Οι πράκτορες του ΑΝΤΑΡCIA συμπτωματικά έχουν τους ίδιους εχθρούς και φίλους με το Ισραήλ και το ΝΑΤΟ.


Οι πράκτορες του ΑΝΤΑΡCIA συμπτωματικά έχουν τους ίδιους εχθρούς και φίλους με το Ισραήλ και το ΝΑΤΟ.

Οι πράκτορες του ΑΝΤΑΡCIA συμπτωματικά έχουν τους ίδιους εχθρούς και φίλους με το Ισραήλ και το ΝΑΤΟ.

H εμπειρία μας έδειξε ότι ακόμα κι αυτοί που δήλωναν ρητά «εχθροί» των κομμάτων εξουσίας, αυτοί που έκαναν ανελέητη κριτική στην εξουσία και μιλούσαν για κρεμάλες κλπ … μόλις εισέπραξαν το χαρτζιλίκι τους , ζήτησαν συγνώμη για το «επιπόλαιο» παρελθόν τους …κι έγιναν οι καλύτεροι στρατιώτες ,οι πιο φανατικοί υπηρέτες του Συστήματος .

Φανταστείτε τώρα αν θα δούμε προκοπή από κάποιους «χλιαρούς» επίδοξους σωτήρες που μιλούν για ανατροπές και πατριωτισμούς γενικά κι αόριστα, που δεν κάνουν καμία κριτική στο υπάρχον σύστημα , που δεν εναντιώνονται με κανέναν και με τίποτα … και που πριν ιδρύσουν κόμμα δεν είχαν καμία απολύτως συμμετοχή σε οποιαδήποτε αντισυστημική δράση. Άνθρωποι που φιλούσαν τα χέρια των πολιτικών των μεγάλων κομμάτων μέχρι να εξασφαλίσουν τη σύνταξή τους και μετά αποφάσισαν να μας «σώσουν» υπό την προϋπόθεση να τους ψηφίσουμε και να μπουν στη Βουλή.

Σωτήρες που δεν βρίσκουν τίποτα αρνητικό στη δράση του ΝΑΤΟ και που θεωρούν το Ισραήλ και τη Σαουδική Αραβία χώρες-συμμάχους της Ελλάδας.
Κι απέναντι σ’ αυτούς τους γαλάζιους «σωτήρες» έχουμε τους κόκκινους «σωτήρες» , τύπου ΑΝΤΑΡCIA που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι ενάντια στο ΝΑΤΟ αλλά συμπτωματικά έχουν ακριβώς τους ίδιους εχθρούς και τους ίδιους φίλους με το Ισραήλ και το ΝΑΤΟ (Ιράν, Άσαντ, Ερντογάν, Πούτιν). Οι πράκτορες του ΑΝΤΑΡCIA συμπτωματικά έχουν τους ίδιους εχθρούς και φίλους με το Ισραήλ και το ΝΑΤΟ.88Οι πράκτορες του ΑΝΤΑΡCIA συμπτωματικά έχουν τους ίδιους εχθρούς και φίλους με το Ισραήλ και το ΝΑΤΟ.66Οι πράκτορες του ΑΝΤΑΡCIA συμπτωματικά έχουν τους ίδιους εχθρούς και φίλους με το Ισραήλ και το ΝΑΤΟ.55Οι πράκτορες του ΑΝΤΑΡCIA συμπτωματικά έχουν τους ίδιους εχθρούς και φίλους με το Ισραήλ και το ΝΑΤΟ.44Οι πράκτορες του ΑΝΤΑΡCIA συμπτωματικά έχουν τους ίδιους εχθρούς και φίλους με το Ισραήλ και το ΝΑΤΟ.77Οι πράκτορες του ΑΝΤΑΡCIA συμπτωματικά έχουν τους ίδιους εχθρούς και φίλους με το Ισραήλ και το ΝΑΤΟ.99

Είναι αυτό που λέμε … διαφορετικές αφετηρίες …ένας ο σκοπός! …Να βρεθούμε όλοι να στηρίζουμε και να ψηφίζουμε αυτούς που λεηλατούν τους λαούς.
Οι άνανδρες επιθέσεις που δέχτηκαν η Λιβύη,η Συρία και η Ουκρανία … μας βοήθησαν να καταλάβουμε πως παίζεται η παράσταση με τους «δεξιούς» και τους «αριστερούς» πράκτορες των τοκογλύφων … που στέκονται στο πλευρό των «Ισλαμιστών» αποκεφαλιστών , των Κεμαλιστών πραξικοπηματιών και των Ουκρανών «ακροδεξιών» ταυτόχρονα.