ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ: ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ!


ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ: ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ!ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ: ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ!
ΠΗΓΗ

Μπορεί ο Μάκης Βορίδης να έγραψε άρθρο στην «Καθημερινή», στο οποίο υποστηρίζει την επικείμενη αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ από τις ΗΠΑ (στέλνοντας μήνυμα στους σιωνιστές να τον κάνουν πρωθυπουργό για να πράξει αναλόγως…), αλλά και ο έτερος Καππαδόκης Μπουμπούκος, δεν έμεινε άπραγος!

Έτσι, επισκέφθηκε το Ισραήλ, όπου όπως δηλώνει υπερηφάνως συναντήθηκε με επιφανείς σιωνιστές: «Σειρά επαφών με Ισραηλινούς αξιωματούχους είχε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης κατά την επίσκεψή του στην Ιερουσαλήμ.

Ο Αδ. Γεωργιάδης συναντήθηκε μεταξύ άλλων με Ισραηλινούς βουλευτές και προσωπικότητες από σημαντικές δεξαμενές σκέψης στο Ισραήλ».

Σε δηλώσεις του μετά τις συναντήσεις (προσκυνήματα…), αφού αρχικά δήλωσε… σοφότερος, εν συνεχεία υποσχέθηκε -και δημοσίως πλέον- στους σιωνιστές, ότι θα καταπολεμήσει τον «αντισημιτισμό» (εννοεί τον αντισιωνισμό…) στην Ελλάδα με όλες του τις δυνάμεις:

«Από κάθε σκοπιά, το ταξίδι μου με έκανε σοφότερο σε πολλά θέματα και ακόμη πιο αποφασισμένο να συμβάλλω, όσο μπορώ, στις στενότερες σχέσεις Ελλάδος/Ισραήλ και να πολεμήσω τον αντισημιτισμό στην πατρίδα μας όσο περισσότερο γίνεται, Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα να βγάλω από πάνω μου τις υποψίες περί αντισημιτισμού που κουβαλούσα από το παρελθόν και να αποδείξω ότι αυτά που λέω τα εννοώ».

(ΥΓ): Ποιον απ’ όλους τους ικέτες θα κάνουν πρωθυπουργό οι σιωνιστές; Τον Μπουμπούκο ή μήπως τον Μακοβορίδη; Πάντως, απ’ ότι φαίνεται μέχρι τώρα, προτιμούν το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου, οπότε οι Μπουμπουκοβορίδηδες πρέπει να περιμένουν…