Ο λόγος που η CIA αγωνίζεται στο πλευρό των Κούρδων κομμουνιστών και μισεί τον Οτσαλάν!


Ο λόγος που η CIA αγωνίζεται στο πλευρό των Κούρδων κομμουνιστών και μισεί τον Οτσαλάν!90Ο λόγος που η CIA αγωνίζεται στο πλευρό των Κούρδων κομμουνιστών και μισεί τον Οτσαλάν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) Απίστευτο βίντεο που αποδεικνύει τη συνεργασία Κούρδων Περσμεγκά – ISIS στο Ιράκ!
2) Κουρδιστάν: Ο διοικητής των Πεσμεργκά ευχαριστεί το Ισραήλ για τη στήριξη στο δημοψήφισμα
3) Νετανιάχου: Το Ισραήλ υποστηρίζει τη δημιουργία ανεξάρτητου κουρδικού κράτους
4) Iσραηλινός στρατιωτικός αξιωματούχος: To Κουρδιστάν θα συμβάλει στη σταθεροποίηση της περιοχής.
5) Άσαντ: Στόχος της Δύσης είναι η Βαλκανοποίηση της Συρίας και η δημιουργία Φιλο-Ισραηλινού Κουρδιστάν!
6) Γιατί οι Rothschild και το Ισραήλ θέλουν «ανεξάρτητο» Κουρδιστάν;
7) Οι Κούρδοι Περσμεγκά φύλακες φρουροί των πετρελαίων των Ροθτσιλντ! Γι αυτό τους στηρίζει η Δύση
8) Ο γιός του ηγέτη των Κούρδων προσκάλεσε το ISIS να επιτεθεί στο Ιράκ για ν΄αποδυναμώσει την Βαγδάτη
9) Οι κούρδοι του PYD αμνηστεύουν 120 αρχηγούς της Daesh
10) ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ: ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ WASHINGTON ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣTHN ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.
11) Ο ΚΟΥΡΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: ΜE ΙΣΡΑΗΛ, ISIS ΚΑΙ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.
12) Οι αρχηγοί των Κούρδων από παλιά υπηρετούσαν τα συμφέροντα της Δύσης.
13) Κατά της ανεξαρτησίας των Κούρδων και η Χεζμπολάχ!
14) Ερντογάν σε Κούρδους: Δεν θα σας σώσουν οι ισραηλινές σημαίες
15) Κινδύνους για την Ελλάδα ενέχει το Κουρδικό ζήτημα
16) Κουρδιστάν και το πέπλο των ψεμάτων.
17) H Σφαγή Ασσυρίων απο τους Κούρδους … το ξεχασμένο Ολοκαύτωμα!
18) Οι αναρχικές Ταξιαρχίες του ΝΑΤΟ
19) Έλληνες μισθοφόροι των Σιωνιστών στο πλευρό του YPG;;
20) Οι ANTIFA κάνουν έρανο υπέρ του αριστερού YPG στη Συρία
21) ΣΥΡΙΖΑ και ΝΑΤΟ εκθειάζουν τους Κούρδους φύλακες των πετρελαιοπηγών των Ρότσιλντ!

22) Όσοι θέλουν να πέσει ο Ερντογάν θέλουν να επαναφέρουν τους Κεμαλιστές στην εξουσία, αυτούς που μας σφαγιάσαν!!!

Την εποχή που η ΕΥΠ-Μοσάντ παρέδιδε τον Οτσαλάν στην Τουρκική Κυβέρνηση … Πρόεδρος της Τουρκίας ήταν o Suleiman Demirel …του οποίου το κόμμα ήταν Κεμαλικών Αρχών και που στήριζε έντονα την παραμονή της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ και τη συμμαχία με την Αμερική. Πρωθυπουργός της Τουρκίας αντίστοιχα ήταν ο Bulent Ecevit που ήταν αρχηγός του κόμματος που είχε ιδρύσει ο ίδιος ο Κεμάλ Ατατούρκ. Ο λόγος που η CIA αγωνίζεται στο πλευρό των Κούρδων κομμουνιστών και μισεί τον Οτσαλάν!Ο λόγος που η CIA αγωνίζεται στο πλευρό των Κούρδων κομμουνιστών και μισεί τον Οτσαλάν!2

Εννοείται ότι η παράδοση του Οτσαλάν στους φιλοαμερικανούς Κεμαλιστές έγινε με την καθοδήγηση και τις ευλογίες της CIA.

