνιστής των εξεγέρσεων στο Ferguson των ΗΠΑ για τα δικαιώματα των μαύρων… συνελήφθη για μαστροπεία και για trafficking (εμπόριο ανθρώπων) . Εξέδιδε μία δεκαεπτάχρονη …ο «αυθόρμητος» ακτιβιστής που πάλευε για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Και στην Ελλάδα ο Soros πάντα επιλέγει τους καλύτερους.

Οι δικοί μας «αντιρατσιστές» μπαίνουν στα διοικητικά συμβούλια διαφόρων ΜΚΟ που ασχολούνται με πρόσφυγες για να μπορούν να ψωνίζουν ανήλικα φτωχόπαιδα από Ασιατικές κι Αφρικανικές χώρες .

Παιδάκια που πεινάνε και τα οποία για μερικά ευρώ θα ανεχθούν τη βρωμιά , τις ανωμαλίες και την διαστροφή των πάμπλουτων «διανοούμενων». Παιδιά που δεν θα τολμήσουν να ανοίξουν το στόμα τους …γιατί δεν υπάρχει κανένας να τους προστατεύσει.

Ο Soros διαλέγει τους «αυθόρμητους» ακτιβιστές από την αφρόκρεμα της διαστροφής και της παρανομίας!Ο Soros διαλέγει τους «αυθόρμητους» ακτιβιστές από την αφρόκρεμα της διαστροφής και της παρανομίας!2Ο Soros διαλέγει τους «αυθόρμητους» ακτιβιστές από την αφρόκρεμα της διαστροφής και της παρανομίας!3Ο Soros διαλέγει τους «αυθόρμητους» ακτιβιστές από την αφρόκρεμα της διαστροφής και της παρανομίας!4