Το Σιωνιστικό ISIS καλεί σε πόλεμο εναντίον της Παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς!


Το Σιωνιστικό ISIS καλεί σε πόλεμο εναντίον της Παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς!Το Σιωνιστικό ISIS καλεί σε πόλεμο εναντίον της Παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς!4711

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
1) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η Χαμάς κόβει τους δεσμούς με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αιγύπτου!
2) Χαμάς και Ιράν: Μια νέα εποχή;
3) Ο Δολοφόνος βρεφών Νετανιάχου τσαλακώνει και πετάει στον κάδο το έγγραφο ανακωχής της Χαμάς

Tο «Ισλαμικό» κράτος του Ισραήλ ξεκινάει επίθεση σε έναν ακόμα εχθρό του Ισραήλ. Μετά τις επιθέσεις σε Λιβύη, Συρία, Τουρκία κι Αϊγυπτο …τώρα καλεί σε πόλεμο εναντίον της Παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς!
Οι πράκτορες του Ισραήλ που παριστάνουν τους φαντικούς μουσουλμάνους επιτίθενται συνεχώς εναντίον Χριστιανών , εναντίον Μουσουλμάνων Σιιτών, εναντίον των Ιρανών … αλλά ούτε για πλάκα εναντίον Ισραηλινών.

Όλα τα βίντεο αποκεφαλισμών διοχετεύονται στο Ίντερνετ από ιστοσελίδα Ισραηλινών πρακτόρων που λέγεται S.I.T.E κι από εκεί αναλαμβάνει το Vice-Soros, το Reuters κι ολόκληρη η Σιωνιστική Ορχήστρα των ΜΜΕ .
Οι επικυρίαρχοι δεν παύουν να επινοούν «αυθόρμητους» τρομοκράτες που σκοτώνουν αποκλειστικά αντισιωνιστές με κάποια εντελώς γελοία δικαιολογία … που οι άσχετες μάζες καταπίνουν αμάσητη.

Στην Νορβηγία επινόησαν τον Μπρέιβικ …ο οποίος ήταν «ακροδεξιός» αλλά Σιωνιστής και «πατριώτης» που όμως εκτέλεσε πάνω από 80 έφηβους συμπατριώτες τους …που δήλωναν αλληλέγγυοι στην Παλαιστίνη. Κι επειδή οι Νορβηγοί ξέρουν ποιοι είναι από πίσω του …τον έχουν στα όπα-όπα.

Τώρα έχουμε το «Ισλαμικό» Κράτος … που σφάζει ασταμάτητα μουσουλμάνους και χριστιανούς και δεν ακουμπάει ούτε τρίχα Ισραηλινού…Το Ισραήλ φροντίζει για όλα τα απαραίτητα (προμήθειες , εκπαίδευση, νοσηλεία κλπ) κι αυτοί φροντίζουν να αποκεφαλίζουν όσους απειλούν την ασφάλεια του Ισραήλ.

Το Σιωνιστικό ISIS καλεί σε πόλεμο εναντίον της Παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς!47

Το Σιωνιστικό ISIS καλεί σε πόλεμο εναντίον της Παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς!2Το Σιωνιστικό ISIS καλεί σε πόλεμο εναντίον της Παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς!3Το Σιωνιστικό ISIS καλεί σε πόλεμο εναντίον της Παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς!4