Ο λόγος που η CIA αγωνίζεται στο πλευρό των Κούρδων κομμουνιστών και μισεί τον Οτσαλάν!99

Σήμερα η CIA …αγωνίζεται στο πλευρό των Κούρδων κομμουνιστών … ενώ τα ΜΜΕ δεν κάνουν καμία απολύτως αναφορά στον Οτσαλάν. Μάλιστα θυγατρική ιστοσελίδα του Αμερικάνικου NEWSWEEK …κατηγορεί τον Οτσαλάν ως διπλό πράκτορα που …δούλευε ενάντια στο ίδιο του το κόμμα , το PKK. Όταν απελευθερώθηκε η Ράκκα …οι Κούρδοι σήκωσαν πανό με τη φωτογραφία του Οτσαλάν … κάτι για το οποίο αντέδρασαν οι Αμερικανοί λέγοντας ότι ο Οτσαλάν είναι κατηγορούμενος για τρομοκρατία και δεν πρέπει να τιμάται.Ο λόγος που η CIA αγωνίζεται στο πλευρό των Κούρδων κομμουνιστών και μισεί τον Οτσαλάν!88

Ο Οτσαλάν ήδη από από το 2006 ζήτησε την παύση πυρός από τους αντάρτες του PKK προκειμένου να αναζητηθεί μία ειρηνική λύση στο Κουρδικό. Και αυτός ίσως είναι ο λόγος …που θέλουν να τον απαξιώσουν πλήρως οι Δυτικοί στα μάτια των Κούρδων.
Σήμερα … ποιος εξοπλίζει τους Κούρδους κομμουνιστές;

Mα φυσικά το Υπουργείο Άμυνας της κυβέρνησης του Trump.
Στην Ελλάδα … παρατηρούμε ότι όλοι αυτοί οι πουλημένοι δημοσιογράφοι που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να λέγονται τα Σκόπια «Μακεδονία» … είναι τρομερά «ανήσυχοι» για την Τουρκική προκλητικότητα. Κάπως έτσι ήταν ανήσυχοι την εποχή της μεγάλης μπίζνας που λεγόταν «Ίμια» που μας κόστισε 80 δισεκατομμύρια από τα οποία έφαγαν κι όλοι οι δημοσιογράφοι ώστε να μιλούν καθημερινά για την ανάγκη εκσυγχρονισμού των ενόπλων δυνάμεων. Άλλωστε είμαστε η πρώτη χώρα σε παγκόσμια αποκλειστικότητα που απέκτησε …αόρατα υποβρύχια … τόσο αόρατα που ακόμα δεν μπόρεσε να τα δει κανείς.

Οι Αμερικάνοι επιδιώκουν τη δημιουργία ενός Κουρδικού Προτεκτοράτου, κατ’εντολήν των τοκογλύφων και του Ισραήλ φυσικά, και δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να εξοπλίζουν αντάρτες να πολεμούν ενάντια στην Τουρκία που παραμένει μέλος του ΝΑΤΟ.
Για να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός των Δυτικών για το νέο Κουρδιστάν … ή θα πρέπει να ανατραπεί ο Ερντογάν και να αντικατασταθεί από κάποιον πολιτικό του HDP (Κουρδο-gay κόμμα του Soros) που εννοείται θα ευνοήσει τη δημιουργία του Κουρδιστάν … ή θα δώσουν ανταλλάγματα στον Ερντογάν προκειμένου να αποσύρει τον στρατό του από τα Συριακά εδάφη ώστε να επεκταθεί το Κουρδικό μόρφωμα προς τη Μεσόγειο.

Ο λόγος που η CIA αγωνίζεται στο πλευρό των Κούρδων κομμουνιστών και μισεί τον Οτσαλάν!77Σ’ αυτήν την παρτίδα η Ελλάδα , χώρα-μαριονέτα των μεγάλων δυνάμεων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μέτωπο κατά της Τουρκίας , ώστε η προσοχή του Τουρκικού Στρατού να διασπαστεί και να αποδυναμωθεί η παρουσία του στα σύνορα με τη Συρία.
Ή μπορεί απλά να υποχρεωθεί να παραδώσει στους Τούρκους μερικές βραχονησίδες ή άλλα ακατοίκητα νησιά που θα επιτρέψουν στην Τουρκία να μεγαλώσει τη δική της ΑΟΖ και να έχει περισσότερη ευελιξία για την ανάπτυξη του Ναυτικού της.
Και θα σκεφτεί κανείς …

«Εμάς μας ρώτησαν αν θέλουμε να παραδώσουμε νησιά στους Τούρκους;»

Και τότε να πάμε να ρωτήσουμε τους Πομάκους …
«Σας ρώτησε κανείς αν θέλετε να μαθαίνετε Τουρκικά;»

Γιατί και τους Πομάκους δεν τους ρώτησε ποτέ η Ελληνική Κυβέρνηση αν θέλουν να αποτελέσουν «δωράκι» του ΝΑΤΟ προς τους Τούρκους αλλά οι πράκτορες των κυβερνήσεων … τους βαφτίζουν «Τούρκους» με το έτσι-θέλω.

Το ότι τα ξένα αφεντικά ενέκριναν έναν «εθνικιστή» (βλέπε Καμμένο) στο Υπουργείο Άμυνας την ίδια στιγμή που όλοι οι πράκτορες της Δύσης στην Τουρκία βρίσκονται στη φυλακή … δεν πρέπει να έγινε τυχαία.
Και η ετήσια παράσταση «πατριωτισμού» στα Ίμια από τον Καμμένο … επίσης ΔΕΝ μπορεί να μην έχει την έγκριση της Πρεσβείας.